שיעול עם ליחה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    בת שלי כבר יומיים בקושי יושנת היא כל היום ובמיוחד בלילה היא משתעלת ויש ליחה והיום היה לה חום 37.7 לפני שעה וחצי נתתי לה אקמול אבל היא ממש לא רגועה רק בוכה ומשתעלת, אני לא יודעת מה לעשות
    היום הרופאה לא הייתה בבוקר (היא עבדה אחרי צהריים) אז הלכתי לרופאה אחרת והיא נתנה לי מרשם ואמרה שהיא צריכה במשך 3 ימים לקחת אנטיביטיקה, אחרי צהריים באתי לרופאה שלה ואמרתי לה שנתנו לי אנטיביוטיקה והיא אמרה לי לא לתת לה שום אנטיביוטיקה, ולעשות לה רק פעמיים ביום אנהלציה.
    מסכנה שלי כל פעם שהיא בוכה אני בוכה יחד איתה איך אני יכולה לעזור לה?
    מה עושים שיש שיעול עם ליחה? כל פעם שהיא משתעלת היא פשוט בוכה
    עצות בנות
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת איך בארץ,אבל תחפשי משהו ללא מרשם שאפשר לתת לה,שמדכא שיעול.תשאלי את הרוקח שלכם מה הוא מציע.נראה לי מוקולית אפשר לתת

• בת כמה היא?
    אפשר לעשות לה קצת הגבהה לראש ולשים לה אדים

• למה לדחוף ישר אנטיביוטיקה אם עוד לא בדקו אם מדובר בחיידק?

אנחנו בדיוק כמוך, וכבר 4 ימים עם אינהלציה, זה הטיפול עבור שיעול עם ליחה מאחר וזה מדלל אותה ומקל עליהם.

אל תחשפי כל מיני דברים אחרים וקיצורי דרך כי זה יפתור את הבעיה אלא יקל באופן זמני.

יום יומיים של אינהלציות ע"פ מרשם של בודיקורט + טרבולין ומי מלח והיא תחזור לעצמה.

רק בריאות!
  • אנחנו גם באותו מצב, רק עם חום של כמעט 40 מעלות

טוהר
  • קודם כל תרגישו טוב,אני מסכימה עם הרופאה השניה.למה לדחוף אנטיביוטיקה??ניחא אם היה חום אבל יקירתי 37.7 זה לא חום.בעיקרון מ38.5 נותנים אקמול לפני נותנים אם הילד לא רגוע או שחלילה סובל מפירכוסי חום.נשמע מאוד כמו ברונכיט.אני הייתי מציעה לעשות אינלציות ואם אפשר גם להוסיף לאינלציה מי מלח של 3 אחוז ולא הרגיל-זה מכייח יותר.לגבי סירופ שמדכא שיעול מבחינת רופא ילדים זה לא מומלץ כי המטרה היא לא לשמור את הליחה אלא להוציא אותה ,האינלציות מאוד עוזרות והייתי ממליצה גם על אקליפטוס שמתאים לילדים{יש כמה סוגים צריך לברר}לשים במכשיר אדים.המון בריאות!{הכול נאמר מניסיון שלי בתור אחות במחלקת ילדים}
  • תודה רבה רבה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה