העמסת סוכר 50... אמאלההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות עזרהההה
    הבוקר עשיתי העמסת סוכר 50
    הגעתי בצום למרפאה אך האחות שלחה אותי לאכול ורק אז לשתות את התמיסה ... אכלתי לחמניה קטנה ויוגורט!!!
    כעת התוצאה הגיעה ... 171!!!! לא תקינה בעליל!!!
    היתכן כי הלחמניה השפיעה ?? חברה אומרת שכן...
    קבעתי העמסה 100 לעוד שבוע בדיוק...
    האם מותר להמתין כך??? אוףףףף שוב צריך יום חופשששש.. בעעעע
9 תגובות
עמוד 1
  • ??????/???????
    צריך לעשות את הבדיקה בצום! מותר לשתות רק מים.
    אני כמעט בטוחה

[[url=http://www.familylobby.com]
  • בבדיקה של ה- 50 את לא בצום. רק בבדיקה של ה- 100.

הלחמניה לא השפיעה כי בכל אופן זו בדיקה שלא אמורים לעשות בצום. מקווה שבבדיקה של ה- 100 יהיו תוצאות טובות, בהצלחה
  • שאני עשיתי את הבדיקה של ה -50 אני הייתי בצום ומותר רק לשתות מים כנ"ל גם בבדיקה של ה-100

• בבדיקה של ה50 זה לא משנה אם את בצום או לא. ב100 חייבת צום.
    מחזיקה אצבעות לתוצאות תקינות ב100
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הלחמניה לא אמורה להשפיע על התוצאות, אני לפני הבדיקה שעשיתי לפני שבוע אכלתי חטיף שוגי ושתיתי יוגורט (כאלה שמגיעים בקבוק, נוזלי) שאני בטוחה זה מלא סוכר ועדיין הבדיקה הייתה בסדר.

בבדיקת ה-100 כן צריך צום של כמה שעות, לכי לעשות אותה עם הרבה סבלנות, קחי לך ספר, מוזיקה, מישהו שיהיה איתך כי זה 3 שעות ארוכות!

בהצלחה!

רותי
  • לא חושבת שהשפיע, מותר לאכול לפני. אני אכלתי רגיל ארוחת בוקר ויצא לי תקין.
    בהצלחה ב100!
  • בנותתתת
    מלא תודה עך התמיכה
    עוד שבוע נראה מה יהיה...
  • שיר יש לך 40 שעות שמגיעות לך מהעבודה במהלך ההריון.
    תנצלי אותן חבל על ימי החופש.
    בהצלחה בבדיקה
    [

• בהצלחה בבדיקה של ה-100

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה