לילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייייי
    בלילה אני ישנה עם מנורת לילה,מאיה ישנה איתי בחדר,ככה זה מהרגע שחזרנו הביתה מביח. זה בסדר? אפשר לכבות? אל תשאלו למה האור, פשוט בהתחלה פחדתי מהחושך חחחחחחחחיחי
10 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אנימ אלה שלא מסוגלים לישון אם יש טיפת אור.אוהבת חושך מוחלט!!!
    אבל, זה דווקא טוב להרגיל ילדים לישון עם אור,זה לא מגביל אותך...
  • רז ישנה איתנו בחדר, בהתחלה היינו ישנים עם אור במקלחת שבחדר ולאט לאט הורדנו אותו כי זה מפריע לי
  • לנו יש מנורת פרח ורודה מאיקיאה שקנינו במיוחד. והיא דולקת כל הלילה. זה מצויין מבחינתי כי אני מפחדת מהחושך חחחח...

• לכבות את האור.
    ישנו חומר בגוף שמופרש רק כשישנים בחושך, מונע הרבה מחלות. (הטמטמת הריון מחקה לי את שם החומר, גם העובדה שאני בעבודה מ 3 בבוקר לא תורמת לנושא)
    הקיצר עדיף לישון בחושך.
    במהלך היום אין בעיה לישון עם אור
    [

• אנחנו עם מנורה ממש קטנה... אבל ליבי יש מצב שאולי היום בלילה אכבה אותה.. אולי אני אפסיק להגיב פה בשעות הזויות

• מיטלי את הורסת לי את רצף התגובות שלי
    לכי לישון
    [

• חחחחחח ליבי הלוואי!.. אבל הפרחחית שהבאתי לעולם החליטה בחודש האחרון על שעה חדשה כבוקר! 04:30!

מה נשאר לעשות?

• טוב נו... 4:30 בבוקר אכן שעה נהדרת לתחילת היום.
    שיהיה לך יום מדהים!!!
    [

• אוריאל ונטלי ישניםעם מנורת לילה. אוריאל עם מנורה של מיקי מאוס ונטלי מנורה של נסיכות

• אצלנו בחדר יש גם מנורת לילה והאמת מבחינתי לכבות אבל אחרת אני לא אראה את נועה. היא אמנם במיטה לידי אבל היא פולטת ואני חייבת לראות שהכל בסדר מבלי לשבור את הראש בחדר. אולי עם הזמן אכבה את האור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה