בנות שבכללית שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגבי האחות הריון..

בהריון ראשון עשיתי את כל הבדיקות בבריאות האשה..

עכשיו התקשרתי ואמרו לי שמהריון שני זה כבר בטיפת חלב

5 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

מאמי אני בהריון הראשון הייתי אצל אחות ליווי הריון אבל הייתי צריכה לסוע במיוחד כל זמן שהייתה לי פגישה אז בהריון הזה שאלתי את הרופאת נשים שלי אם יש אפשרות שאני אבדק אצל האחות שבמרפאת נשים והיא אמרה לי שכן! אז כל חודש וחצי שאני אצל הרופאת נשים שלי אני נכנסת לאחות היא שוקלת אותי,מודדת לחץ דם ודופק, בדיקת שתן לסטיק וזהו!! ככה הרגתי שתי ציפורים במכה אחת ! תבררי אצל הרופאת נשים שלך אם אפשרי וככה יחסוך ממך את כל הריצות!
    ב"הצלחה!
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• אין לי מושג מי אמר לך את זה אבל זה ממש לא נכון..

אני בכללית , את פשוט הולכת למרכז בריאות האישה ועושה מעקב הריון שם אצל אחת האחיות, אני אפילו לא חושבת שאת צריכה אחות ליווי הריון.
    מספיק שאת באה לאחיות ואומרת שבאת למעקב הריון.

או שאת יכולה להכנס לכללית אצלך ליד הבית, לאחות רגילה ולעשות אצלה את המעקב, שתן בסטיק, לחץ דם ומשקל.

אגב..

את לא צריכה להתחיל מעקב עכשיו, אחרי שתכנסי פעם ראשונה לרופא/ת נשים הוא כבר יגיד לך מתי להתחיל מעקב ( בד"כ מתחילים בשבוע 11-12 ) ותקבעי לך כבר מעכשיו תור לשקיפות עורפית.. כי המקומות נתפסים מהר.........
    [/url
  • מה פתאום בהריון של עומר הייתה לי אחות ליוי הריון....

• כן.
    בכללית יצא הסכם חדש לווי הריון מילד שני ואילך בטיפת חלב.
    לווי הריון במרכז האישה רק בהירון ראשון

• בשתי ההריונות הייתי באחות לליווי... למרות שבשני מה-זה זלזלתי, בקושי הייתי הולכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה