יש לי רעיון להצעת חוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שולחים?
    מדובר בהצעה שתקל על נשים של משרתי מילואים. דיברו על משהו בעבר, אבל הרעיון שלי נשמע לי יותר טוב.
    מישהי אולי יודעת?
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
9 תגובות
עמוד 1
  • אה, אחרי חיפוש באינטרנט אני לא כל כך מקורית:
    http://www.themarker.com/career/1.562420

באסה שזה לא תפס...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני בעד חוק כזה!
    הוא לא מספיק פופוליסטי, המדינה והמעסיקים רק יפסידו על זה כספים - אין סיכוי

• השתגעת?? ומי ישלם? המדינה???

• היה דיבור על חוק לתת X כסף נוסף למשרתי מילואים כדי לתמוך בנשים (שגם לא עבר).
    אני לא חשבתי על 3 שעות ביום (זה באמת המון) חשבתי על שעה - כמו שעת הנקה. מישהו משלם על שעת הנקה?

בעלי אמור לצאת ל3 שבועות מילואים ממש בקרוב ואני רק בלחץ איך אני אספיק עם הילדים.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הלוואי

מדינת חלם, כרגיל
    פייס: ortal_hori
  • למה שיקבלו את ההוצע שלך ? אנחנו הרי בכל מקרה נלך למלןאים ונשלם מסים (במקרה שלנו גם אני עושה ואז זה גם פוגע בי כספית וגם במשפחה ) וגם בעלי עושה ..
    לממשלה יותר חשוב לעשות תחנות חשמל כשרות .............. ולבזבז עוד ןעוד כסף ....
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מקווה שיקבלו את החוק הזה כדי להעלות את כמות האנשים שמוכנים לעשות מילואים.
    אני ובעלי אולי "ילדים טובים" ואם מקבלים זימון מילואים לא מנסים להתחמק אלא חושבים איך אנחנו מסתדרים, אבל אני בטוחה שיש כאלו שאומרים שקשה להם ומצליחים להתחמק.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יש הצעות חוק יותר חשובות, כמו הצעת חוק האחרונה (של איזה ח"כ משועמם):
    יחסי מין בין מטופל לרופא אלטרנטיבי היא עבירה פלילית
  • יעל - מי שעושה מילואים ימשיך ויעשה עם חוק כזה ובלעדיו, מי שלא עושה ימשיך לא לעשות עם החוק הזה ובלעדיו - ויודעים את זה....
    נטלי - זה בכלל לא קשור לחוקים אחרים שנחקקים בארץ ולא נעקפים זה חוק חשוב וזה חוק חשוב זה יעלה למדינה עוד כסף וזה רק יחקק ולא יעלה גרוש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה