-
מי יגיד שניצן בעייתי ולמי יש זכות לכעוס על ילד קטנטן בגלל פאשלה ע-נ-ק-י-ת של הצוות!
-
בחיי שאני לא מבינה......מצטערת לומר, אם ככה הייתי מתקבלת בבוקר אחרי פדיחה כזאת של הצוות, באמת שהייתי שוקלת אם להשאיר את הילד שלי בגן.
המנהלת לפחות הבינה שהצוות שלה לא היה בסדר?
וטוב שהילד לא נפגע
-
אוף אני לא מסוגלת לקרוא את הדברים שלך
זה מרגיז אותי טילים
אני לא מבינה איך לא יצאת על המטפלות שהן צריכות להתחנף ולהתנצל לא לעשות עליך פרצופים
והמנהלת הזאת דפוקה ברמות בינלאומיות עליה המפקחת צריכה לצאת הטיפול שלה לוקה בחיסרון.
-
זה היה כל כך צפוי
פייס: ortal_hori
-
אני לא קראתי אץת ההודעה שבאה לפני ... אבל ממה שהצלחתי להבין
-
שמחה שדיברת עם המנהלת, אני חושבת שכדאי שגם את תרימי טלפון למפקחת מקווה עוד יותר שצוות הגן מספיק בוגר כדי להבין שזה שהן לא היו בסדר ואמא של ניצן התלוננה עליהן בצדק גמור לא אמור להשפיע על ניצן.
-
עכשיו קראתי שוב את התגובה שלי ואני חייבת לכתוב שהתכוונתי שאני לא מבינה את התגובה של הצוות (אם בטעות חשבת שה"אני לא מבינה" מכוון אלייך
-
מקווה שהדברים יפתרו על הצד הטוב ביותר
ממש חוצפה להפיל את זה על ההורה
-
אני לא יכולה להעביר את ניצן מסגרת..
אין לי כסף לגן פרטי
-
יו, תקשיבי, אני יודעת שקל לדבר וקשה מאוד מאוד לעשות. קל לכתוב לך "תעבירי אותו" ואני יודעת שקשה מאוד לבצע. אבל אני באמת באמת מכל הלב ממליצה לך לחפש מסגרת אחרת. אני בטוחה שיש באזור שלך, עם חיפוש ושיטוט והתעניינות מסביב בטוח שתמצאי. זו עבודה, והסתגלות מחדש לילד, אבל אני במקומך לא הייתי נרגעת אם הייתי יודעת שזה הטיפול במקום שאמור להשגיח בכל יום על היקר לי מכל.
-
הן פשוט דפוקות!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
קודם כל לא הבנתי למה הגננות ברוגז איתך
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה