אחרי שבועיים וחצי- הגיע הזמן לשאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב
    1. לא צריך להכניס למקרר אם את מאכילה כעבור חצי שעה. אפשר להשאיר בטמפרטורת חדר משהו כמו 3 שעות
    2. אין לי מושג, תנסי לעשו סדר יום שונה, שבמהלך היום היא תישן בעגלה (אם יש בה אמבטיה) ובלילה במיטה שלה. תמשיכי עם הטיולים הם מעולים לתינוקות
    3. התפר אמור להתחיל לגרד = מתרפא. אם הוא אדמומי ומציק (לא מגרד) לדעתי לכי להיבקד. תקפידי להמשיך לשטוף אותו 3 פעמים ביום וליבש טוב טוב טוב.
    [

• היי קודם כל לא זוכרת אם כבר איחלתי אז מלא מזל טוב...
    לגבי החלב השאוב כזכור לי עם הקור של עכשיו בחוץ הוא יכול להיות עד ארבע שעות בטמפרטורת חדר את יכולה לבקש מטיפת חלב את הספרון הענקה בהנקה ויש שם את כל הפירוט
    לגבי יום ולילה במהלך היום תני לה לישון עם תריסים פתוחים ובאור אל תחשיכי את החדר ובלילה שיהיה חשוך והכי טוב לטייל בשעות בין הערביים להלביש טוב טוב ולטייל בעגלה כל זה מיועצת שינה
    בקשר לניתוח אין לי שמץ....
    בהצלחה....

• מזל טוב. אין לי מושג. לא זוכרת איך זה לילה ויום אבל ברוך השם נטלי ישנה טוב בלילות מאז שנולדה כמו בימים. אותו הדבר. בהצלחה

• אהובה!

גם אני נראה לי פיספסתי את סיפור הלידה שלך או שלא כתבת עדיין
  • דבר ראשון מזל טוב תגדלו אותה בנחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה