אני לא מאמינה איזה אנשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זה לא אמיתי יום שישי מתקשרים לגיסתי מהרווחה אומרים לה אנחנו חייבים לדבר איתך דחוף אנחנו מגיעים אלייך הביתה

20 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש

• גם לנועם יש את הסימן הזה

• בנות זה לא שזה כתם שיש רק לה....יש את זה כמעט לכל הילדים של עדות המזרח... רואים שזה לא כחול של מכה וגם כנוגעים זה לא כואב...

המינימום של הגננת זה להתקשר ולברר לפני שהיא מערבת את הרווחה...
    ערנות זה טוב אבל צריך לברר... תינוק מוכה מתנהג בצורה שונה הוא מפוחד היסטרי ואחיינית ההפך הגמור היא חייכנית צוחקת פעילה...זה היה רשלנות גמורה והוצאת דיבה

• סליחה?
    הגננת הזו חולת נפש!
    אם היא גננת אז היא ראתה המון ילדים! אז היא לא יודעת שיש דבר כזה לתינוקות מעדות המזרח?
    צריך לראות את הטיפול של ההורים{יחס נקיון וכו} ורק אז להחליט ולא ישר להפליל את ההורים
    ממש בושה
    ואסור לכם לעבור על כך בשקט!

• מיצי מיאו זה עובר אחר כך אין לי מושג מימה זה בא

• ממש חולת נפש!!!!
    היא קודם כל הייתה צריכה לפנות להורים ולא בצורה עקיפה!!!
    אני גם הייתי מחליפה לה גן

• בנות, לי זה ממש חדש הכתם הכחול הזה...

• אמאאאאאאאאאא
    איזה אנשים אני לא מאמינההההה

גם לנהוראי יש סימן כחול בטוסיק
    יגידו שאני מכה את הילד שליייייייייייייי?

• nicole25 כן אבל לתינוקות מוכים (לא עלינו) יש סימנים אחרים של הזנחה.
    ילד מוכה הוא גם ילד לא מתופח או לחילופין ילד מאד עצבני חשדן...
    ילד מוכה זה ילד עם טראומה שבוכה ומפחד... אחיינית שלי ילדה נורא מטופחת נקייה חייכנית...לא הייתה שום זיבה בעולם לחשוב שיש פה איזה שהי הזנחה/פגיעה בילדה...

וחוץ מיזה היא גננת אני מאמינה שהיא ראתה לא אחד ולא שניי ילדים אם הכתם זה מאד נפוץ... ובגן שלה יש עוד 2 ילדים לפחות עם הכתם שגיסתי בררה על זה עם ההורים האחרים

• אנשים פשוט פועלים בפזיזות יתר. קודם צריך לדבר עם האמא לברר אפילו לשאול את האבא ככה שיהיה ששניהם אומרים את אותו הדבר....
    א-ב-ל בגלל מקרים כלכך רבים של אלימות בבית עדיף להתלונן, לשאול ולחקור מאשר להניח שאין שם כלום...

בתור אמא הייתי מתעצבת בטירוף שפתאום זה בא לי בלי הכנה מוקדמת ועוד שאני לא אשמה בכלום. אבל אחרי כמה זמן הייתי אומרת לעצמי... שהגננת עירנית וטוב שכך

• פזיזות לשמה

עם כל הכבוד לעירנות ולדאגת היתר
    סה"כ להורים יצא שם רע

הורים מסורים לא אמורים לקבל דפיקות בדלת מעו"ס
    והאשמות שווא - במיוחד בנושא כזה

לא יודעת איך הייתי מגיבה במקומם

• היי לילוש

• [/center]
    ]
  • בנות יכול להיות שהכתם מתחת לטוסיק? ממש חצי ס"מ מתחת??

• לילוש כשאני ראיתי את זה אצל נועם פעם ראשונה חטפתי התקף לב
    פתחתי פה הודעה היסטרית
    לא ידעתי שקיים דבר כזה
    אז ככל הנראה לא כולם מודעים לתופעה הזאת של עדות המזרח

• סיון איזה קטע חחחחחח
    בדיוק הרצתי חיפוש בגוגל על הכתם הזה ועלתה לי ההודעה ששאלת לגבי נועם חחחחחחחחחחחחח

• ועוד משהו
    אם תגידו שזה הוצאת דיבה אז למעשה גננות מטפלות וכל מי שמטפלת בילדים תפחד לפתוח את הפה
    איפה יהיה הפיקוח
    איפה יהיה המעצור?
    סורי אני לא מסכימה
    אם היא רוצה להוציא את הילדה משם שתוציא
    אבל לקרוא לזה הוצאת דיבה?!?!? ממש לא!!!
    זה יכל להיות נכון ואמת והגננת הזאת יכלה לעשות מעשה טוב ומצווה לילד שסובל
    אני חושבת שגיסתך צריכה ללכת לגננת לומר לה שהטענה שהיא טענה מאוד פגעה בה, שהיא חושבת שטוב שהיא מנסה להיות ערנית, אבל צריך גם לדעת להפעיל הגיון בריא
    לנסות להבהיר ביניהן את הנושא
    אבל לטעון להוצאת דיבה? זה עוול גמור לגננת ובכלל לכל גננת או ילד בעתיד שחייו יכולים להינצל בזכות אנשים שאיכפת להם

• לילוש אני מבינה שזה פוגע.....
    אבל אני בהחלט מסכימה עם הדרך שבה פעלה הגננת, ככה הוסר הספק. פשוט מאוד.

וחלילה אם ההורים של תהל היו מכים אותה מה נראה לכם? שהגננת היתה מתקשרת לברר והאמא היתה אומרת אה כן אנחנו מכים אותה. נו באמת.....

לדעתי אתם צריכם לשמוח שהיא בגן כזה שהגננת כל כך עירנית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה