היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם.. אני חדשה כאן בפורום.. זהו ההריון הראשון שלי. אני בשבוע 10+5 ולא כ"כ הבנתי אם זה אומר שאני בשבוע 10 או שאני בשבוע 11.. אם מישהי יודעת אני אשמח לתשובה
13 תגובות
עמוד 1
היי בשעה טובה... עוד יומיים את בשבוע 11
אירה תודה על התשובה הזריזה.. אני שואלת כי לפי מה שהבנתי מכל האתרים של ההריון זה בעצם אומר שסיימתי שבוע 10 ואני ביום החמישי של שבוע 11.. אני כבר מבולבלת
בכיף
כן יש משהו במה שאת אומרת.. תודה!
מאתר דולה
"כדי לעשות סדר בעניין ניקח לדוגמא אשה שהיא כרגע בשבוע 15 + 2. בשפת הרופא: סיימת את שבוע 15 ואת כבר ביום השני של שבוע 16. הרופא סופר את השבוע שכבר השלמת והמספר שמופיע לאחר סימן הפלוס מייצג את מספר הימים שכבר עברו מתוך השבוע החדש. בשפת הבנות: את כבר בשבוע 16.
רשימת שבוע ההריון והחודשים:
שבוע 1-6 חודש ראשון שבוע 6-10 חודש שני שבוע 10-15 חודש שלישי שבוע 15-19 חודש רביעי שבוע 19-23 חודש חמישי שבוע 23-27 חודש שישי שבוע 27-32 חודש שביעי שבוע 32-36 חודש שמיני שבוע 36-40 חודש תשיעי שבוע 41-42 הריון עודף".
אז זה בעצם כמו שחשבתי... בשפת הרופאים אם אני שבוע 10+5 אז זה אומר שעברתי שבוע 10 ועוד 5 ימים משבוע 11? אתן מבינות למה אני מבולבלת??
בדיוק כמו שחשבת, את חמישה ימים בתוך השבוע ה-11, עוד יומיים תשלימי 11 שבועות ותתחילי את שבוע 12 (11 + 1).
הריון קל ומשעמם!
רותי
השאלה הנצחית... זה מאד מבלבל. במיוחד בהריון הררשון.
אז כמו שהסבירו לך- את סיימת 10 שבועות מלאים ואת 5 ימים בתוך השבוע ה 11 שלך... ביום שלישי את תסיימי 11 שבועות מלאים... הבנת?
את בשבוע 11 זה בדיוק כמו יום הולדת לדוגמא - אם את בת 25 היום זה אומר שאת חיה כבר 25 שנים ומחר תתחילי את השנה ה-26 בחייך (25+1)
טוב אז ענו לך
וואו עכשיו באמת הכל ברור! המון תודה לכן בנות.. הריון ראשון ובאמת שיש המון דברים שעדיין לא מובנים לי.. שבוע הבא יש לי תור לשקיפות אני קצת בלחץ.. מקווה שיהיה בסדר
יהיה בסדר. מחשבות חיוביות.
אנחנו פה לשאלות.... תרגישי חופשי
האמת שיש לי שאלה לא קשורה... איך עושים את החתימה היפה הזאת שיש לכולכן?