בנות יש לי שאלה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 4.50 ש"ח לחבילה אחת של מגבונים בת 100 דפים זה מחיר יקר, סביר, זול?
25 תגובות
עמוד 1
  • מחיר סביר

אני בדר"כ קונה את החבילות של 4/5 יח' ב 20 שח'
  • סביר בעייניי, 100 דפים זה הרבה
    פייס: ortal_hori
  • תודה
  • תלוי של מי, אם של ליטופים/טיטולים המחיר אומנם נמוך אבל האיכות חרא
  • מצאתי באנטרנט חנות וירטואלית של מוצרי תינוקות,
    ויש שם קרטון של 20 חבילות ב90 ש"ח (כל חבילה 100 דף) של חברת גודיס (לא מותג).

יצרני קשר עם מנכל"ית האתר ושאלתי אותה למה המחיר נמוך ומה איכות של מגבונים.
    היא כתבה לי שאלו מגבונים איכותיים המיוצרים בארץ ,ע"י מפעלי דינאמיק מגובנים ומיוצאים לאירופה וארה"ב.
    המחיר נמוך כי הם סיטונאים ומשווקים את המוצר ללא תיווך.
    האמת נשמע אחלה.
    אז אני שוקלת לקנות את הקרטון.
    מה אתן אומרות, הייתן קונות?

http://www.nannydirectmarketing.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=2991&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=56
    נטלי
  • אני גם חושבת כמו ענבר, תלוי של איזה חברה. אני מעדיפה את אלה של האגיס או פרש וואנס עם 70 דפים בחבילה, וב-5 ש"ח ולא לקנות של חברה לא מוכרת או חברה שהאיכות לא משהו (ובד"כ הריח "בושם" של המגבון מוציא אותי מדעתי חחח)

• אני הייתי קונה
    פייס: ortal_hori
  • טלטול, את צודקת
  • אני אישית לא אוהבת לקנות חברות שאני לא מכירה, בטח לא בלי לראות, להריח, להרגיש את המוצר...
    אם לך לא איכפת שהמגבונים עלולים להיות לא איכותיים, אז לכי על זה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• סבבה לגמרי!
  • מילנה, החשש שלי שחברה זולה ולא ידועה יכולה להשתמש בחומרים זולים ולא הכי בטיחותיים.
    מצד שני עם לינוי השתמשתי כמה פעמים במגבונים שלחבר של אבא שלי קנה לנו בקרטון, דומים לאלו, והיה לגמרי סבבה
  • אני זוכרת שבזמנו הגעתי עם בני למיון בגלל המגבונים הבלטי מזהיום שהשתמשו בגן פרטי . היה לו התקף אלרגי חזק גם באור וגם בדרכי הנשימה . שחררנו רק אחרי 2 מנות של סטאורידם .
    אני קונה רק אלו שיש להם אישור והם לא אלרגיים. איזה חברה עד היום אין לי מושג גרמה לכך .
    http://www.holdthatpic.com/
  • וואלה, אלינה זה מפחיד.

טוב, נראה לי שאני אוותר וזהו.
    נטלי
  • תראי, בקיבוץ חפץ חיים יש מפעל שמיצר מגבונים, אלו מגבונים שמיועדים לייצוא והם לא מוכרים, אבל הם סבבה לחלוטין,

אני הייתי מזמינה מהאתר, אולי אני אשקול באמת להזמין, למרות שיש לי מלא מגבונים
  • לא חשבתי על עניין החומרים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• טוב, מצאתי את המפעל, זה מפעל באשדוד (נשמע כמו מפעל רציני דרך אגב),
    קיבלתי נייד של סוכן שלהם, אני מנסה ךהשיג אותו כדי לקבל מידע על איכות המגבונים.
    נטלי
  • אולי תבקשי שישלחו לך דוגמית?

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• באותו רגע דרשתי את המגבון ועד הים אני ממתינה כדי לדעת ממה להזהר ...
    בעלת הגן טענה שאחד מהורים משיג לה אותם במחיר טוב . אני מאז נתתי הנחיה להשתמש רק במגבונים שאני מביא ותמיד דאגתי שיהיה לו במגירה בגן ועוד ספר בתיק שלו ....
    תבקשי שישלח לך ארזה - אם זה משווק לגלי לארה"ב ואחוד אירופה חייב להיות אישור שלהם , שימי לב שזה נבדק דומטולוגית ואין כהל משום צורה . בקצור תנסי - מקסימום זה 90 ש"ח .
    http://www.holdthatpic.com/
  • היי בנות..
    אין ממה להילחץ!!!
    אני קונה מהמפעל באזור תעשייה באשדוד כבר שנה ויותר...
    אחלה מגבונים!
    הקטע עם המגבונים שהם כאלו זולים בגלל שזה עודפי ייצוא.
    כאילו,אם מגבון אחד לא "יושב טוב בחבילה" או שההדפס לא יצא טוב-הם לא משווקים את זה.
    אני קונה שני קרטונים כל פעם.
    חבילה עולה 2 שקלים וחצי..שזה כלום! הולך אצלי מגבונים בטירוף!!!!
    אבבבלללללל
    אם זה לתינוק,טוסיק רגיש,לא השתמשתי במגבונים כאלו-רק האגיס או פרשוואנס.
    אבל שילדים גדולים יותר,ומנקים ידיים,פנים,מגבונים לאוטו וכאלה-אין איתם שום בעייה..
    דווקא לפני שבועיים קיבלתי שני קרטונים...
    :-) ממליצה!!!
  • ענתים, זה מפעל דינאמיק באשדוד נכון? מפעל שאת קונה ממנו
  • סליחה בנות..תיקון טעות...

היה פעם באשדוד מקום שקיניתי...בגלל זה התבלבלתי....
    אבל אני קונה בקיבוץ חפץ חיים במקום שנקרא-"פאלאס תעשיות".

אחלה של דבר!!!!
  • הבנתי
  • גם אני קונה בחפץ חיים כבר כמה שנים, פעם בחצי שנה קונה כמה ארגזים יוצא לי 2.5 ש"ח לחבילה של 80
  • האמת זה לא רחוק מקרית גת, ממש ליד אשדוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה