בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    כבר כמה חודשים שאנחנו מנסים להיכנס להיריון, החודש החלטתי ללכת על בדיקת ביוץ, קניתי ופעלתי עפ"י ההוראות. התחלתי לבדוק מהיום ה-11 למחזור במשך 13 ימים כבר ועדיין לא זיהה ביוץ!!!
    הייתכן?!
    יכול להיות שבפעם הראשונה שעורכים את הבדיקה לא ניתן לזהות את יום הביוץ.
    יש לציין שהמחזור שלי אינו סדיר וארוך מעל 30 יום.
    ??????
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה!
    אני מרגישה שאני חוזרת על הסיפור שוב ושוב- (אז סליחה לקוראות המשתעממות..
  • היי,

ברוכה הבאה! הגעת לאחלה מקום עם סופר תמיכה שבעולם ברגעים הכי קשים :)

אל תהססי לכתוב פה בכל שאלה, או רגע קשה, או תסכול (במקום שתוציאי על בן זוגך) ותאמיני לי - יש פה אחלה בנות שממש עוזרות!
    אני הייתי עם בדיקות ביוץ האלה חודשיים, והן לא הראו לי כלום! כאילו שלא בייצתי!
    עצבן אותי כי זה עולה כסף, וחבל שהשקעתי בזה.

עזבי אותך, "תעבדו" יום כן יום לא והכל יעבוד!

מחזיקה

ומאחלת בהצלחה!!!!
  • היי.
    ראשית שיהיה המון המון בהצלחה.
    כמו שרשמת שהמחזור שלך מעל 30 יום אז מאוד יכול להיות שעדיין לא בייצת.
    לפי הנתונים שלך רשמת שהתחלת ביום ה -11 של המחזור במשך 13 ימים זאת אומרת עד היום ה -24, לזה נוסיף 14 יום מהביוץ ונקבל 38 יום ממחזור למחזור.
    אצל הרופאים מחזור סדיר זה בין 28 ל 35 כך שאת נחשבת כבעלת מחזור לא סדיר.
    הייתי ממליצה לך לגשת לרופא בשביל שייתן לך פרופיל הורמונלי ולפי דעתי הוא לא יחכה הרבה זמן וייתן לך איקקלומין ומעקב זקיקים.
    מקווה שעזרתי

• תודה בנות יקרות על הטיפים והעצות. אכן נראה לי שהגעתי לאחלה של מקום.
    שתהיה לכולכן שבת שלום ומבורכת ונתבשר רק בבשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה