מסיבת חנוכה .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המסיבה היתה אתמול ..
    המסיבה היתה מאוד יפה .. המדריכה למוסיקה עבדה איתם על התנועות והשירים היו גם דיקלומים ... הי הבאמת מקסים !
    רק ש.... נדב כהרגלו סירב להשתתף...
    כשהם עשו חזרות הגננת והסייעת אמרו לי שהוא משתתף כ"כ יפה . קיוותי בתוך תוכי שהשנה סוףסוף הוא ישת"פ ...
    תקוותי לשווא
13 תגובות
עמוד 1
  • איך אני שונאת שמתערבים מה איכפת לאמהות האלה

• אצלי כל הילדים תמיד עשו בעיות בלהשתתף בכל הפעילויות האלו בגנים
    היה מגיע לרמות שהיתי מסתתרת ורואה את זה מהחלון/חור בוילון/סדק בקיר כי...שלא היתי שם הם כן השתתפו
  • כמו שנגה אמרה שימי פס.

האמת שהיה ילד אחד שלא השתתף ואז אמרתי לו
    לך ספיר קוראת לך והוא קם והלך לרקוד איתה, האמא
    היתה מבסוטית שהבן שלה משתתף.
    פעם הבאה אולי תחפשי לו איזה יפיפיה שילך לרקוד איתה
  • מרינה
    פייס: ortal_hori
  • קבלי

• מצטרפת לבנות. מבינה שזה מבאס אבל זה הילד שלך ואת בעצמך אומרת ממי הוא ירש את זה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • גלי ממי
    את מכירה הרי את נדב לא מאתמול... לדעתי תניחי לו - לא רוצה להשתתף = שלא ישתתף. אני לא רוצה להגיד לך מה דעתי על המסיבות האלה...
    אגב ניסיתם פעם שבעלך ילך איתו או מישהו אחר מהמשפחה? אחותך? אולי יש לו פחד קהל שקשור אליכם..?
    גם לנו היתה מסיבת חנוכה היום בגן ובאמצע המסיבה יאיר פתאום נעצר הפסיק לרקוד ולשיר ופשוט עמד באמצע המעגל והסתכל על כולם (במין מבט של "מה לעזאזל אני עושה כאן??") ואז הגננת שלו באה ודחפה אותו בכוח לרקוד... זה היה חצי מצחיק וחצי עצוב - צילמתי את זה במצלמה.
    בקיצור ממי - כל הכבוד שאת מקבלת אותו כמו שהוא ולא דוחפת אותו לעשות משהו שהוא לא אוהב. חשוב שתתני לו גב כשאמהות אחרות מנסות לשדל אותו להשתתף - אני אישית שונאת את זה...
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • שילגי - גם אני לא רוצה להגיד מה אני חושבת על המסיבות האלה ...

• במסיבות חנוכה בעלי הולך איתו ואני חושבת שזה עוזר....

חודש לפני יום הולדת 3 אופק דין התחיל לדבר על היום הולדת ולספר מה יהיה, ומה הוא רוצה.... דיבר ודיבר ודיבר. הוא מאוד התרגש!

אבל הוא התרגש כ"כ שבחגיגת יום ההולדת בגן הוא לא עשה כלום!! לא זז מהכסא, לא הזמין חברים לרקוד כשהיה צריך. ישב לידנו ולא הסכים לקחת חלק ( בגיל שנתיים השתתף יותר יפה). ואני עוד הזמנתי את ההורים שלי למסיבה (לאבא שלי יש קשר מיוחד איתו).

אני מאוד התאכזבתי אבל זה לא באמת משנה מה אני הרגשתי. אני יודעת שהוא בסה"כ התרגש ושמח וזה מה שחשוב.

ביום הולדת 4 כבר לא ידעתי למה לצפות... לשמחתי הוא השתתף

אולי ייקח לנדב עוד קצת זמן אבל לאט לאט הוא ישתחרר. איך הוא בחגיגות יום ההולדת שלו בגן? יש הרבה ילדים שמתנהגים אחרת כאשר ההורים נמצאים, זה טבעי. תני לו את הזמן אבל כמו שכתבו, אל תקבעי מראש שהוא ביישן ולא ישתתף כי זה מה שאת מעבירה לו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה