היי בננות... עצבנית מאודדד וצריכה המלצה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת ה לעשות כבר.. עברתי מתחילת ההריון איזה 4 רופאי נשים.. אף אחד לא מוצא חן בעיני... היחס של כולם כל-כך מגעיל.. זמני ההמתנה מטורפים וממש אין לי זמן לשבת שעתיים אצל רופא ולחכות לו.... הרופא האחרון שלי שבר את כל השיאים... בביקור הלפני אחרון שלי אצלו המתנתי 3 שעות עד שיקבל אותי!!!!! למה?? כי החצוף איחר בשעה וחצי לעבודה... ואז מתור לתור נוצר עיכוב, ולמה שהפקידה הסתומה שיושבת שם ומשייפת ציפורניים תתקשר להודיע? הזמן של אנשים לא חשוב בכלל!!! לא משנה הבלגתי על זה ..ישבתי וסתמתי את הפה... לפני שבוע הלכתי אליו שוב למעקב... היה לי תור ואיחרתי בארבע דקות בול!!! והאדון חיכה לי... מה הוא אומר לי שאני נכנסת???? זה לא בסדר האיחור הזה שזה לא יקרה יותר!!! יואווו אני חשבתי שאני משתגעת חצוף אחרי שהוא איחר בפעם קודמת וישבתי והמתנתי 3 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמו טיפשה לא עניתי לו... אבל החלטתי שאני לא חוזרת אליו יותר הוא כל כך אנטיפט!!!! ולא רק זה גם כשהוא בודק אותי.. הוא לא נותן לי בכלל לראות את העובר.. רק רואה שיש דופק.. כמות מים תקינה וזהו.. הבדיקה אצלו לא אורכת יותר מדקה.... ואם אני שואלת שאלה הוא מתעצבן.. וככה זה עם כמה רופאים... לעומת זאת... את הבדיקות החשבות עשיתי פרטי ויש כל-כך הרבה הבדל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין כזה דבר שיש עיעוב ולו הכי קטן.... הרופא יושב.. מסביר על כל איבר ואיבר וממצא את הבדיקה עד הסוף!!! ולמה זה צריך להיות ככה????? זה ממש מעצבן! למה צריך לשלם כסף כדי לקבל יחס נורמלי?
    עכשיו אני הרי לא יכולה להרשות לעצמי ללכת כל 3 שבועות למעקב בפרטי ולשלם 1000 שקל... ואני חייבת למצוא רופא נשים נורמלי... עם מיחשוב מתקדם יחסית ולא אולטראסאונד משנות התרט"ח שלא רואים כלום ברור... ולא אכפת לי לנסוע גם לסוף העולם!!!... ואגב אני בקופת חולים מכבי

סלךיחה על החפירה הייתי חייבת להוציא... ותודה מראש על התגובות...
    באהבה...

בולי בלבולי
19 תגובות
עמוד 1
  • זה כל כך מוכר

• הי,
    מאיזה אזור את?
    גם אני במכבי והיתה לי רופאה לא סמפטית בהתחלה בחולון כמה דקות מהבית.
    עברתי לרופאה אחרת בבת ים.

• מעולההה אני מבת ים.. מי זאת הרופאה??
    באהבה...

בולי בלבולי
  • מוכר ועוד אך מוכר !! אני בכללית ואני דיי מרוצה מהקופה עצמה!!
    כמוני כמוך החלפתי מתחילת ההריון 5 רופאים כבר וגם האחרונה שאני אצלה כרגע על הפנים
    אז אז מה שאת רואה 50 נשים בהריון ביום?!?!,??,!?,?
    אצלי זה הריון ראשון תני להנות להתרגש מהבדיקה ריבונו של עולם זה לא עולה לך כסף!!!!! לי כן!!!

ועוד אני חרדית לא עושה את כל הבדיקות מה לא תגידי לי להגיע כל חודש בחודשו?!?!?

מחודש חמישי היא לא ראתה אותי שגם אז התעקשתי שתעשה לי אול׳ ועוד היא אומרת לי טוב נודניקית!!!!!

• שיואווו אין זה שיא החוצפה.... אני ממש אובדת עצות...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • איפה את גרה?
    אני במכבי.
    היו לי 2 רופאים מאד נחמדים (רופא אחד בכל הריון).
    החלפתי בהריון השני רופא בגלל נוחות שעות קבלה.
    אבל שני הרופאים מאד נחמדים והסבירו הכל בסבלנות ולא היה הרבה המתנה.
    אני מהצפון (רופא אחד במעלות ואחת בכפר ורדים).
    אם זה עוזר לך תעדכני
    [

• סיפור מוכר שקשר לזמני המתנה מתורפים. אבל אני מתה על הרופאת נשים שלי ומוכנה לחכות לה גם כל היום כי אני יודעת שיש מקרים שבהם היא לא אשמה ולדוגמה כאשר היו לי הזרעות היא היתה מכניסה אותי בלי טור וכאשר שהיה לה מיקרה דחוף מאוד והיא הגיעה בשעה וחצי מאוחר יותר אני מבינה ולא מתעצבנת. וכשהזרעה האחרונה שלי יצאה ביום שישי היא באה במיוחד בשבילי כדי לעשות לי טיפול ועל כך אני מאוד מכבדת אותה ותמורת טיפולים שלה מוכנה לשלם את המחיר של זמני המתנה ארוכים.
    וחוץ מזה הרופאה שלי פשוט בן אדם מקסים ובקיצר אין עליה

• יש לי רופא מקסים מקסים מרמת השרון עובד עם מכבי
    וכשצריך אז גם פרטי
    דברי איתי אם את רוצה
    אני ממליצה בחום!!!

מיה

• תודה בנות על התגובות.. אני לא צריכה המלצות אני זקוקה להמלצות...
    מי שבמכבי ומרוצה מהרופא/ה שלה אשמח אם תנקבו בשמות.. אני אראה מה הכי קרוב לי ואנסה... אני מאיזור המרכז בכל אופן...

שוב תודה רבה!!!
    באהבה...

בולי בלבולי
  • יש לי רופא מעולה, פרופסור ! קוראים לו פרופסור עברון שמואל
    גם אצלו התור ארוך ומחכים הרבה זמן אבל הוא מאוד סבלני, יסודי, ברגע שאת מגיעה אליו הוא מ**** את כל הזמן שאת צריכה ועונה על כל השאלות !!
    הוא עובד עם מכבי וככל שידוע לי הוא מקבל פרט לאשדוד גם ברשלצ והוא גם מנתח ומיילד ועובד באסותא. רשלצ לא רחוק ממך תבדקי !!
    אני ממליצה בחום !

לגבי בדיקות....הרופא שלי לא מבצע את הבדיקות הוא שולח למכונים במכבי
    האמת שבסקירה הופתעתי ממש לטובה!!
    הרופא שעשה לי את הסקירה הוא ד"ר ערן כסיף והוא היה פשוט מותק
    הוא היה סבלני ומקסים, הראה לי הכל, איך שיצאתי ממנו מיהרתי לקבוע אליו גם לסקירה מאוחרת.....ולמרות שהיה לי גם תור פרטי לסקירה ראשונה אצל מישהו שהמליצו לי ...ביטלתי ! הרגשתי שאחרי בדיקה כזאת מקיפה אין לי צורך !

אני יודעת שהד"ר הנל עובד גם ברחובות אז אולי כדאי לך לבדוק, אולי הוא עובד בעוד מכונים בארץ ותעשי את הבדיקות דרכו כי הוא מעולה !! גם חברה שלי כששמעה שאני הולכת אליו לבדיקה אמרה לי שהוא מעולה !!

לידיעתך
    הלן
  • היי...

כ"כ מוכר הסיפור הזה של זמני ההמתנה..
    של לעשות הכל "מהר מהר", בדיוק בתור שלך..

כמו שאת מבינה- אין לי המלצה בשבילך..
  • ד"ר צביה קבלסקי באשדוד עובדת עם מכבי ומאוחדת
    אחד מהם פקס אחד טלאפון
    08-8520417
    08-8648656

• ד"ר דורה אברהמוב
    בלפור 108 בת ים

03-5521034

• תודה לכולן!!!! נראה לי שזה מספיק בינתיים...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • זה לא צריך להיות ככה...

אני כבר הבנתי שיש הרבה דברים שלא צריכים להיות כמו שהם ו...אין מה לעשות..

גם לא צריך שיכריחו אותי לחזור ללימודים אחרי 3 שבועות מהלידה- זה מה שיש...

פשוט תעברי למקום שטוב לך בו!!! וגם אם לא ענית לו אני תמיד אומרת שלומדים לעתיד ובפעם הבאה תעני בדיוק מה שמגיע....
    בהצלחה יקירה!

• רק לפני יומיים פתחתי פה הודעה שרק רפואה פרטית
    כי זה פשוט ככה
    בדיוק כמו שאת מתארת
    למרות שאני חייבת לציין שבירושלים היה לי רופא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם ואני לא יכולה להשוות אותו לאף רופא בעולם (דרך אגב לא רק רופא נשים, הרווחנו גם רופאת ילדים ורופא משפחה מעולים)
    את יודעת מה אם זה אומר שאת צריכה להחליף רופא עוד הפעם תעשי את זה
    העיקר שתהיי מרוצה

• היי סיוון אני לא מפחדת להלחיף רופא אני פשוט לא מוצאת רופא נורמלי.... זה כל כך מעצבן.. כי את משלמת לקופת חולים...זה לא שאת לא משלמת ועדיין את מקבלת יחס מגעיל... גם אני עובדת בחברת חשמל והייתי בעברי מוקדנית.. ואף לקוח שהיה מגיע אלי לא היה מקבל כזה יחס!!!! לעזאזל!!!!! זה הפרנסה שלך איך אתה יכול לדרוך עליה?
    באהבה...

בולי בלבולי
  • את צודקת
    ומעבר לזה זה השבועה שלך
    לא מבינה מתי השגרה והלחץ השכיחו מהם את הסיבה האמיתית שלשמה נהיו רופאים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה