גזענות, זו פשוט מחלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיפור-
    אחותי היקרה , בת 29, רוצה מאוד להתחתן..
    יצאה כבר עם מליון בחורים ולא יצא כלום..
    [
10 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori
  • זה מאוד עצוב שעד שאחותך מצא בן אדם שטוב לה איתו והוא יכול לעשות אותה מאושרת,
    הורים פוסלים אותו על סמך עדתו
  • טוב זה לא חדש שיש את הבעיה הזו עם חתונות בין עדות,
    האמת אני מלכתחילה רציתי מישהו מהעדה שלי ולו בגלל שהרבה יותר קל להסתדר עם מנטליות מוכרת ומנהגים דומים, אבל ברור לי שאם לא הייתי מוצאת את בעלי היקר (שאגב היה החבר הראשון שלי והאחרון שלי- הוא היחיד שיצאתי איתו אי פעם), הייתי כנראה גולשת לחיפוש נרחב יותר.....
    אם לאחותך טוב אז האבא לא מתנהג כלל וכלל בצורה הולמת, מצד שני צריך להבין אותו שהוא מגיע מדור אחר, מיושן יותר, שעבר דברים אחרים בחיים.
    כנראה קשה לו להבין שדברים מסביב השתנו. שההבדלים בין מוצאים ועדות היטשטשו. הוא עושה זאת מתוך דאגה לבת שלו, ואני מאמינה שלאט לאט גם הוא יפתח כי פשוט לא תהיה לו ברירה. הוא יצטרך לקבל את החצי אם הוא רוצה להישאר בקשר טוב עם הבת.
    בדברים האלה הזמן וההרגל עושים את שלהם....
  • קודם כל בהצלחה לאחותך

וגם אצלי היתה את הבעיה הזו אבא שלי תמיד אמר
    אני לא רוצה חתן תימני !
    ובסוף אני הבאתי לו חתן תימני
    וגם היה לו סטיגמות מפה ועד הודעה חדשה.....
    ואחריי שהיתחתנו הוא הכיר את בעלי טוב
    והיום הוא אוהב אותו מאודדד
    ואפילו אומר שהוא החתן הכי טוב !

• אני מאוד מקוה שהזמן ישנה את דעתו..
    ואם לא שאחותך לא תתיחס ותמשיך לגרום לעצמה אושר ולא לאבא שלך ...
    אני נורא חששתי מהמפגש הראשוני של בעלי עם משפחתי , כי כולנו אשכנזים , החברים הקודמים שלי היו אשכנזים , בני הזוג של האחיות שלי היו אשכנזים ,ופתאום הבאתי אחד מזה כהה ..עם משפחה במנטליות מזה שונה מאיתנו ..
    אבל..בעלי בנאדם באמת חברותי ונעים לשיחה, והוא זכה באמת ל קבלת פנים מקבלת ונעימה!
    אני ממש מקוה שההורים שלך יפתחו את הראש
  • גזענות זו אכן מחלה. מחלה קשה....
    מקווה שהורייך יצליחו לעשות מעשה ולהבין שטוב לה ולא לנסות לדרוש ממנה (בלי מילים) לבחור בינה לבינם כי הסיכוי שהם יפסידו די גבוה ואז הם יפסידו אותה ובע"ה גם את נכדיהם העתידיים. כל הכבוד לבן זוגה שהוא מוכן לבוא איתה אליהם למרות שהוא מן הסתם חש כמה הוא לא רצוי שם.
  • גם אני מקווה שזה יחלוף מהעולם.
    מה זה משנה מאיזה עדה , אם אחותך מאושרת
    הם צריכים להיות שמחים בשמחתה אבל כמו שכבר
    למדתי אי אפשר לשנות את העולם, מקווה שאבא שלך
    ילמד להכיר ולאהוב אותו בהצלחה

• מקווה שאחותך תהיה מאושרת. ואולי אז ההורים יבינו שלא משנה צבע עור, העיקר הנשמה
  • שיהיה המון בהצלחה לאחותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה