פס בבדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

שאלה דבילית

בבדיקה בייתית אחת בצהריים שעשיתי הופיע פס בהיר כחיוב אחרי עד כ- 10 דק'.
    בבדיקה בייתית שעשיתי למחרת על הבוקר לא הופיע פס.

מה זה אומר? בהריון או לא? וכן, אני מחכה להפנייה לבדיקות דם מהרופאה שלי שיביאו לי אותם היום וביום א' אני אעשה. אבל... בכל זאת דעתכן.

תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • עד כמה שאני מבינה בזה - את לא בהריון :(

כי הבדיקה הכי טובה היא בבוקר, עם השתן הראשון...
    אם יצא שלילי אז שלילי.

אבל - הכל יכול להיות!!!! ייתכן ואת כן!

תעשי בדיקות, מחזיקות לך ובהצלחה!!!
  • אי אפשר לדעת....
    זאת בדיוק הסיבה שאני לא סומכת על הבדיקות הביתיות האלו!
    הן לא מדוייקות ולא תמיד מראות תשובה נכונה.
    תעשי בדיקת דם ביום ראשון, הכי אמין שיש
  • עשיתי עוד בדיקה בייתית אתמול ויצא חיובי - פס חלש.
    אז לסיכום: 2 בדיקות במהלך היום עם פס חלש ואחת בבוקר בלי פס.

יש סיכוי?
  • בהחלט יש, יתכן שהבגיקה שעשית על הבוקר ויצאה שלילית לא תקינה, אם 2 בדיקות חיוביות אני אופטימית. תעשי יום א בדיקת דם ותעדכני
  • הכי טוב שתעשי בדיקת דם על הבוקר מחר ותראי את התוצאות,בדיקת דם מראה ב100% ולפי מה שאת מתארת נראה שזה חיובי אז שיהיה בהצלחה ותעדכני

http://www.holdthatpic.com/
  • יאללה... לממן את החברות של מקלוני הבדיקה הביתית ולעשות עוד אחת מחר על הבוקר וישר לעדכן אותנו!!!!

• אם אני לא טועה- אני זוכרת שהיה כתוב על המקלונים שם יש פס ואפילו חלש ביותר זה היריון כמעט במאה אחוזים ואילו אין פס ייתכן והביוץ מוחר וכל מיני סיבות נוספות שמורידות את הסיכוי ממאה אחוז שאת לא בהיריון, כלומר - זה שאין פס עדיין לא מבטיח אי היריון במאה אחוזים.
    אני דווקא אופטימית מסך כל הבדיקות שלך- מקווה שתוצאות בדיקות הדם חיוביות!

• בוקר טוב ובהצלחה בבדיקה מקוה שזה אכן יצא חיובי
  • בהחלט יש, יתכן שהבגיקה שעשית על הבוקר ויצאה שלילית לא תקינה, אם 2 בדיקות חיוביות אני אופטימית. תעשי יום א בדיקת דם ותעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה