היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היינו בהופעה של גיבורי האור, תאמינו לי אחרי אתמול אם חשבתי שנדפקה לי הקופסא עכשיו אני בטוחה לא יודעת מי התרגשה יותר אני או ספיר... ההופעה היתה מהממת, מצחיקה, ססגונית ומפתיעה.
פגשנו גם את מיקי (מיכל מוכתר) כמה כישרון בבחורה אחת לא יאומן. אני פשוט מתה עליה
אז למי שעדין מתלבטת לאן ללכת ממליצה בחום. הילדים התמוגגו
תודה מיוחדת לתמי המקסימה טוב חוץ מזה יש לי עוד סיבה להתרגש עוד מעט אנחנו נכנסים לבית שלנו סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן שהכל יעבור בשלום אמן.
34 תגובות
עמוד 1
יו איזה יופי לשמע! גם אני הולכת עם ירין לגבורי האור! ובעה" שתכנסו כבר לדירה שלכם ויהיה לכם טוב !
תודה פנינוש מתי אתם הולכים?
איזה כיף לשמוע ביקורת טובה, אני גם לוקחת את נועה בחופש
יו השורה האחרונה שלך היא הכי הכי מעניינת!!! הלוואי הלוואי שבעז"ה יהיה גם בקרוב אצלנו!!!!!!!!!!מתה כבר לעבור לבית החדש!!!!!!!!!!
ולגבי ההצגה אני בדיוק כמוך, בעלי תמיד צוחק עליי שאני הולכת בשבילי ולא בשביל הילדים.....כנראה חסך ילדות
גם אנחנו הולכים שחר מחכה כבר ללכת
שיר שיר וביבי בום תודה מקסימות
כן אני גם מהמתלהבות, מתה על הצגות
ובקשר לדירה ביבי בום שיהיה לכם בהצלחה בהחלט מרגש
שמחה שנהנתם
ויאלה אני מחכה שתיכנסי כבר
אנחנו הולכים היום ... גם אצלנו יד התרגשות באוויר
בהצלחה בדירה החדשה
תודה בנות יקרות
מרץ אם את פוגשת אותה תני לה נשיקה ממני
גם לנו יש כרטיסים הם באים לנתניה בתחילת ינואר כבר אחרי החג אבל לא נורא אבל לכל ההצגות וההופעות יוסי לוקח את שקד גם עכשיו אני עם יהב וגם לקנות שני כרטיסים למבוגרים זו מעמסה כלכלית קצת גדולה וגם כי אני מהבולה ולא נוהגת ולכן יוסי תמיד לוקח
איזה כיף לשמוע!!!
יש לי שאלה מוזרה. היו שם (על הבמה) אנשים מחופשים שלא רואים להם את הפנים?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
איזה כייף לשמוע!!!
גם אנחנו הולכים ביום ד' פייס: ortal_hori
לא שאלה מוזרה בכלל ,אני יודעת שיש ילדים שמפחדים מזה.
יש קטע בהצגה שיש ריקוד של חיות שיורדות במדרגות אל הבמה זה קטע שכל הילדים רוצים ללטף את החיות. חצי מסכה על הפנים. הרקדנים מחזיקים גם חיות צעצוע ונותנים לילדים ללטף, מי שנמצא במעבר כמובן.
חוץ מזה המופע מרהיב עם תאורה, עשן ממש מושקע
כולן הולכות לגיבורי האור.. רק אני הולכת למותק של פסטיבל??
גניתוש
עשית לי טוב על הלב
שיהיה לכם בהצלחה ובשעה טובה
בשעה טובה ובהצלחה עם הבית החדש
טוב לשמוע....אנחנו הולכות ביום חמישי לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
גניתוש
איזה יופי
אנחנו בלי נדר הולכות בתאריך 23 מוטי קונה לדניאלה ולי כרטיסים דרך ישראכארט וגנינתוש איזה כייף שניהנתם ומיכל מוכתר באמת בין המוכשרים ביותר שאני הכרתי בתחום הילדים ואני מכירה הרבה עם דניאלה
תודה בנות
ליטל ההופעה שעתים אבל יש הפסקה של 15 דקות באמצע. עינבלושה תודה על הצעת העזרה
יפעתוש ברור אורחת הכבוד את
בהצלחה עם הבית מותק - שיהיה בשעה טובה "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
שילגי אם אמא שלי היתה קוראת את השורה האחרונה שכתבת היא היתה חוטפת שבץ בטוח
תמונות מדהימות
תודה יפעתוש
איזה כיף שנהניתם
ברור טלטול
גם אני נדחפת פייס: ortal_hori
אורטל אני יעשה בעזרת השם חנוכת בית מיוחדת לכל הפורום, אבל זה יהיה בנגלות כי הבית קטן