ביני לבין בעלי יש ויכוח קטנטן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תאמרו לי מה דעתכן?

שנה שעברה רעי היה בגן של ויצו. השנה הוא בגן עירייה ומהגן הקודם יש איתו עוד שני חברים.
    אחד מהחברים מתגורר בבניין שלנו.
    בקיצור, כשהאמא (של הילד השכן) גילתה שהם יחד בגן היא השיגה את הטלפון של בעלי ודיברה איתו על עניין שקשור בגן. הוא הפנה אותה אלי ודיברנו גם.
    מאז היא מתקשרת רק לבעלי כשיש לה עדכון מסוים או בקשה שקשורה לגן (עזרה בהקפצה לגן, שכחה סנדוויץ' וכאלה). גם כשבעלי לא עונה לה היא לא מתקשרת אליי, אלא אליו בלבד...
    היום ניקיתי ליד המחשב בזמן שבעלי היה בפייסבוק, ופתאום אני מגלה שהיא אחת מהחברים שלו בפייסבוק...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

16 תגובות
עמוד 1
  • היא נשמעת ככזו שרק מנסה להתלבש על בעלך, זה לא נשמע תמים מבחינתה....
    וזה באמת לא קשור לבעלך - זה קשור אליה בלבד.
  • נשמע הזוי ומוזר, בעיקר בגלל שהיא מכירה גם אותך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• עדידה

• קצת מוזר
  • אני לא הייתי מעבירה את זה לסדר היום

אישית...הייתי משיגה את הטלפון של בעלה..ומתקשרת בלי סוף
    גם הייתי מחפשת אותו בפייסבוק דרכה
    ונותנת לה להרגיש כמו שאת מרגישה כעת

• תלוי איך מסתכלים על זה.. מי השכנה מיהו בעלך- באופי כלומר.... כמו שמרווה סיפרה לבעלה דווקא יש נטייה כזו לקשור קשרים לסידורים עניינים וכו... והיא הכי שלמה עם זה....

אבל נשמע שזה מטריד אותך,(אני חושבת שאני הייתי מרגישה בדיוק בדיוק כמוך.. ולא כמו מרווה) ולכן הייתי מבקשת מבעלי פשוט לגרום לקשר שנוצר בינהם לדעוך שיפנה אותה אלייך אם היא רוצה משהו ושיסנן.

כמובן שבעלך סבבה לגמרי והשכנה היא הקרציה-

ותמיד תמיד תמיד תזכרי כמה אהבה יש ביניכם

• ת'כלס מיטל צודקת,אצלי האם מהגן לא-מתקשרת לבעלי ולא-שלחה לו הודעת-חברות בפייס..כלומר לא-נכנסה לפסים-אישיים איתו..
    היא רק מנסה להתקרב אליו,כשהם נפגשים בשכונה ספונטנית עם הבנות ביחד וזה מצויין מבחינתי,שבעלי נמצא בחברה וביחד עם עוד הורה וילד ולא-רק עליי מוטלת האחריות לקשור-קשרים עם הורים-חדשים בשכונה.

בעלי לא-בעניין של ידידות,הוא קשוח וגברי כזה..חח...

אבל,בעלה של חברה שלי יוצא כל-אחה"צ לגינה-השכונתית עם ידידה שלו,עוד מימי-הלימודים..להם ישנו קשר טוב, הילדים נפגשים ומשחקים יחדיו וזה מעולה לחברה שלי שמתפנה לעיסוקיה בבית..

אז אולי הבעייתיות כאן היא נעוצה בליצור קשר עם ידידה-חדשה.

כל-עוד בעיני הקשר פרקטי,מעשי ותכליתי לטובת-הילדים,אז אני בעד,גם ברקימת-קשרים חברתיים חדשים מהשכונה לטובת-הילדים,את זה אני רואה לנגד עיני!

• מוזר

• בננות, לדעתי נשואה או לא נשואה זה לא "האישיו"...

כן, היא נשואה.
    אני לא כל כך יודעת על חייה הפרטיים, אבל אני כמעט לא רואה אותה עם בעלה
    כל הזמן היא זו שמתרוצצת עם הילדים

גם לבעלי יש מיליון ידידות
    הוא כזה. ככה הכרתי אותו. הוא מאוד חברותי ומסביר פנים. הרבה יותר ממני. זה עובדתי
    לא שאני סנובית. ממש לאאא! הוא פשוט over חברותי... הוא כובש כזה (כפרה עליו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הממממ. פעם אחרונה שהיה לי קטע כזה עם בעלי עוד היינו חברים. הוא אמר לי את מגזימה היא סתם נחמדה ובלה בלה עד שהגיע הודעה שאינה משתמעת לשתי פנים והוא הבין שצדקתי וכמובן ניתק קשר מיד.
    אני אומרת שימי לזה סוף
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • עדי,את צודקת!
    אם היא מדירה אותך מהקשר,כלומר מוציאה אותך החוצה,אז זה לא לעניין בכלל.
    עם התחושה הזאת שלך אין להתווכח! זו תחושה-אישית שלך והיא נכונה בעיני.

האם הזאת ואני בקשר-תכליתי (הבנות באותו-הגן),אפילו הייתי אצלה בבית ואנחנו מקשקשות בדרך-הביתה..
    פשוט אני ובעלי צוחקים,שאיתו היא אוהבת יותר לקשקש מאשר איתי

• היא ממש חצופה, הוא לא מרגיש עם זה מוזר?

אבל זה הזכיר לי שאני בועד של הקטנה אז כל פעם התקשרתי לבעלים שצריך לשלם ועד, אבל כולם אמרו 'דברי עם אישתי'

• מוזר
  • שיר, את צודקת, נשואה או לא נשואה זה לא האישיו,
    פשוט נראה לי לא מובן למה אישה נשואה צריכה לשבת על הוריד של גבר נשוי אחר

• פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה