בנות זה הגיוני?!?!?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתי את ליעד על המיטה שלנו על הבטן שלו.. עכשיו המיטה שלנו היא לא הדבר הכי קשה בעולם ולא הכי רך.. אבל זה לא משטח קשה קשה בכל אופן.
    מפה לשם הוא שכב כמה רגעים על הבטן ואז הוא התחיל לאט לאט להעביר את המשקל לצד שמאל ו.. התהפך על הגב!
    הייתי בשוק! שמתי אותו שוב על הבטן ושוב אותו סיפור רק שהפעם על הצד הוא התהפך.. איזה 3-4 פעמים ככה!
    הגיוני שהוא התהפך בגיל הזה?!?!?.. או שפשוט העובדה שהמזרון לא קשה פלס הורידה לו משיווי המשקל?

ודרך אגב אם הוא התהפך לילוש זה רק בזכותך חחחחחחחחחח התחלתי לעשות לו את התרגילים האלו שאמרת לי מאז אותו יום..

9 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחח הגיוני ממי גם שי-אל התחילה בגיל הזה וזה לא בזכותי זה בזכות האתר המדהים הזה....

פשוט תמשיכי ותראי את ההתקדמות שלו כמה היא תיהיה מדהימה שי-אל כבר זוחלת555555555

• כפרה עלייך ועל הילדה המהממת הזו חמסה חמסה חמסה!
    ואי איזה מגניב זה כולי מתלהבת חחח התקשרתי לחצי עולם להתלהב

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כשהם עושים משהו פעם ראשונה בא לך לצלם ולהעלות ליוטיוב מרוב גאווה....

• תראי הוא בן חודשיים וחצי
    יש תינוקות שמתחילים להתהפל רצוני בגיל הזה
    ויש תינוקות שזה עדיין לא רצוני זה פשוט חוסר שיווי משקל.

כלשהדס זה קרה בגיל הזה וכמה פעמים בברצף אפילו, --ראיתי שזה לא רצוני ובטעות
    עובדה כי עד עכשיו היא לא מתהפכת..

אז אם זה רצוני- כל הכבוד!!!
    אם לא- לא נורא... גם זה יגיע!
    בכל אופן- תמשכי עם התרגילים! זה עוזר ממש

• כל הכבוד לתותח הקטן בהחלט הגיוני הרי הוא פשוש חכם

• תודה יפתי

• ברור שהגיוני...
    עידן התחיל להתהפך מהבטן לגב בגיל 6 שבועות ואוריאן בגיל 7 שבועות
  • גם אני גם אני גם אני
    איזה תרגילים??? איזה אתר???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה