-
הי,
רשימות והשוואות התחלתי מחודש 7
קניות בפועל שבוע שעבר- חודש 8
קנינו במוצצים בראשון לציון:
חבילת לידה של 100+מיטה +שידה
ועוד-400 מוצרים בסיסים
וברור שהוספתי עוד לפחות 600
עגלה- בבייבי לאב בראשון לציון 2,500 ש"ח
העגלה כוללת: טיולון,אמבטיה,סלקל ותיק
-
אני התחלתי להסתובב בחנויות בערך משבוע 25 לקחתי הצעות מחיר עשיתי סקר שוק..
אחרי שידעתי כל מה שאני רוצה ובמקום הכי זול נכנסתי עשיתי הזמנה...זה היה בערך בשבוע 30...
אני עשיתי חבילת לידה של 5.500 שכוללים מיטה שידה (גדולות מאד) סדינים מוצרי תינוקות (קרמים וכאלה) בגדים ראשוניים אמבטיה עריסה ועגלה סטנדרטית ששדרגתי לעגלה שרציתי והוספתי עוד 2000 לזה... אבל בגדול העגלה הסטנדרטית נורא טובה...
-
קניות למעייני עשינו כשהייתי בחודש שמיני... (ודרך אגב היה לי מאוד קשה להסתובב, אני זוכרת שכל שניה ישבתי).
קנינו במוצצים. האמת שקבלנו מגיסתי שילדה זמן קצר לפניי עגלה, ארון בגדים ענק, ווילון לחדר ילדים.
חדר ילדים מעוצב באלפי שקלים נראה לי קצת מיותר כי היה לנו כבר את הרוב, הוספנו עריסה ב- 200 ש"ח, שידה המליצו לי לא לקנות ובאמת הסתדרנו מעולה בלי, חיתלתי אותה על המיטה שלנו... וב"ה אני מאמינה שגם הפעם אני אסתדר בלי...הדברים הקטנים כמו : כסא לרכב ,בקבוקים, מוצצים, בגדים, מד חום, אמבטיה, מצעים... וכו' רק בחודש שמיני והכל עלה סביב 1,000 ש"ח.
-
אני עשיתי הזמנה של עגלה בסביבות שבוע 30 ושל ריהוט גם כי זה היה לפני החגים ואמרו לגבי הריהוט שצריך חודש מראש (דרך אגב קנינו שידה ומיטה מעולים של משכל בד"ר בייבי בראשון ולא יקר).
לגבי עגלה אם את רוצה לקנות בארץ תבדקי מוקדם כי יש עגלטת כמו מוצי שלא תמיד נמצאות במלאי וצריך להזמין כי מייבאים אותן מהולנד וזה גם חודש וחצי... לגבי ארה"ב בהחלט אופציה אבל תבדקי כאן את הדגמים שיש גם שם כדי שתראי שנוח ומתאים לך ולא תקני סתם...
בגדים וכל שאר הדברים קנינו בשבוע 34.
תהני
-
תודה בנות
אני שומעת הרבה שמתפתים לקנות הרבה דברים מיותרים וגם יקרים מאוד לתינוק הראשון מרוב התלהבות.
אני רוצה להימנע מזה כי אני מאמינה שיש הרבה דברים במחירים בסבירים שניתן לרכוש!
אני גם רוצה לארגן תקציב שלקראת הקניה יהיה לי את הסכום במזומן
לא רוצה תשלומים
וכמו שאמרתי מתלבטת לגבי קניית עגלנה פה או בחול !
מה לגבי אחריות ? כמה זמן אחריות יש לעגלות ?
הלן
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
בחול העגלות יותר זולות, השאלה איזו עגלה את רוצה
אני בהריון הראשון היתי סטודנטית רעבה ללחם (חחחחחח) אז את העגלה הסל קל והמיטה קיבלנו בירושה מאח שלי, כך גם את רוב הבגדים.
כאשר סיימתי והתחלתי לעבוד הלכתי וקניתי את העגלה שאני רוצה (עם הסל קל שלה), המיטה נשארה אותה מיטה נהדרת ופשוטה שקיבלנו בירושה.
לפי דעתי את יכולה להתחיל לטייל טיפה בחנויות, לנסות להבין מה את רוצה מבחינת העגלות, שידות מיטות וכו.
עגלה אם את לוקחת יקרה לרוב בחול יותר זול - שווה בדיקה
[
-
כן, שמעתי שרוב המוצרים זולים יותר משמעותית בחול
במיוחד בארה"ב ואם אחותי תהיה שם באפריל היא תוכל לראות לי
לכן גם אני חשבתי אולי להתחיל כבר לטייל על מנת שאהיה יותר מגובשת לקראת אפריל כשהיא תהיה שם
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-