קישור מפורום תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

11 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי את מטרת הקישור
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ראיתי את הקישור, סתם לידיעה - חברת הכנסת רחל אדטו שהיא גם רופאת נשים הסבירה שאסור לעשות זאת.
    החלק של חתימת האם על מסמך שהיא לא מניקה למרות שהיא יודעת מה הילד שלה מפסיד ירד לאחר דיון סוער מאוד.
    עד שראיתי שירד היה לי יום קשה מאוד, תיסכול שאני לא יכולה בכלל להסביר.
    לכו תסבירו לגבר שרגע אחרי לידה את מוצפת בהורמונים ואם אינך יכולה להניק למרות שאת יודעת כמה זה חשוב - זה נורא ואיום. וכמובן - יש לכבד את אלו שלא רוצות מסיבות כאלו ואחרות.
    את המירווח בין פה התינוק לציצי שלנו - תשאירו שלנו בבקשה.
  • כפי שעניתי גם שם..
    אני חושבת שהחוק הזה חשוב אבל מהכיוון ההפוך,
    שהאחיות במחלקת יילדים לא יוכלו לתת בקבוק מתיש בא להן..
    המרווח בין הפה של התינוק לציצי שלך, נשאר שלך!
    ורק את יכולה להחליט מה יהיה שם..
    אף אחד לא מחליט בשביל אף אחד!
    אף אחד לא מכריח להניק..
    זה רק ייצור סדר בבי"ח- מי מאכיל את התינוק ומה הוא אוכל.
    לפי דעתי..
    [
  • לא, הוא לא נשאר שלי אם אני צריכה לחתום על מסמך רישמי שאני לא מניקה למרות שאני יודעת כמה זה טוב לילד, זה יוצא ממני הלאה, הקושי הנוראי הזה שהגוף שלך לא מסוגל להניק את הילד שלך כמו שכל כלבה פרה חתולה עושה - את לא מבינה כמה זה קשה. רק מי שחוותה זאת יכולה להבין. רק מי שלא יכולה להניק יכולה להבין שאין קשר בין הרצון והידיעה לבין מה שקורה בפועל.
    אני בעד הנקה - למי שרוצה להניק, אין ספק שזה הכי טוב לילד, הכי נוח, הכי כלכלי ועוד ועוד.
    אבל לא כולן יכולות! לחתום על מסמך רישמי שייכנס אח"כ לתיק של התינוק ולתיק שלך - זה נורא ואיום.
    תודה לאל שזה ירד מהפרק.
    בכלל החוק הזה הוא ללא שום חשיבה - אז בי"הח מקבל ללא תשלום את התמ"ל - ונותן לבי"ח ולרופאים ולאחיות וליולדות תנאים שאחרת לא מתאפשרים, כולל קרנות מחקרים, כולל חדרי הנקה, כולל הרבה מאוד דברים, כמו שחברות התרופות עושות. זה אומנם נשמע נורא - אבל תכלס - המערכת בריאות הציבורית לא מסוגלת לחיות רק על התקציב שהמדינה נותנת וזו הדרך שלה להתקדם. זה לא מה שיוזיל את התמ"ל או את התרופות, זה פשוט הון שיישאר בידי חברות התרופות ו/או התמ"ל ולא יחזור בשום דרך שהיא לקהילה.
    אם התמ"ל לא טוב לילד - ההורים יחליפו, מעטים הילדים שנשארים עד גמילה עם אותו תמ"ל.
    אין ספק שלא סתם הצעת החוק הזו באה דווקא בזמן שטבע נכנסת עם תמ"ל חדש.... - נקודה למחשבה
  • במקום להתקדם במדינה מחזירים אותנו חמישים שישים שנה אחורה

• לא ראיתי שזה גם היה כאן...

אני מניקה כי אני רוצה...ומי שלא רוצה/יכולה
    מה איכפת להם
  • כבר היה דיון בנושא .הספר את הנק' אישית - בתאוריה מאוד רציתי להניק אחרי קורס הכנה ללידה (בזבוז כסף וזמן אמתי

http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה, המצב הוא כזה:
    יושבים חכ"ים בכנסת מחממים כיסאות, כל ח"כ חייב להוציא הצעה לחוק כלשהו...
    אז הם ממציאים חוקים דפוקים, הזויים ולא נורמליים כדי להצדיק את המשכורת שהם מקבלים,
    וכדי להגיד ש:הנה, הבאנו הצעה לחוק חדש
  • סליחה אני לא מבינה על מה אתן מתרגזות

בבית חולים תחתמו או לא בבית שלכן תעשו מה שבא לכן

אף אחד לא יבוא אליכן הביתה לבדוק אם שיקרת ואת לא מניקה שכתבת שתניקי

יאללה המדינה שלנו מישתגעת בחיי

עוד מעט נלך עם סיכוי על הפנים שלא יראו לנו את הלחי באמת

חבל על העצבים שכל אחת תעשה כראות עינייה וזהו

ולא אני לא חייבת לחתום לא יכולים להכריח אותי סליחה אני יחליט שיבוא לי

כשארצה לתת תחליף אתן תחליף כמו שהיה עד עכשיו

אז שיירדו לנו מהחיים

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• צפיתי בזה בחדשות בוקר
    ונדהמתי
  • בחיי שעד לרגע זה לא הבנתי את מטרת החוק. מה מטרת החוק? מה? לעודד הנקה? לעודד חיסכון בהוצאות הבית אחרי לידת ילד? לכסות את התחת של האחיות בתינוקיה שיוכלו לתת בקבוק מתי שהן רוצות? לא קלטתי תהרגו אותי אבל לא קלטתי.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה