עברנו היום לאינפמיל...- עדכון נוסף :) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואגב- עוד לא קראתי את הסיפור לידה שלך מהר חוזרת אחרוה לקרוא אותו צריך זמן בשבילו חחחחח
שבת שלום
מעולה למה בעצם למשוך פליטות כל כך הרבה זמן (כמוני) עדיף לעשות נסיונות...
מקווה שזה יעבור לו
בהצלחה ליובלי
שיהיה בהצלחה [
אני לא ממש אהבתי את האינפמיל- גם שמואל סבל מהקאות ופליטות מרובות, קנינו את האבקה הזו והיא ממש לא עשתה תפקידה נאמנה- שמואל הקיא עוד בתחילת ההאכלה. היא הופכת לג'לי דייסתי בטעם לא אכיל במיוחד (כך הבנתי מהתגובות של שמואל כשטעם ממנה). כפי הזכור לי- הקופסה הושלכה לאשפה כבר אחרי הניסיון השלישי להאכיל את הילד. הילד הקיא ופלט הרבה עד גיל חצי שנה בערך ואח"כ זה התחיל להיעלם. אני מאמינה שבוך כמה שבועות הבעה תיעלם ואם במקרה היא לא תתקבל בברכה אצל הילד- אציע לך להפסיק להאכיל אותו ב"דבר" הזה.
היי,
גם יובל שלי הייתה עם אינפמיל עד גיל 8 חודשים בגלל פליטות מרובות ואני חייבת להגיד לך שזה לא עזר בכלל!!!!! זה נעלם לבד עם הזמן!
מניסיוני האישי לא ממליצה בכלל!!!! [/]
היי בנות
היי בובה,
טוב לשמוע שזה כבר עוזר! מחזעקה אצבעות שימשיך לעזור והכל יסתדר!
אצל אגם זה לא עזר. מקווה שאצליכם כן בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אוף...
אולי היא אלרגי לחלב?? ובגלל זה ההקאות? כדאי לבדוק
אולי באמת תנסי ללא לקטוז או על בסיס סויה? יש כאלו שאלרגים לחלב בגיל כזה. אח שלי היה אלרגי ואפילו אושפז בביה"ח עד שעלו על זה. היום? הוא זולל חלב בכמויות ולא אלרגי יותר אז זה עובר.
שיהיה בהצלחה
שמחה בשבילך נקווה שעליתם על דרך המלך
טוב....
אתמול בערב נתתי מטרנה כשעה וחצי אחרי ההקאה גם בלילה נתתי מטרנה וגם עכשיו
אחרי כל פעם שנתתי החזקתי אותו במאונך 10 דק'- רבע שעה אח"כ הושבתי אותו לרבע שעה בטרמפולינה ואז למיטה
ברוך ה', תודה לאלללללללל, לא היו פליטות עד עכשיו כנראה שבכל זאת זה עניין של זויות....