אני עצבנית אש!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה שאני טוחנת בנושא הויצו הזה...
    הבוקר כשהבאתי את ניצן לגן פגשתי את האמא של הילד שקיבל ממנו את התרופה.
    אז שאלתי אותה מה היא אומרת על כל הסיפור.
    ומה היא אומרת? שזה לא בסדר שלניצן יש תרופה בתיק! ושכל הסיפור הזה הוא צרוף של כמה גורמים..

מה כמה גורמים??? מה??? אולי תאשימי את ניצן בזה שהוא סופר אינטיליגנט והצליח לפתוח את התרופה (שיש לה סגירה נגד ילדים) ולמלא מזרק את המזרק לבד??? אולי תאשימי את העובדה שהוא סובל מפרכוסי חום ולכן אני שמה לו אקמול בתיק???
    איזה עוד כמה גורמים חוץ מרשלנות של המטפלות יכולים להיות????????

חוצפנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אתן מבינות? בויצו הם אמרו לה שאני אשמה בכל הסיפור הזה.
    ועוד היא שאלה אם נפגשתי עם המפקחת? כי מסתבר שמנהלת המעון אמרה לה שאני אפגש עם המפקחת על זה...

אני רותחת!
    היום יש לניצן מסיבת חנוכה בגן, אבל מחר אני מתכוונת לעשות את מה שהייתי אמורה לעשות מלכתחילה - לדבר עם המפקחת בעצמי ולא להשאיר את זה למנהלת של המעון.
24 תגובות
עמוד 1
  • לי נשמע שהאמא הזאת שמעה רק את הצד של הגננות בסיפור, וכנראה סיפרו לה את הצד הזה בצורה מסולפת.
    אין, אין, אסור לך לשתוק!!!!
    אל תחכי שהמפקחת תפנה אלייך, תפני את אליה בהקדם האפשרי, תיצרי קשר טלפוני כבר עכשיו!!!!!!
    לגבי האמא הזאת- אני לא מאשימה אותה- הן "הרעילו" אותה עם הצד שלהם בסיפור.
    תבהירי לה את המחדל, הייתי מתקשרת אליה ואומרת לה שיצאת אתמול עם הרגשה לא טובה שהיא שמעה רק את הצד של הגננות. תספרי לה איך נכנסת לגן וראית את הדבר בעת ההתרחשות, שהגננות פיטפטו ובכלל לא שמו לב, שאם לא היית מגיעה אף אחד לא היה שם לב, שמיד התקיפו אותך כאילו זו היתה אשמתך, תספרי לה את הצד שלך בסיפור.
  • מאמי, קודם כל אל תתעצבני... זה לא טוב לתינוקי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• עדי- האקמול עבר אלי לתיק.
    אם לרגע קט הייתי חושבת שהתיק יגיע לניצן,
    או שבכלל הוא יהיה נגיש לתרופה ברור שלא הייתי שמה אותה שם
    אני מכירה את הילד שלי.. הוא סקרן מאוד- גם בבית כל הדברים המסוכנים לא נמצאים בהישג ידו

בגן אני מקפידה לתלות את התיק שלו למעלה
    כל הסיפור היה שהם העבירו אותו ואת התיק כיתה לכיתה של הערכת שעות, ושמו את התיק בהישג ידו.
    ואפילו אחת המטפלות אמרה לי שהיא ראתה שהוא מוציא את התרופה מהתיק והיא לקחה לו אותה והחזירה אותה לתיק.
    נו????????????????????????????????????????
    ולא חשבת לקחת לו את התיק?

ממש מרגיז אותי שהופכים את ניצן לאשם בכל הסיפור הזה - הוא ילד בן שנתיים!

• נוגה - התיק אמור להיות נגיש למטפלות בלבד - לא לילדים!!!!!!!!!
  • מה זאת אומרת? איפה התיקים תלויים?

• לדעתי אתן לא מתמקדות בנקודה העיקרית-
    המקרה קרה. השאלה איך טיפלו בהמשך.

האשימו את האמא, את הילד, לא לקחו טיפת אחריות, לא התנצלו, לא אמרו "טעינו", הציגו את הסיפור בצורה מסולפת.

הייתי בורחת כמה שיותר מהר ממקום כזה.
  • התיקים והמעילים תלויים במרפסת של הגן - על ווים למעלה.
    את כל הציוד של הילד (בגדים, חיתולים, מגבונים) אני שמה לניצן בתא עם השם שלו בשרותים
    בתכלס אף אחד - חוץ ממני לא אמור בכלל לגעת בתיק- אין שם שום דבר שרלוונטי לשהות של ניצן בגן.
    אני הרבה פעמים שמה שם אוכל לאחר הצהריים , פרות, דברים שלי שאני יודעת שאני אצטרך לאחרי הגן ולא בא לי לסחוב לעבודה..
    יש לי שם כרטיסים לג'ימבורי.. הכלב של ניצן ..
    כשאני עם הילדים - אני לוקחת רק את התיק של ניצן איתי כי שם יש את החיתולים והמגבונים. אז יש שם הרבה דברים שאני צריכה כשאני עם הילדים
  • קודם כל לא בריא לכעוס,ואני מאוד מבינה מאיפה זה בא ,אבל יקירתי אם הילד צריך תרופה אין בעיה שזה יהיה אצל המטפלות זה מסוכן אם זה אצל הילד וזה מתוך ראיה של אחות ואמא ביחד.בייחוד אם קרה מקרה והוא הצליח לפתוח את המכסה וזה קורה לפעמים...
  • את רותחת?? הגיע הזמן! סליחה שאני ככה תוקפת אבל לפיקוח היית צריכה לפנות לפני שבוע כשקרה המקרה. להתעצבן על אמא של הילד אין לך מה. המנהלת מאכילה אותה בשטויות והיא אמא בדיוק כמוך והיא כועסת ובצדק וזה לא משנה על מי. את צריכה בזה הרגע ליצור קשר עם הפיקוח ולא לחכות לא למחר ולא לעוד שעה!

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני יכולה להבין את התגובה של אמא, ילד שלה היה עלול להינזק קשות.
    אבל גם אני חושבת שהיא שמעה רק את הצד של הגננות, וברור שהן דאגו לשפוך עלייך טונה של זבל
  • נטלי - אני לא חושבת שאני צריכה להצדיק את עצמי בפני הורים אחרים.
    ואם התרופה היתה בתיק של ילד אחר? וניצן היה מגיע אליו ומוציא אותה, אז??
    היתי מאשימה את האמא ששמה תרופה בתיק של הילד שלה?
    או את הגננות שלא שמו לב שניצן מוציא דברים מתיק של ילד אחר?
    המנהלת של המעון סיפרה לי שהיא עברה על כל התיקים של הילדים בכיתות ומצאה עוד הרבה תרופות וכל מיני דברים בתיקים.
    זה בקלות היה יכול להיות תיק של ילד אחר / אקונומיקה שנמצאת בשרותים של אותה כיתה / כל דבר אחר...

כל התפקיד של המטפלות הוא למנוע תקלות כאלה!
  • הדסקה, אני בסך הכל מתכוונת שאת צריכה להציג את הצד שלך,
    שכנראה הציגו את המקרה בצורה לא נכונה וגרמו לך להיראות אחראית.
    לךא התכוונתי שאת צריכה להצדיק את עצמך כי אין על מה להצדיק, אלא להראות שיש שני צדדים למטבע

ואם לינוי היתה שותה תרופא שהיתה בתיק של ילד אחר,
    וגגנות היו דואגות להזמזם לי באוזניים עד כמה אמא ההיא לא אחראית,
    ולא לספר לי שהן השאירו את הילדים בלי השגחה,
    ולא לספר לי שאותו ילד/ה חייבים שתרופא תהיה בתיק בגלל פרכוסים או בעיה אחרת,
    והיו ציגות לי את המקרה מצהד שלהן בלבד,
    גם אני הייתי מאוד מאוד עצבנית על אותה אמא, ותאמיני לי שאותה אמא היתה שומעת ממני מיוזמתי.
    וכל זה בגלל שגננות הציגו אך ורק את הצד שלהן וברור שהציגו את עצמן כאחריות וכבסדר גמור.

את לא חייבת להציג את הצד שלך, פשוט חבל שהורים כועסים על הבן אדם הלא נכון
    נטלי
  • את צודקת !!!!
    זאת האחריות של המטפלות בלבד !!!

אגב, הן ידעו שיש שם תרופה , נכון ?!
  • אין פה ספק שאת צודקת אבל זה שאת מתמהמהת עם התלונה רק עובד נגדך. הצוות ידאג יפה מאד לכסות את עצמו ואם לא תפני ציוזמתך אלא תחכי שיפנו אלייך זה לא יגמר טוב. אני שוב אומרת אל תחכי! תתקשרי עכשיו.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אמא של שחר- אני התלוננתי לפני מנהלת המעון - והיא פנתה למפקחת.
    בתכלס הכוונה שלי היא לא לגרום לפיטורים של מישהי או משהו בסגנון
    אלא רק לזה שהם יהיו יותר אחראיות בזמן הארכת השעות.

זה הכל.

אם אני אפנה למפקחת יהיו לזה השלכות שיפגעו גם בי, ובניצן.. ואני מתכננת להכניס לשם את הילד הבא שלי..
    אבל אם הן מתכוונות להפיל את האחריות עלי ולא לטפל בזה אז באמת אולי כדאי שאני אפנה למפקחת.
    בכל מקרה היום יש מסיבת חנוכה בגן - ולא בא לי להעכיר את האווירה. אז אני אדבר שוב עם מנהלת המעון ונראה איך היא טיפלה בזה.

וגלי - הם לא ידעו מראש שיש שם תרופה, כמו שכתבתי התיק לא אמור להיות בשימוש שלהם בכלל, הוא רק תלוי בגן על וו גבוה שהילדים לא יכולים להגיע אליו.
    הם הורידו אותו מהוו והעבירו אותו לכיתה של הארכת השעות. אז ניצן הוציא את התרופה מהתיק. אחת המטפלות ראתה את זה, לקחה לו את התרופה, שמה אותה בתיק. אבל לא שמה את התיק במקום שהוא לא יגיע אליו.. ומכאן הכל התחיל.
    (ד"א הוא הוציא עוד הרבה דברים מהתיק שהם כן לקחו לו ושמו על ארון גבוה)
  • וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה עצבים!!!!!
    דברי עם המפקחת! תסבירי לה את הדברים! לא ייתכן שיפילו את האשמה עלייך!
  • בכל מקרה מאמי, קבלי
  • ילד שני להכניס לשם?
    אני גם את הנוכחי הייתי מוציאה כמה שיותר מהר.
    אני יודעת שקל לדבר וקשה לעשות- אבל אני יודעת שלא הייתי מפסיקה לשאול ולחפש מקום אחר עד שהייתי מוצאת משהו.
  • תשמעי הדסקה זה חוסר אחריות !!!! בייחוד אחרי שהיא ראתה בפעם הראשונה
    אבל... בעבר כשהייתי שמה תרופות בתיק של נדב . תמיד ידעתי את הצוות בכל מקרה ... כי מסתבר שטעויות קורות
  • בייבי בום צודקת .
    התרופה היא סימפטום בלבד שגילה את התופעה - חוסר השגחה על ילדים .
    כבמקום לתת תרופה , היו יכולים לקחת איזה ג'ולה ולבלוע כדור , להכיס איזה משהו לעין או גרון . וזה לא חייב להיות חפץ מהתיק .
    בגן של בני למסיבת חנוקה היו צריכים שתי סוללות אצבע- אז דרשו אותם לתת לסעיית והיא החזירה אותם להורים בלבד . ומדובר על ילדים גדולים - 5-6 .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איזה חוצפה! !!!!!!!
  • היית צריכה להבין שלהתלונן למנהלת המעון שווה ל!@#$%........ היא הרי לא תחכה ותבנה על זה שלא תתבעי אותה נכון? אז היא היתה חכמה ופנתה לפיקוח במטרה לכסת"ח את עצמה ואת המעון שברשותה. זה היה מאוד ברור בתגובתה הראשונה אלייך.
    סתם נקודה למחשבה- כשסיפרתי לבעלי את הסיפור סיימתי לספר את הסיפור, לא נקטתי עמדה ואמרתי לו - מה אתה אומר על זה?
    הדבר הראשון שהוא אמר לי זה הילד שלי לא היה נשאר שניה נוספת במקום הזה.

אני נשמעת נוקבת אני יודעת אבל זה באמת רק מאהבה וכי אכפת לי ממך ומהילדים שלך.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הדסק'ה, על מה לעזאזל את מדברת??? (אני מרגישה שאנחנו באותו הראש, בגלל זה אני מרשה לעצמי להתבטא כך אלייך... )
    "אם אני אפנה למפקחת יהיו לזה השלכות שיפגעו גם בי, ובניצן.. "

"השלכות"?...?...?...?
    מאמי, זו פאראנויה. ומילא אם היא הייתה מוצדקת... אבל היא ממש ממש לא!!!!!!
    תביני דבר אחד: למילה שלך יש יתרון, לא למילה שלה.

תראי, צר לי מאד מאד מאד שזה היה צריך להגיע לפסים של עימות כאילו "אישי" ביניכן.
    אבל זה כבר שם, ובטיפשותה הרבה - היא הובילה את זה לשם, ושוב - בטיפשות רבה מאד מאד.
    כי אם היה לה טיפה שכל בקודקוד, היא הייתה אומרת: "סליחה. נכון. את צודקת. אני אברר למה היו בכיתה 4 מטפלות ואף אחת מהן לא שמה לב שניצן מוציא בקבוק תרופה מהתיק ונותן לחבר לטעום ממנה."
    אבל לא! היא בחרה מיד במגננה מסוג מכוער מאד. ולא רק מכוער, אלא עובדתית - לא נכון בהתחשב במציאות שבאמת קרתה.
    ועכשיו את מפחדת להתלונן למפקחת?...
    יש לי הרגשה שאם תעשי לעולם את הטובה ותתלונני למפקחת, היא מיד תבין שאחראית המעון מתגוננת, ועושה את זה על גב הורים וילדים.
    וטוב - לא יצא לה מזה (לאחראית המעון). אז תעזבי בצד את הפאראנויות ותתלונני כבר!

בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה