מה זה יכול להיות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בעיה מאז ומעולם גם בקיץ גם בחורף הכפות ידיים ורגליים שלי קפואות .
    אני לא מצילחה לחמם אותם בשום דרך (מקלחת רותחת ואז למיטה- ניסיתי, אנחנו ישנים רק עם מזגן חם- לא עוזר!
6 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות. עשית בדיקות דם?
    זה לא יזיק - זה בטוח...

האמת שאני לא מכירה את התופעה- לא יכולה לעזור
    אבל עדיף לשאול רופא....

חיפשת על זה קצת באינטרנט? בטוח שיש קבוצת תמיכה לזה חחחח

• חחחחחחחח לא לא חיפשתי ואני לא צריכה קבוצת תמיכה לרגלים קרות
  • חוסר ברזל יש מצב שאנמית?

לי זה קורה ואני אנמית

• ממליצה על דיקור סיני. כנראה זרימת הדם לא חופשיה מספיק.

נגיד כשממש קר את יכ ולה לדמיין שדברים כאילו נתקעים? אז אותו הדבר עם הדם לפעמים משהו תוקע אותו.

אני לא רוצה לסבך ואני מנסה להסביר פשוט פשוט (אני מטפלת ברפואה סינית..) אבל ליידע כללי:

בגוף שלנו ע"פ הרפואה הסינית כל איבר אחראי למשהו אחר בגוף. על ייצור הדם אחראי הטחול ועל הזרימה אחראי הכבד. יכול להיות שיש לך תקיעות (מונח ברפואה סינית) בכבד ולכן הדם לא מגיע לקצוות הגוף.
    יכול להיות שאת מאוד אוהבת אוכל חמוץ? זה גם קשור לכבד... אני סתם מעלה השערות....

בכל מקרה זה ההסבר שלי לפי הרפואה הסינית... לפי רפואה רגילה אני לא יודעת מה זה אומר...
    שבת שלום וחמימה בכל הגוף

• זה קורה לי לפעמים וזה ממש מתסכל..

לגביי השינה, תנסי לישוחן עם גרביים והעלות את הגרביים מעל לשולי המכנסיים (ככה לא נכנס אויר קררר) - לי זה עוזר

• ברררר נסיתי גם את זה......
    דרך אגב רז בדיוק כמוני בקטע הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה