הצילוווו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףף למה למה למה למה למההההההההההההה אני לא מצליחה לישון?????????????????????????
    היה לי את אחד הימים הכי קשים שהיו לי אי פעם היום מכלללל הבחינות.. והייתי בטוחה שאיך שליעד יירדם בסביבות 7 אני אפוללללללללל למיטה..
    אבל לא!! כלום!! אני שוכבת שם כמו איזה טיפשה אולי 4 שעות מנסה לרוקן את הראש ממחשבות ולא מצליחה.. וזה כל לילה קורה לי! אני לא יכולה לרוקן את הראש יש לי מלא מלא מחשבות וזה מחשבה שמובילה למחשבה שמובילה למחשבה ואין מצב להרדם ככה!

7 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי נדחפות מחשבות לפני שינה, אבל לא עד כדי מצב שכזה.
  • חחחחחחחחחח כן
  • יווווואווווווו נופקייייייי
    אני קוראת את ההודעה שלך ואני לא מבינה מה הקשר לאזעזל :"...כשאני רבה עם בעלי חיים....." קראתי איזה 3 פעמים והכל אותו דבר
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מיצי לא יוצא לי לריב עם בעלי חיים
  • וועליההה כמה אני מכירה
    תנסי פשוט לעצום עיניים ולהגיד זהו לישון!
    שמע ישראל תמיד עובד

• מוכר מוכר כמה שמוכר!!!!
    אין אנחנו לא יכולות בלי לחשוב או לדאוג....

גם אצלי זה קורה שאניכלכך עייפה אבל לא מצליחה לישון ומרגישה עוד יותר עירנית. שונאת את זה...

בכל אופן אני בכל זאת עוצמת עינים ומנסה בכח...
    ואז כשאני מצליחה- היא מתעןררת חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה