סתם צריכה לפרוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

היום הייתי בקופה לעוד בדיקת דם (במסגרת הבדיקות שהרופאה שלחה אותי.. הורמונים,בטא וכו..)
    והאחות עשתה לי את הבדיקה ואחות אחרת שכבר מכירה אותי ויודעת שאני במעין תהליך של ברורים באה לשאול מה קורה? סתם להתעניין ואני בטמטומי פשוט התחלתי לבכות כמו ילדה בגן..סתם כך, המתח הזה כל חודש אם יצליח/או לא..הציפיה ועד כה האאכזבהכ הפכו אותי לרגישה מאוד בעניין זה.. רק "לוחצים" על הנקודה הזו והדמעות זולגות בלי שליטה..הרגשתי כזו מטומטמת, מה גם שהבדיקה היום היא לראות אם הבטא עולה/אם אולי יש הריון..בע"ה הלוואי..
    בקיצור סתם הייתי צריכה להוציא קצת..לפעמים כשאתה כותב פה ומגיבים לך ויש כאלה שחשות תחושות דומות מרגישים קצת יותר נורמליים שאני לא היחידה בסרט הזה.....

שיהיה יום מוצלח לכולנו...

elya
4 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה מאמי..

תעדכני
  • מייחלת שתוצאת הבטא תראה התקדמות בהיריון!!!

• מאחלת לך בטא שמנה ומהמממת

חני
  • הי..

בטא פחות מ-10.... מבאס מאוד
    במיוחד שהחודש הייתי במעקב זקיקים ובדיקות הורמנאליות וכל הבדיקות היו טובות....

elya
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה