אז בסוף קניתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכנסתי לפיראט האדום ומה אני אגיד לכן - הפליימוביל לא עשה לי את זה. זה נחמד והכל אבל... זה לא היה זה. והיה בהחלט אפשר למצוא משהו בתקציב.
    עמדה שם איזה שחיםשה לנכדים שלה מתנה והיא היתה סביב הלגו וחיפשה משהו בלגו. אקיצר היו מבצעים סוף הדרך! חבילה ענקית בתוך קופסא אפילו שעולה בד"כ 180 בפיראט האדום (ולטענתם במקומות אחרים מעל 200) עלתה 100 דקל
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
9 תגובות
עמוד 1
  • אולי מטל תתני את אחת החבילות של הלגו

• חשבתי על זה אבל זה כאילו דומה מידי... נראה לי בא לי עוד מתנה שונה בסכום של עד 50 דקל. אולי נקנה איזה משחק קופסא או טרקטור. כשהייתי כבר באוטו חשבתי לעצמי שלא קניתי מתנה מטל אבל כבר לא היה לי כוח לחזור וגם קצת מיהרתי למסיבה של שחר...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אולי משחק הזיכרון או פזאל של הדרדסים

• את גאונה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• אני גם היתי בפיראט אדום אתמול לקנות מתנה ליום הולדת של ילד מהגן
    יש מבצעים ממש שווים

• פייס: ortal_hori
  • קניתי לשחר מטל איזשהו משחק של דרדסים. לא ברור לי בדיוק מה המשחק. זה אמור להיות פאזל שמשולבים בו גם ממש דרדסים דו מימדים או משהו כזה... אני מתפתה לפתוח לראות מה זה... עלה 40 שקל...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה