חומצה פולית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי,
    הבנתי שכדאי בגדר החובה לקחת 3 חודשים לפני ההריון חומצה פולית, אבל מה אם אני מנסה כבר 4 חודשים להיכנס? האם זה יכול להזיק?

דבר נוסף, האם פעילות ספורטיבית בחדר כושר כולל רחצה בג'קוזי יכול לפגוע בביוץ?
4 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב,
    חומצה פולית ממש לא מזיקה ופעילות ספורטיבית וג׳קוזי גם לא מזיקים ולהיפך, אפילו מועילים. רק שבעלך ימנע לגמרי מג׳קוזי, כי זה מחסל את הזרע.
    בהצלחה!!

• שלום לך,

חומצה פולית זה חיוני מאוד, זה כתוב בכל מקום וגם הרופאים כולם כאחד אומרים (לי) את זה, וזה לא יכול להזיק כי זה תוסף מזון ולא תרופה או משהו.
    עדיף שתקחי מאשר שלא תקחי :)

וגם ספורט זה חשוב מאוד!

שיהיה לך בהצלחה :)
  • היי,
    קודם כל המון בהצלחה...
    לגבי חומצה פולית - לוקחים חומצה פולית במינון נמוך יחסית טרם הכניסה להריון ובהריון עצמו עד לשבוע 14,לאחר מכן יש תוסף ויטמין לנשים הרות ומניקות שבכדור ויטמין עצמו יש גם חומצה פולית במינון יותר גבוה.

מטרת החומצה הפולית היא בגדול חילוף חומרים - פעילות קיבה , גזים.."לנקות את הגוף" - כך יש מניעה יותר גדולה של מומים בעובר.

לגבי ג'קוזי - אין לי מושג לגבי גברים, עבור אישה הריונית - לא מומלץ בכלל!!

שיהיה המון המון בהצלחה!!!

נ.ב - אני מצרפת לך קישור שמסביר על החומצה הפולית + רשימה של מזון שיש בו המון מהויטמין חומצה פולית...

תקראי זה ממש מעניין...

http://www.beok.co.il/vl/44/%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A6%D7%94_%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%AA
  • תודה רבה על התשובות והיחס מכולן.
    בהחלט כתבה מעניינת...
    אני מניחה שאת התשובה הנכונה אני אדע בקרוב שאקבל או לא אקבל את המחזור.
    פשוט מאז שהפסקתי גלולות המחזור לא סדיר וקשה לדעת מתי הביוץ.
    אני מאוד אוהבת ספורט וג'קוזי אחרי ולא הייתי רוצה להפסיק סתם.
    מאחלת לכן בהצלחה וכמובן גם לי...
    רק בשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה