-
שאלת שאלה של מליון דולר
אסור להיות חולים במידנה פה אחרת זורקים אותך לכלבים
-
שבעלך ירגיש טוב
-
אני בשוק!!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
סיווני רפואה שלמה לבעלול בגלל בגלל זה גם אני הלכתי עם דניאלה על האי ספיקת חך פרטי אל הפרפסור שילמתי מה ששילמתי אבל קיבלתי תשובה מהירה הפרטי יותר טוב אין מה להשוות
-
וואוו איזה סרט רע
-
הוא שלח אותו לUS? על סמך מה אבחן שזה קרע בגיד? אני מניחה שעל סמך מישוש ועל סמך הקליניקה שהוא מתאר (החוסר יכולת להרים את היד) אבל אם מפנה לניתוח הייתי במקומך מבקשת US אבחנתי...
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
זה העניין ממי הוא רוצה שעד יום חמישי נעשה us ואז במידה וההשערה שלו תאושר הוא ישר רוצה לקבוע ניתוח (הוא מומחה לכתף מנתח)
אם לא אז כבר נצטרך לעשות גם mri ואז בכלללללללל סיפור לקבוע תור
-
תמיד טענתי שלמרות כל המושלמים למינהם- חובה ביטוח פרטי!
"...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
-
יואו איזה מסכן!!!! בטח הוא סובל כאבי תופת
-
אם ככה.......
ואגב בקשר לרפואה פרטית- אני חושבת שברפואה פרטית כמו ברפואה ציבורית יש גם רופאים דפוקים. ככה זה. כל המורים טובים? לא. כי ככה זה אנשי מקצוע...יש כאלה שבוחרים להרויח את לחמם על חשבון המטופל ויש כאלה שעובדים כי אוהבים את העבודה וכל החיים לומדים וחוקרים ומתקדמים במקצוע. לא חושבת שיש קשר לפרטי או לא. תמצאי אנשים טובים גם פה וגם שם. אני באופן אישי נתקלתי בהרבה רופאים ציבוריים שהייתי מפקידה בידיהים את היקרים לי וניפגשתי בהם גם כפציינטית וגם כקולגה.
מה שלא יהיה - המון בהצלחה בניתוח ובפיזיותרפיה שלאחריו.
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
זה נכון ולא נכון
נכון יש גם רופאים טובים ברפואה הציבורית
אבל המצב לא מאפשר להם לממש את זה
את יודעת שלרופא נשים שלי קופת חולים מחייבת לקבוע תור כל 4 דקות? האם למישהי נראה הגיוני שכל 4 דקות גניקולוג אמור לסיים עם מטופלת? והוא הרופא הכי טוב ומדהים בעולם, אבל יש לו בחוץ תור של 20 בנות - האם הוא באמת מסוגל לתת לי את היחס ולמקרה עצמו את היחס וההקשבה שיביא בסופו של דבר לפתרון הנכון?
קחי את אותו הרופא שמקבל במרפאה פרטית, שם קובעים תור כל 20 דקות. את נכנסת לרופא והוא מתחיל לשאול לשמך לגילך לעיסוקך ואז שואל לפרטי המקרה ואם משהו חשוב לו לדעת הוא יבקש שתחזרי שוב וישאל שאלות נוספות אם צריך . ואז יתחיל את הבדיקה - בדיקה איכותית רצינית שתיקח כמה זמן שצריך
כי יש לו זמן - יש לו 20 דקות, וזה מספיק זמן כדי לתת לחולה את הזמן שמגיע לו.
-
יש המון במה שאת כותבת. בנושא ה4 דקות אני עוד לא נתקלתי (ואני עובדת במערכת) זה תפוקות של 10 דקות. זה גם לא תמיד מספיק אבל מצד שני לא זוכרת שהייתי מחכה המוןןןןןןןן זמן בתור. מחכים איזשהו זמן סביר. גם אצל הרופא נשים וגם אצל רופא משפחה או ילדים. ומנגד לא זוכרת שהיו מנפנפים אותי מהר או לא עונים לי על השאלות כמו שצריך אבל זה כבר האופי של הרופא... ואני בוחרת אותם לפי זה.
ומצד שני - כאחת שעובדת במערכת הבריאות ומודעת למגבלות שלה - אין טיפת ספק שאם היו מאפשרים לי טיפול יותר ארוך המטופל היה מרויח מזה פי כמה וכמה שא"א לתאר.
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
החלמה מהירה לבעלול