מעדכנת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מסתבר שבתי חולים עושים ניסוי על נשים שלקחו את הכדור ועוד לפני האולטרסאונד ראיתי המון פאקים..ושבעצם המון נשים שלקחו את הגלולה עברו גרידא כי זה לא הספיק...נכנסתי לאולטרסאונד והייתי מוכנה לשמוע את הנורא מכל ופתאום,רגע אני רואה דופק....הלב שלי צנח באותה שניה מהתרגשות,היא אמרה שהיא בהלם וחייבת לעדכן את הרופא שאמר שוב בשיא הקרירות שזה קורה וכל אחד טועה.....

יצאתי משם,אני עדיין מסוחררת ומרגישה שכל רגע עומדת להתעלף...בעלי מכריח אותי לאכול ומאושר עד הגג...אבל פתאום אני לא יודעת מה יקרה לגוזל שלי...אולי הכדורים פגעו בו בכלל?הרופא מין הסתם המליץ על גרידא כי לכסות לעצמו את התחת!
    זונות!ככה....בלי כלום לקבוע שהוא מת לי ופתאום הוא חי....
    אני ממש מרוצה מהגוף שלי...שהחזיק לי את הקטנטן וגם על הקטנטן שלא ויתר מהר ושרד אבל אני נורא מפחדת...הם קבעו לי תור לגרידא אבל אין מצב שאני עושה את זה שם.....לא אחרי מה שעברתי שם...
    מישהי שמעה על מישהי שלקחה את הגלולה וילדה ילד בריא?

תודה יקירותי!!!אין לכן מושג כמה זה עוזר כל המילים התומכות.....אני מוצאת את עצמי מצליחה לשתף כאן יותר מאשר את המשפחה שלי...תודה!!!
20 תגובות
עמוד 1
  • אוי כל כך חיכיתי להודעה שלך את לא מבינה !!!!!!! כל פעם נכנסתי לראות אם את כתבת לנו עידכון
  • יואו, אני בהלם. לא הייתי בפורום כשבוע, ונדהמתי לקרוא את ההודעות שלך. מה קורה פה? מה פתאום הם החליטו שהעובר שלך מת? ואז פתאום החליטו שהוא חי? אני לא יודעת האם יש לגלולות שלקחת השפעה על העובר, תתייעצי עם מומחים, תעקבי אחרי ההתפתחות שלו ובלי שום קשר, יש פה איזה אלמנט של רשלנות רפואית.

אני מאחלת לכם רק בריאות, באמת, זה הכי הכי חשוב. ואולי כדאי שתעדכני אותנו איזה בית חולים זה, כדי שנדע להתרחק.

נשיקות,
    יפעת.
  • בדיוק מה שבאתי לרשום
    אני רוצה לדעת בבקשה איזה בית חולים זה
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • וואי מתוקה!!! אני כ״כ שמחה מצד אחד וכ״כ מעוצבנת מצד שני!!! הכי משמח לשמוע שיש לעובר הקטן שלך דופק, אבל ללא ספק צריך לקחת לו את הרישיון לרופא חסר האחריות הזה!!! נשים כ״כ הרבה זמן מנסות להיכנס להיריון ומישהו פשוט יכול לקחת את זה במילה אחת!! זה חולני!!!
    אבל מתוקה שלי, הפעם באמת תשמעי פה לעצת הבנות, לקחת דברים באיזי ולחשוב 10 פעמים לפני שעושים משהו... אני מאחלת לכם רק בריאות ושמעתה והלאה רק תחייכו...

• בנות תודה רבה לכן!ובמיוחד לך הלן....הדבר הראשון שעשיתי שחזרתי הביתה זה היה להכנס לכאן ולעדכן.....
    אני בהחלט אלך להמון מומחים...אני קצת מודאגת כי אומנם לא היה לי דימום אבל פה ושם יצאו לי כמו צמיגים כאלה ומשהו שנראה כמו בשר מגורד(סליחה על התיאור המצמרר-ככה אני הרגשתי שראיתי את זה-לפחות רבע שעה של בכי כל פעם בשירותים...)
    אני קצת חוששת להגיד את שם בית החולים מה שבטוח אם מציעים לכן לעשות הפלה תלכו לעוד רופאים...אני למדתי את זה על הבשר שלי ולכן היה לי חשוב מאוד לעדכן כי מי אם לא אתן יודעות כמה רציתי הריון...נכון,רופאים עובדים הרבה שעות וגם לרופאים קורים תאונות כמו כל בנאדם אחר אבל לדעתי דווקא בגלל שהם רופאים הם צריכים לדעת לעשות סטופ ולהגיד אני לא אעבוד שעות נוספות וכו כי מדובר פה בחיי אדם!!!ולא משנה כמה הוא יהיה..הוא האדם שלי....מצטערת אם זה נשמע שאני מוציאה את התסכול עליכן אני פשוט זועמת וכל מה שבא לי זה ללכת לרופא הזה הזה שבטוח עוד ישמע ממני בעתיד..אוי...מקווה כל כך שהוא יהיה בסדר...אני תשושה....
  • חמודה שלי, סיפורך נוגע ללב, וכולנו פה עוקבות אחריו בעשר עיניים כי הוא מצמרר ומאוד חשוב!

תהיי חזקה, סבלנית ותבדקי הכל כמו שצריך כמה פעמים, ושיהיה לך בהצלחה!!!!

ואל תוותרי!
  • אני כולי מלאת תקווה שהכל יסתדר וההריון הזה יהיה תקין
    אל תוותרי תלכי להיבדק ולקבל מספר חוות דעת
    לגבי הרופאים אני מסכימה איתך, אך לצערי אני נתקלת ושומעת יותר ויותר על רשלנות של רופאים , חוסר רגישות וחוסר אכפתיות, הם הפכו כמו רובוטים וזה מקומם כי חיי אנוש תלויים בהם !
    באשר לשעות העבודה, אם שמעת לאחרונה את הנושא תגלי שלא ממש מותירים להם בררה הם חייבים לעבוד סביב השעון ! זה עדיין לא מותיר להם את הזכות לזרוק החלטות באויר!
    תמיד רצוי במיקרים כאלה לקבל עוד חוות דעת או אפילו שתיים!

תהיי חזקה, תנוחי הרבה, תשתי הרבה ואני מתפללת בשבילך שהכל יהיה בסדר
    אני חוזרת ואומרת שאני ממליצה להתלונן על הרופא ואפילו להגיש נגדו תביעה !

הלן
  • וואייייי איזה חארותתתתתתתתתתתתתתתתתת

מאמי - תשתי הרבה מים ותשמרי על עצמך
    הכל יהיה בסדר גם עם הכדור
    תראי איך מתקדם בבדיקות !

• אני מחכה למחר....בנתיים שותה המון אשכוליות כי זה מנטרל את ההשפעה של התרופה...בנתיים התקשרתי למקום שנותן מידע על הריון ככה חשבתי אבל בסוף השיחה הבנתי שהם נגד הפלות אז מין הסתם שהיא תגיד לי על כל דבר לא....חשוב לי מאוד ללדת ולהיות אמא אבל באותה מידה חשוב לי להביא ילד בריא....אבל תכלס כרגע אני לא חושבת שיש איזה רופא שיוכל לקבוע את מידת הנזק אם יש...אולי בדיקור מי שפיר...

תודה בנות....רציתי לרשום קודם אבל בא לי לחנוק את הרופא הזה...ולא מעניין אותי שנותנים לרופאים לעבוד שעות על גבי שעות...נראה לי שבראש ובראשונה כל רופא צריך להגיד לעצמו שהוא רופא בשביל לרפא ואת זה הם שוכחים..ואני לא מדברת בשם כל הרופאים אבל מעצבן אותי האדישות שלו למצב..ואם יש לי כאבים והוא לא רואה דופק אז זהו...העובר מת...אז למה לא להמליץ לחזור לבדיקה?למה ישר לשלוח באופן דחוףף?למה?ועוד אחרי שמגלים דופק אחרי המפג'ין הזה שרק אלוהים יודע איך הגוזלי שלי שרד אז פתאום מקרים כאלו יכולים לקרות?למה לא לקחת בחשבון דברים כאלו לפני לעזזל?
    ועוד להגיד לי בסוף הבדיקה אסור לך להתעצבן?ומייד אחר כך להגיד לי תבצעי הפלה?
    מה לעזזל נסגר עם הרופאים האלו מהה???

אה...וסתם לידע הכללי...אם יצא לך במקרה חלילה..אל תעדיפו את הכדורים על פני ההפלה...יש מקרי תמותה בארה"ב בעקבות הכדורים האלו ובגלל זה כנראה עושים את הניסוי!
  • עזבי כרגע את כל העמותות האלה והרופא הדראק הזה
    לכי לרופא נשים שלך ותלכי לקבל עוד כמה חוות דעת !
    ותנוחי הרבה !!!! אולי כדאי שתשתי איזה ויטמינים לא יודעת
    תתיעצי

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • תודה הלן...כואב לי המון הגב והבטן ככה שאין לי ברירה אחרת אלא להיות במיטה...אי אפשר לחסוך את הדמעות והכאב שהיה כל כך מיותר בדיעבד....

אבל אין ברירה.!אני מנסה באמת להיות חזקה אבל מקריאה באנטרנט ומבנות מפורום שכן אני מבינה שיכול להיות מום בגלל הכדור השני שנטלתי....:(
  • וואווו יקירה
    זה באמת נשמע כמו רשלנות רפואית! וזה מרתיח ואם באמת התברר שלא היית צריכה לקחת את הכדורים הייתי ממליצה לך לתבוע את הרופא הלא אחראי הזה!! אני מתפללת בשבילך שבדרך נס הכל יהיה תקין ותוכלי להמשיך עם ההריון כרגיל
    אבל גם אם חלילה לא (אמן שכן) את לפחות יודעת עכשיו שהכל בסדר עם שניכם ושאתם יכולים להיכנס להריון טבעי ושבעצם לא היתה לך הפלה טבעית, שהגוף שלך מוכן וחזק ומסוגל להגן על על העובר אפילו כנד כל הסיכויים (למרות הכדורים) !!!
    תהיי חזקה ותמשיכי להאמין

רעות
  • רעות...תודה על ההודעה...
    אני ובעלי ניסינו חצי שנה להכנס להריון וכשסוף סוף נקלטתי בפעם הראשונה היתה לי הפלה ספונטנית ולכן כל כך חששתי מההריון,כי מסתבר שאחרי הפלה הביוץ של האישה מקדים ויש סיכוי גדול להכנס להריון ועוד לא הספקתי לנשום והידיעה שאני בהריון שוב אחרי חודש של זיהומים ברחם ואנטביוטיקות לווריד גרמה לי בהתחלה נורא לפחד ולכן שהרופא הודיעה לי חד משמעית שאין דופק והכאבים היו יותר כואבים מההפלה הספונטנית הקודמת אז הייתי בטוחה שהוא צודק וזה מה שגרם לי להקשיב למטומטם הזה!!!ועכשיו כנראה היה לי איזה קלקול קיבה או משהו וזה מה שגרם לכאב...זה לא משהו שאמורים לאבחן מראש?לא מבינה באמת מה לעזזל עובר לרופאים במוח שהם חורצים ככה גורל...מילא הייתי ילדה אבל אני אישה נשואה שמצפה בקוצר רוח להחזיק אוצר קטן משלי...ועד שמצליחים אז הוא בא ומנפץ אשליה של זוג....
  • וואו, ממש מרתיח הרופאים האלה...
    מאמי גם אני מייעצת לך ללכת לרופא הנשים שלך תשאלי אותו על הכדור.... בטח הוא ידע אם הוא גורם נזק...
    ובאמת תשתי הרבה אולי זה ישטוף או ינטרל את או ידלל את ההשפעה של הכדור...
    מאמי לא לוותר, תלכי למיון נשים (בבי"ח אחר כמובן) ותשאלי על הכדור...
    אמן שהכל יסתדר, ובאמת כל הכבוד לקנצ'יק שלך שנלחם ככה...
    מאחלת לכם בריאות ושימשיך בשלום !!!!
  • אני שמחה שהוא לא וויתר גם בשביל הידיעה שלא הכל בעצם כן בסדר...מקווה רק שישאר כי שמעתי לא מעט מקרים שאחרי כמה שבועות זה נופל מעצמו או שנולד ילד עם עיוותים...בנתיים מכל כיוון אני שומעת התפלאות על זה שהוא נשאר....גיבור של אמא... וזה בהחלט החיוך הראשון שאני מעלה בימים האחרונים..
  • זה פשוט נורא!!!
    שולחת לך חיבוק ענקי ומיליון תקווה....
    תהיו חזקים!

• אני קוראת את זה ופשוט מצתמררת .....
    שולחת לך ים של חיבוקים ושתדעי בשורות טובות והכל יהיה בסדר

חני
  • אוי מאמי, אני עצובה ושמחה ביחד!!!\
    אני עצובה בשבילך על מה שהיית צריכה לעבור...ושמחה שזה נגמר ככה
    ולא בצורה יותר גרועה
    את צריכה להיות חזקה!!!!
    ומעכשיו את צריכה לשמור על שניכם!!!!
    שיהיה המון המון בהצלחה!!!!
    רווית
  • אני מקווה שבאמת העובר שלך בסדר........הלוואי והכל יהיה טוב ומקווה שהוא לא נפגע.
    לגבי הרופאים הייתי רושמת פה הרבה דברים אבל ממש לא נעים .......בושה וחרפה שאנשים כאלה רופאים ועוד בבית חולים וצריכים לקחת החלטות כאלה קריטיות שעלולות לעלות לנו ביוקר ועוד אנחנו סומכות עליהן.
    לדעתי לפני שעושים צעד אחד קדימה צריך ללכת להתייעצות נוספת.
    אני מתפללת בשבילך שהכל בסדר יש ה' בשמיים וכנראה שהעובר שלך צריך לשרוד הכל מלמעלה כנגד כל הסיכויים

http://www.holdthatpic.com/
  • נשואה באהבה איך את?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה