עדכון קטן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

היום בבוקר הגעתי לרופא נשים (איזה סופשבוע ארוך היה לי לחכות לזה!!!!) והוא ראה שק הריון חמוד וקטן במקום הנכון!!!! אז זה רשמי!!!!!

אני כל-כך מאושרת ובשוק!

לא עשיתי עדיין בדיקות, הוא אמר לחזור אליו עוד שבועיים לדופק... ואז נעשה את הכל.

אבל עכשיו יש לי מין דימום קטן בזבע לא ברור (תסלחי לי על גועליות) :( והבטן כואבת קצת..... אני מתחילה לאכול סרטים....
    רק שעכשיו אלה סרטים מסוג אחר....

לחוצה מאוד מכל מיני דברים, משגעת את בעלי ואת עצמי :(

7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לנשום עמוק!!!
    זה טבעי הלחץ שלך, ועכשיו בכלל, כל תחושה הכי קטנה שאת לא מכירה מלחיצה עוד יותר... יש כאבים נורמאליים, כאבים בבטן התחתונה למשל, גם כאבי מחזור בהתחלה זה בסדר...

תנשמי ותירגעי! בשביל שניים...
    רק בריאות!

• לא נראה לי שיש לך ממה להילחץ... זה בטח דימום של השתרשות... גם לי היה דימום בשבוע 5 של כמה שעות והוא נפסק....
    כאבי הבטן הגיוניים- הרחם גודל....
    תנוחי ותשתי הרבה.....

• היי רונדה,
    תקשיבי אני קוראת כבר מספר פעמים את ההודעות שלך...
    מאוד שמחה בשבילך!!!
    שיהיה הריון תקין בריא ועגלגל..
    אבל...

די עם הלחץ!
    די עם ההודעות הכל כך ירודות!
    את בהריון נשמתי תשמחי תפסיקי לחשוב מה לא בסדר...
    זה גם מלחיץ אחרות !!
    קחי רסקיו!!!

הכל בסדר הכל תקין יש גם את הפורום של ד"ר הדר המקסים שעונה על הכל!!!!
    קחי נשימה עמוקה ויהיה בסדר...
    תפסיקי עם הפסימיות...
    זה לא טוב לאשה בהריון להיות נתונה ללחצים כמו שאת...
    "חוק מרפי" לא חל עלייך!!!

שחררי הכל בסדר!!!
  • רודנה,

אני כ"כ מסכימה עם קורין!!!! תמיד אנחנו אומרות פה לכולן להירגע, כי באמת שזה מזיק כל הלחץ הזה ולא תורם לאף אחת, ובמיוחד לשמוע את כאבן של אחרות זה הכי כואב בעולם... אנחנו רוצות שלכולן יהיה הכי טוב שיש וכולנו נקבל את המתנה הכי גדולה הזו... והנה את קיבלת אותה, באמת כמו שקורין רשמה, חוק מרפי לא חל עלייך, עם כל מה שסיפרת, הייתי בטוחה שבכלל לא הצלחת לקיים יחסים עם בעלך!! ותודה לאל את בהיריון, אבל עכשיו - רגיעה מוחלטת!!! די!! מה יעזרו לך הסרטים??? אנחנו פה כל הזמן בשביל לתמוך בך, אבל גם את צריכה קצת לתמוך בעצמך, ובבעלך, כי עכשיו את מגדלת בתוכך עובר קטן וחמוד, שזקוק הכי בעולם לאימא שפוייה ורגועה!!!
    תספרי עד 10 והכל יהיה בסדר...
    שיהיה המשך היריון קל ותקין!!

• תסלחו לי, בנות... מאוד מבקשת

לא התכוונתי להרתיח פה אנשים, ואתן צודקות במאה אחוז!!! מבטיחה להשתפר!
    קיבלתי מכולכן כל-כך הרבה שלאני לא רוצה להגיע למצב שאתן כבר מתעצבנות ממני... סליחה!

ואמשיך לעדכן (בצורה חיובית ביותר!)
  • מאמי חלילה לא מתעצבנות...
    חחחחחחחחחחחחח(מצחיק להבין איך כשרושמים משהו הוא נשמע אחרת...)

את פשוט חייבת להבין שלחץ לא מוסיף.
    ואת זכית במתנה יפייפיה תתקדמי איתה לדרך בריאה וטובה.
    זה לא טוב להיות בלחץ שאת...

תסתכלי כמה בנות פה כולל אותי מציקות לד"ר הדר כל יום כמה פעמים ביום...

יש לנו המון שאלות והוא נותן מענה מקסים.

תירגעי פשוט ,זה גם לא מוסיף גם לבנות שמנסות...

יהיה בסדר..

וכבר הכל בסדר!!!
  • מסכימה לחלוטין עם הבנות , הלחץ לא תורם לך, לא לעובר ובטח לא ליחסים עם הבעל
    אין שום סיבה לשגע את עצמך או את בעלך, צריך פשוט להירגע !
    הכל יהיה בסדר, כל הסרטים שאת עוברת כרגע הם טבעיים ועוברים על כל אחת ואחת אבל צריך ללמוד לשלוט עליהם ולרסן אותם.
    את חושבת שאני לא אכלתי סרטים מתחילת ההיריון ועד שראיתי שזה הריון תוך רחמי ויש דופק ואז עד שאת מגיעה לשאר הבדיקות וכך הלאה .
    יש חששות ויש תהיות וזה טבעי אך אין צורך להפוך אותם למשהו כה דומיננטי בחיים שלך שמשפיע עליך ועל בן זוגך, צריך ללמוד לרסן את המחשבות.
    אני למשל למדתי להמיר מחשבות, כל מחשבה רעה המרתי מיד במחשבה טובה
    אני מציעה לך לטובתך ולטובת הסביבה שלך ובעיקר לטובת העובר להירגע ולרסן
    את עצמך

והכי חשוב שיהיה הריון קל ובריא

בהצלחה

הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה