יו איזה סיוט הוא חולה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה סרט ביום שיש ככה בבוקר יהב התחיל להשתעל אמרתי לא רציני בו נחכה ומהר מאוד הצטרפה גם נזלת לעניין שכל פעם באה והולכת כולה בן חודשיים וחצי והשיעול הלך והחמיר ועד הערב הוא נהייה ממש צרוד ושיעול ממש רציני ביום שבת בבוקר הלכנו למוקד וזה רק רופאים בלי אמצעי בדיקה שמעה תריאות אמרה נקיות סבבה תעשו אינהלציות עם מיי מלח ותלכו לרופא מחר. עד אחה"צ שוב החמרה ובשש וחצי בערב ראיתי שהיה לו קצת חום התלבטתי אם המדידה נכונה ואחרי מדידה נוספת התקרשתי לרופאה שלו שהיא אחת הנשים המדהימות בעולם וסיפרתי לה שיש לו חום ומה לעשות - אמרה לי הרופאה אני לא רוצה שתגיעו למיון כי בית משוגעים שם - היא בעצמה מנהלת מיון ילדים בלניאנו תלכו קודם למוקד של מכבי ברמת השרון שייעשו לו ספירת דם ובדיקת שתן. חשבנו מי יילך איתו אני מן הסתם לא נוהגת ובטח שלא עד שם
9 תגובות
עמוד 1
  • וואיי, מסכנצ'יק
  • החלמה מהירה

• מה הרופאה אמרה?
    אני צריכה לצאת ורוצה לשמוע מה שלום יהב, אני פשוט מאוד מזדהה, כשהקטנה הייתה בת חודשיים וחצי היה לה ברונכוליטיס והייתה מאושפזת שבוע פלוס אז יהב נכנס לי עמוק.....

• מסכנוני קטן

• תודה בנות יקרות
  • טוב לשמוע. שתמיד נשמע רק בשורות טובות
    נכנסתי מהפלאפון רק לראות עם ענית

• החלמה מהירה
  • אמא ויותר את ממש מתוקה
  • זה קרה לי עם יאירקו שכשהיה בן שלושה חודשים
    לא הצלחנו להיפטר מהנזלת /שיעול וחירחורים ..
    בסוף הרופאת ילדים שלחה אותנו לצילום ריאות (שיצא תקין) ונתנה לנו טיפול אינטנסיבי של אינהלציות ו- גם נתנה כמות קטנה של אנטיביוטיקה .
    היא הסבירה שגם שהצילום יוצא נקי לפעמים יש דלקת קלה שלא ניתן לראות בצילום ... ואכן זה עבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה