אמאלה, כמעט התעלפתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באמצע נסיעה!!!
    בדרך מהעבודה, פתאום הרגשתי סחרחורת ומין הרגשה כאילו אני לא מצליחה להשתלט על הרכב, מהר לקחתי את הבקבוק מים, שתיתי, לקחתי מסטיק, לא היה לי ממש איפה לעצור, והכי קרוב היה הכפר הערבי, ברוך ה' זה עבר לי והמשכתי בנסיעה לאט לאט.

זה היה מפחיד, ממש התחלתי לרעוד!!!

אני לא יודעת למה זה קרה, דווקא אכלתי, אבל אולי לא אכלתי מספיק מתוק!

חוץ מזה יש לי מאתמול כאבי גב, בצד, למעלה יותר, רק צד אחד, מזל שמחר זה היום החופשי שלי וביום רביעי כבר יוצאים לחופשת חנוכה, אני אוכל לנוח קצת!

המשך יום נעים...

רותי
12 תגובות
עמוד 1
  • מ פ ח י ד!!!!
    את סכרתית?
    תודה לאל שאת בסדר.
  • העיקר שאת בסדר, תשמרי על עצמך...

• פייס: ortal_hori
  • אולי כדי שתמיד יהיה איתך משהו מתוק למקרים כאלו.

תרגישי טוב

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• תשמרי על עצמך

• תודה בנות, בחיים לא קרה לי דבר כזה, דווקא עשיתי בדיקת סוכר ויצא בסדר, ושבוע שעבר הייתי בביקורת אצל הרופא והלחץ דם היה בסדר.

כנראה שבגלל שעמדתי רוב היום, עשינו פעילות לחנוכה, והייתי אחראית על תחנה, ולא ממש נחתי, אז זה קרה.

אם אני לא ארגיש טוב אני אלך להיבדק!

ואורטל, לא לקחתי טרמפיסטים, כי לא היה אף אחד בתחנה, חוץ מזה שהתחלתי להרגיש ככה בדיוק 30 שניות אחרי שעברתי את המחסום.

רותי
  • גם לי זה קורה בהריונות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מפחיד!
    תנוחי ותשמרי על עצמך

• מכירה את ההרגשה. מפחיד שזה קורה בנהיגה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • גם בהריון של איתי זה היה קורה לי המון עד שפחדתי לנהוג וירדתי כמעט מהגה לא הצלחתי לנהוג יותר מ5-10 דקות רצוף
    תנוחי ותשמרי על עצמך ותמיד שיהיה איתך משהו מתוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה