ערוץ 10 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן אומרות הוא יסגר בסוף

11 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי
    סתם מבזבזים את זמנינו (ואת זמנם)
    מצד שני.. את טלעד כן סגרו וגם אז לא האמתני שזה יקרה אז...
  • האמת ?...

מעניין לי את הטוסיק
  • ענתי

• איפי איזה תוכניות טובות יש להם חוץ מ 100???

• לא מעניין אותי
    נטלי

• פייס: ortal_hori
  • עצוב לי גם שלאף אחד זה לא מפריע ולא מעניין

זכרתי - גם כאן גרים בכייף - אני הייתי מכורה לזה
    פייס: ortal_hori
  • חושבת כמו אורטל
  • אורטל צודקת , אני דווקא די נהנת מתוכנית מעושרות - כתוכנית בידור , מה שבטוח שכסף שכל לא מקנה ...............................
    אתמול השנתי משירי סרנדות של רון הזה ..
    ברצינות - חדשות גם אנו מעידיפים את ארוץ 10 למרוות ששני פרשני ערבים שלהם מתהבים מחמאס והנהגה כאילו לא יודעת מה . יפה והחנון היה החלה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בערך התוכניות שאורטל רשמה

היה להם עוד הפקות מקור טובות בהחלט עצוב לשמוע שבגלל החלטות של הממשלה מפילים ערוץ פה בארץ

• ואי אז מה לא יהיה יותר השרדות לעולם? אוףף הייתי מכורה..וגם יפה והחנון היתי מכורה וגם הרווק...אוףףףףףףףףףףףףףף וגם חדשות אני רואה רק שם..לא פייר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה