כולן אבל כווולן לענות לי סקר!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה
    בתחילת החורף קניתי בגדים לילדים בחנות שנקראת
    ״האנגר״ 6 טרניגים שאגב זו הייתה פעם ראשונה ואחרונה .
    כי פשוט התאכזבתי מאודד מאודד מהבד האיכות הייתה על הפנים
    אז היום נסעתי לפוקס קדס וקרטרס ועשיתי קניה גדולה
    רציתי לדעת באיזה חנויות בארץ
    אתן קונות בגדים ליום יום?
    ייאלה לענות תודה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
33 תגובות
עמוד 1
  • אני קונה איפה שיש מבצעים דווקא קניתי בהאנגר ואני מרוצה....צריך רק לבדוק את סוג הבד לפני שקונים....ברגע שזה לפחות 80 אחוז כותנה זה טוב..כמובן שאני מעדיפה לקנות 100 אחוז כותנה ואז זה נשאר מעולה גם אחרי כביסות

• גם אני התאכזבתי מהאנגר השנה
    יש לי כמה אוברולים שלהם הטיקטקים סיוט לפתוח אותם שעה לפתוח טיקטיק

אני אוהבת את הבגדים של אביגדור וגם סמרה יש להם סחורה טובה

• טוב את מכירה אותי..אני לא משקיעה בבגדים יותר מידי
    אני קונה הרוב בזברה ופוזה.
    מתה על הבגדים שלהם
    הם חמים ויפים וזולים
    קונה 4 ב 100
    או 3 ב100
    תלוי.
    יש גם את קיוי..האיכות שלהם קצת יותר נחשבת ואני קונה כמובן במבצעים
    אני גם מהאוגרות ומסוגלת לקנות מהעכשיו במבצע לעוד שנה, אם זה בזול.
    קונה בסוף עונה לשנה הבאה בפוקס בייבי- 10 15 20 שקל לחולצה מכנס אוברול
    איפה שבזול אני שם.
    את השמלות עם המלמלות קונה אמא שלי או אחותי ..יש לי המון שמלות מ EPK שזה חנות עם יבוא צרפתי..לדעתי זה מותג אבל אני לא בטוחה.
    ויש חנות בוטיק ששם אמא שלי גם עושה קניות של כל מיני דברים מיוחדים
    את הטרנינגים החמים והחמודים ליום יום אני קונה בחנויות הפשוטות

דברו איתי בפייסבוק

• ליומיום אין מצב שאני מוציאה יותר מ- 40 ש"ח לבגד
  • מילק ופודינג מעולים.
    יש לי מלא של מילק והם איכותיים לא אוגרים כדוריות בד ונראים נהדר גם אחרי הכביסות...
    אין לי מה להתלונן האמת.
    בהאנגר לא קניתי מעולם.

דברו איתי בפייסבוק

• קיווי מעולים.והמחירים לא בשמיים, פוקס גם טובים
    קידס רק לאירועים מיוחדים כי המחירים מרקיעים לשחקים

"טוהר את אהבת חיי "
  • במילה אחת מיי בייבי ירכא!!!!
    מאמי לא תתאכזבי אוברולים פוטר משגעים!!!!
    חליפות מהממות אני אישית הייתי שם היום נהנתי מכל רגע...

• ירכא זה נהדר..אבל אין לי אוטו
    שמעתי המחירים שם ברצפה.

דברו איתי בפייסבוק

• ליום יום - HַO או פוקס בייבי.
    לאירועים - Hַ M קדס קידס וכו
  • אוהבת לקנות, ולקנות הרבה
  • אני קונה בהאנגר!
    [
  • אני גם התאכזבתי השנה מהאנגר, אבל לא על הכל, יש להם שם המון חברות ויש כאלה שפשוט על-הפנים!!! אחרי שתי כביסות כל הבגד היה עם העיגולים האלה... הסיבים המעצבנים הלאה
  • ללהב עשיתי קניה בהאנגר (ממש סבלתי מהקניה אבל זה סיפור ארוך, לגבי איכות הבד תכלס לא מעניין אותי זה חליפות בדיוק ל3 חודשים ותפקידן לההרס בגן

• לרוב כול הבגדים שלה הם מפוקס בייבי,קיו פוקס..קונה גם לפעמים בג'וניור,פאניקה..קצר מה שיש אצלינו בעיירה הקטנה הזאת..שאני בבאר שבע אני קופצת לקניון קונה גם שם במשביר לצרכן ועוד בכמה חנויות..את האמת הילדה כבר עמוסה בבגדים אז בנתיים נעצרתי..יש לה מספיק בשביל להלביש אותה ועוד 2 ילדים חחחח
  • ליומיום אני קונה של אביגדור ושל קיווי.
    עושה קנייה אחת של 6-7 חליפות: 3 ב-100, או היה גם 4 ב-120.. בכל אופן בסביבות ה-30 ש"ח לחליפה. הן מחזיקות מעמד יפה.. רק צריך לבחור נכון את הצבעים
  • ככה בגדול אני חדשה זה קודם כל...:)
    אני בהריון שני (36+5) ויש לי ילד בן שנה וחודש.
    לידיעתכן..
    האנגר בראשון לציון ובפ"ת הם עם סחורה שונה ואני דווקא מרוצה מהקניות שעשיתי שם..
    מי שמאזור המרכז יש באאוטלט בהרצליה פוקס עודפים שכל הפריטים שם כולל מעילים, סריגים ופוטרים ב-20 ש"ח לפריט!
    יש דרך אגב גם את חברת "KENI" שהיא גם זולה עלתה לי חליפת פוטר טובה מ-80% כותנה 25 ש"ח.
    שווה תמיד לבדוק...:)
  • תצחקו,אבל נעמה לבושה עם כל-המותגים: גאפ,זארה,אולד-נייבי,קדס,פוקס-בייבי, שילב, H&M, דיסני, סנופי, קדס, גולף-קידס, ילדותי, מיננה וכו' וכו'..אני אפילו כבר לא-מסתכלת..

• אני משוגעת,
    אוהבת דברים יפים ומיוחדים שלא מתפרקים אחרי כביסה אחת,
    כן, גם לגן
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• גם אני השנה קניתי בהאנגר ולא מתלוננת , אבל אני יודעת על מה את מדברת , גיסתי קנתה איזה 15 חליפות וחצי מהם על הפנים , הוציאו "פוכים" אחרי כביסה 1
    אבל אני חייבת "לפנק" את הילדים בכמה דברים מפוקס ואם יש מבצעים אז בכלל עושה שם את כל עונה
  • פוקס,קדס,הרבה שלחברת מיננה,יש אתר באנטרנט ובאשקלוןיש כמה חנויות שמחזיקות. יצא לילקנות קצת בשילבאבל ממש יקר

[[url=http://www.familylobby.com]
  • היי

ליום יום- לעומר ואיתי אני קונה טרנינגים ב 30 ש"ח לחליפה
    בחנויות זולות שנמצאות באזור שלי, כמו: ג'וניור, אביר, מטרו.

לקטן- אוברולים של כותי.

לאירועים זה כבר משהו אחר..
  • תלוי,
    אני מחכה בעיקר למבצעים ואז קונה בסטוקים.
    לדוגמה רועיקי לובש החורף מלא חליפות של פוקס שקניתי לו בסוף עונה קודם.. יש לו גם כמה חליפות טובות מהנגאר.. צריך לפשפש ולמצוא את האיכותיות יותר..

יש לו גם מלא בגדים מקדס והוניגמן אבל רק במחירי סוף עונה. אחרת זה ממש לא שפוי!

רועי ועידו יקרים שלנו ,
    אמא ואבא אוהבים אתכם מאוד !!
  • לגן- מרכז הלבשה/סלקשיין/זברה....
    לאחרי הגן
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • ואללה בן רק בן חודש
    אבל אני קונה הרוב
    בפוקס שילב בבייבי בוטיק בנתיים... אחריי זה נראה מה יהיה כשיגדל בקצב

• מצאתי את הכי זולים איכותיים ומהממים
    בזברה
    דידו (לא יודעת אם זה רשת)
    פוזה
    ותפוז

כל אוברול פליז עבה ומחמם ב-20 ש"ח

• בזברה יש איכות סבבה יחסית למעון

• אני גרה ממש ליד ירכא אז את רוב הקניות לילדים עושה בירכא (במיי בייבי, סלקט, אמש סטאר ועוד)
    בפוקס קונה בסוף עונה לשנה הבאה
    [

• לרוב אני לא קונה בגדים לנתנאל, עד עכשיו קניתי אולי 10 פריטים, חמותי קונה לו המון משילב, אמא שלי שולחת לי מלא בגדים מחו"ל (100% כותנה), סבתא שלי ז"ל היתה ששולחת לי המון (היא שלחה גם למידות גדולות יותר, כך שיש לי לעוד כמה שנים בגדים מהממים לחורף), סבתא של בעלי שולחת לנתנאל בגדים מחו"ל... אני קיבלתי מחברה שלי מלא בגדים טובים, אלה הבגדים לגן, אומנם יד 2 אבל מאוד איכותיים ונוחים!

אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון
    https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev230prs__.png" border="0">
    http://lb2f.lilypie.com/xdDup3.png" border="0">

http://images56.imikimi.com/image/1lCTO-10r.jpg?height 640 scale max width 640" border="0">

http://s19.rimg.info/0854c6df7b08934045e31f9b0f6da93a.gif" border="0"> http://img34.glitterfy.com/11240/glitterfy1163615161D30.gif" border="0"> http://s19.rimg.info/e8328449555f2b65592e8f0ddbb727e9.gif" border="0">
  • פוקס בייבי,גולף, קאטס ושילב....אבל יש לה מלא בגדים גם מחויות בוטיק ודווקא נורא אהבתי את הבד

• כותי. ותפוז.
    לפעמים גם פוקס ושילב...

אבל את האמת בקושי קנתי בגדים כי הביאו לנו ממממלללאאאאאא

• ליום יום טרנינגים אני קונה לרוב בפוקס . אני מחכה להנחות וקונה לשנה הבאה . למשל בשבוע שעבר קניתי לאיילי מלתחה לשנה הבאה ב40% הנחה ו1+1 דברים ששבוע לפני היו כל פריט 70 ש"ח. בגדים ממש יפים וצבעוניים .
    יש חולצות שאני קונה בH&M צבעוניות ומודפסות דיסני וכו'.. גם ליום יום לגן.
    קניתי כמה פוטרים בביג שופ שאיכותם בסדר דווקא.
    כשאנחנו הולכים לחברים , למסיבה או כל אירוע אחר אז H&M וזארה.
    55555
  • אני קונה בהמון מקומות.... אין לי משהו קבוע בעיקר איפה שזול ויפה...

אני לא מאמינה שעל איכות צריך לשלם - בולשיט..!!! אני קונה המון בשווקים בגדים מעולים ועודפי מותגים מהממים

• אני קונה בכל מקום שיש מבצע טוב ושהבגדים שם נראים לי מספיק איכותיים. לגליה כמעט ולא קניתי בגדים, אחותי כבר החליטה לסגור את עסקי הילודה- אחרי שבע לידות (לצערי עם שישה ילדים כי ילדה השני נפטר בגיל חצי שנה בעקבות סיבוך בלידה שלו) ונתנה לי בגדים בכמויות עתק, חדשים לגמרי ובאיכות מעולה. האמת היא שגם לשמואל לא קניתי יותר מידי- ההורים של בעלי דאגו למלבושים בעבורו או שילמו לנו על בגדים שקנינו לילדים.
    הכי טוב לחפש מבצעים טובים- גם בחנויות נחשבות אפשר למצוא את המחירים הטובים.
    קנייה טובה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה