אוףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה ימים נוראיים!!
    שני הגוזלים שלי חולים ובא לי למות.
    קטנטנים כאלה וכל כך חסרי אונים- שיעול, צינון, שלשולים- הם ניראים כמו סמרטוטים וכל היום בוכים כי לא מצליחים לנשום כמו שצריך, היינו היום אצל הרופאה והתחלנו אינהלציות. אני עומדת לידם ובוכה. אוףףףף והיום גם אני נדבקתי- יש לי דלקת גרון ושלשולים.
    בנוסף לכל זה- מחר יש להם חיסון ראשון וגם אקו לב כי יש להם חורים קטנים בלב.
    מה יהיה???????????? יצורים כל כך מתוקים וקטנים שלמרות מה שעוברים עוד זורקים לי חיוכים שעוד יותר גורמים לי לבכות.
    אוףףףףףףףףףףףףףףףף 

12 תגובות
עמוד 1

• אוייי מאמי... מסכנים כולכם..
    לא נראה לי שיעשט חיסון אם הם חולים....

תרגישו טוב. ומהר...

• מאמוש, לא עושים חיסון כשחולים.
    החלמה מהירה לך ולקטנטנים שלך!

• חיסון לא יעשו להם ככה
    החלמה מהירה
  • מאמי תרגישו טוב,שיעבור מהר
  • חיים שלי רפואה שלמה לכם!! הגוזלים יהיו בסדר נשמה זו דרך החיים, זה החיסון האמיתי...

• לא עושים חיסון כשחולים - תתקשרי לבטל.
    לגבי החורים בלב, יש להמון אנשים והם חיים עם זה ללא שום בעיה (אם את רוצה שאסביר לך איך נוצר אשמח מאד אבל לזה צריך דייט
    [

• נשמאמי...
    אז כמו שכבר הבנת חיסון לא עושים.. ואל דאגה לגבי האקו לב.. זה ממש פשוט ולא כואב.... אצל מי את עושה?....
    וגם לאגמי יש חור קטן זה בסדר בסוף זה נסתם

• עינב מאמי שירגישו טוב מותק רפואה שמלה .. זו העונה כייי מסוכנת בגלל זה אני לא מרבה להוציא את בן מהבית... הוצאתי פעם אחת לבדיקה ואז לקניון ואחריי יום יומיים הוא נהייה חולה אני ובעלי סיוט אחותי..

ולגבי חירחורים גם לנו יש קצת והוא מתקשה לנשום בלילה
    אז שמה מזגן מחממת תחדר ומכשיב אדים קרים וקצת שמן אקליפטוס על הטטרה ומיי מלח וזה עוזר.

בהצלחה מאמוש 

• תרגישו טוב מהר מהר מהר!!!!!!!!

• תרגישו טוב כולכם....
    [/center]
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה