רק רפואה פרטית תאמינו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בואו נתחיל בזה שלהב 4 ימים עם כאבים באוזן ימין. אין חום או משהו. הלכתי לרופאת משפחה והיא טענה שזה דלקת בעור שמאחורי האוזן ונתנה משחה.
    טוב ראיתי 3 ימים לא עובר לא חשבתי פעמיים וקבעתי תור למרפאה פרטית א.א.ג (לצערי הרב יש לנו נסיון קודם עם דלקות אזניים אצל להב). לקח לו בדיוק שניה וחצי להבין שזה דלקת בתעלה חיצונית. נתן טיפות ובע"ה יעבור צ'יק צ'ק.

הבעיה הרצינית היא דווקא בעלולי היקר. ביום שבת כשהרים את נועם להב קפצה עליו והוא שמע קלאק קטנטן בכתף. הרגיש כאב כמו שעושים תנועה לא טובה. בלילה הכאבים התגברו עד כדי סבל בלתי נסבל. בבוקר מצאתי אותו מתפתל מכאבים.
    הלך לרופא שאמר לו שריר תפוס ונתן לו זריקה בטוסיק ואיזה משחה. כשלא עזר הלך אחהצ שוב לרופא ששלח למיון. הגענו למיון ראינו 8 שעות המתנה אז הלכנו לביקור רופא. שם עשו צילום לא ראו כלום ואמרו לו שריר תפוס וזריקה בטוסיק. שגם לא עזרה.
    בבוקר הלך שוב לרופא וכבר צרח מכאבים שיעזרו לו שהוא לא מסוגל יותר לסבול. נתן לו וואליום ואמר לו לקחת 2 ביחד. בעלי גבר טיפוסי כואב לא חושב לקח שניים ביחד, ישן יופי, אבל לכאב זה לא הזיז.
    וכל הזמן הזה הבן אדם בוכה מכאב שתבינו.
    בוקר מגיע ושוב לרופא משפחה והפעם צורח עליו שרוצה לראות עכשיו מיד אורטופד.
    שולחים אותו. האורטופד שולח לצילום. לא ראו כלום. ונתי מתאר לו בדיוק בדיוק מה יש לו, את כל התסמינים (הוא ממש לא יכול להרים את היד. לא בקטע שכואב אלא טכנית היד לא ממושמעת. וכשמרימים לו אותה הוא לא יכול להחזיק אותה באויר). הרופא אומר לו.... "שריר תפוס" ונותן לו זריקה ישירות בכתף.
    ולא עזר.
    ופה כבר התחלנו להבין (בעיקר בגלל הערה של ירדן שלדעתה נקרעה רצועה) שמשהו פה פשוט לא הגיוני.
    התקשרתי וקבעתי רופא פרטי (דרך מושלם אבל פרטי) להיום.
    לקח לרופא 20 מאיות השניה לומר שאיך שזה נראה וכל התסמינים מראים שמדובר בקרע בגיד, מה שדורש ניתוח כמה שיותר מהר - נראה היה שממש הכעיס אותו שאף אחד לא חשב על זה עד עכשיו ורק הציפו לבעלול את הגוף בעוד ועוד כדורים וזריקות שעלולים רק להרע את המצב.
    ועכשיו אנחנו במירוץ נגד הזמן וחייבים לחזור אליו בהול יום חמישי עם תשובות.
    אבל בקופת חולים כללית אין עם מי לדבר בשעות כאלה, והנה נשרף לו עוד יום.
    ובעלולי מתפתל מכאבים, ממש חסר אונים, ותכלס גם אני חסרת אונים אני פשוט לא יודעת מה לעשות כדי להקל עליו מלבד לא לתת לו לעשות כלום

10 תגובות
עמוד 1
  • זה לא המקרה הראשון שאני שומעת, ובטח שבטח לא האחרון לצערנו הרב

• אלוהים יישמור. וואו זה ממש רציני
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מסכנה,איזה תק' את עוברת יקירה

• נשמע שאתם עוברים סיוט מתמשך!!!
    מקווה שנתי ירגיש טוב יותר בהקדם!!
    מחזיקה אמבעות

• זה ממש מקרה מצער של הרופאים הטיפשים של קופת חולים כללית..
    לא שזה היה עלול להיות טוב יותר בקופה אחרת אבל לא היתי מוותרת אחרי כזו רשלנות הייתי עוברת מיד קופת חולים!!!

אוהבת אותך ואל דאגה אני יעזור והכל יהיה בסדר.. ויאלה כבר מקווה שנתי יחזור מהר לתיפקוד.. לא נעים!

• לצערנו יש רופאים שאין להם כוח לעבוד
    תחליפי רופאים (אני החלפתי 3 רופאי משפחה עד שמצאתי את הרופא שמתאים לי)
    תרגיש טוב נתי
    אם את צריכה מקלט מדיני יש לי מקום לך ולשתי הבננות
    [

• אאחח איזה רופאים דפוקים!!!
    זה לא יעזור לעובר קופה- ככה זה כל הרופאים!!!

מקוה שהוא ירגיש טוב בקרוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה