-
-
נשמע ממש קשה.
דבר ראשון, עם הילד הבא כבר תהיי מנוסה יותר, ולא תתני לו לישון איתכם בכלל.
דבר שני, אני מבינה שקשה לך ונשבר לך הלב כשהיא בוכה וצורחת, אבל לדעתי חייבת להיות פה קשיחות, אחרת זה לא ייפתר.
חברה שלי התייעצה עם מומחית לשינה (שלושת הילדים שלה היו מהגרים אליהם למיטה כל לילה
-
מבינה אותך..הילדה שלי גם ישנה איתי במיטה..כשהיא נרדמת אני מעבירה אותה ואז היא מתעוררת שוב באמצע הלילה ובוכה שהיא רוצה לישון איתי..וגם לי אין מושג איך מעבירים אותה למיטה שלה בלי לקום ולעבור אלינו...
[/center]
]
-
תראי, הבעיה היא חוסר ההחלטיות שלך. את בעצמך כותבת שכל יום את מנסה את משטרת החינוך.
נתת לה לבכות שעתיים ובסוף וויתרת.
מה היא למדה מזה? שלבכות עוזר לה להשיג מה שהיא רוצה.
או שמהתחלה תוותרי לה או שתעמדי על שלך עם כל הקושי.
ותכיני את עצמך פעם הבאה היא תבכה יותר זמן,
תחזיקי מעמד, תלטפי ותחבקי ותחזרי כמו מנטרה על משפט מרגיע
אל תאבדי עשתונות, היא תרגע, לאט לאט היא גם תבין שזה לא יעזור.
אני ממש מבינה את הקושי שלך, זה לא פשוט,
את אמא טובה,
תנשמי עמוק ותחזיקי מעמד!!
[
[
-
בנות תודה!!
[/url
-
אוי יקירתי....קודם כל תירגעי, אין שום קשר בין הצבת גבולות, להיותך אמא מדהימה, זה דבר ראשון,
דבר שני,
בשעת השינה , את משכיבה אותה במיטה , נשיקת לילה טוב ואפילו עוד לפני שהיא נרדמת את עוזבת את החדר ונותנת לה להירדם לבד. עצה טובה שקיבלתי מגורם מוסמך- תבחרי איתה ביחד בובה שתשמש כשומר כל הלילה ליד המיטה, תסבירי לה שהבובה לא הולכת לישון , והיא תשב שם כל הלילה ערה כדי להשגיח עליה, ובבוקר משכיבים את הבובה לישון כדי שיהיה לה כוח ליום המחרת..
בלילות הראשונים היא תצרח ותבכה ותבוא אלייך מיליון פעמים-זו הדרך של הקטנטנים לבחון את הגבולות שלנו, ויש להם את כל הסבלנות שבעולם,,,וכך גם את צריכה! תתעקשי ותעמדי על שלך, בכל פעם שהיא תקום מהמיטה , תחזירי אותה למיטה שלה ותסבירי לה שזה החדר שלה , הבובה שלה שומרת עליה, ואמא ואבא ישנים בחדר שלהם, אחרי כמה לילות לא פשוטים , אני מבטיחה לך שהיא תתיאש ותבין שאת עקשנית לא פחות ושאת לא מתכוונת לוותר לה.
אל תשבי ללטף אותה עד שהיא נרדמת- אלו הרגלים שמאוד קשה להפטר מהם, תני לה להירדם לבד, יהיה קשה אבל בסוף תצליחי
[url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=43499656.jpg]
[url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=63983314.jpg]
[URL=http://www.glittertextlive.com]
-
-
-
מסכימה עם נוגה על כל מילה
-
את יודעת מה אני חושבת...
-
תודה בנות!!!
[/url
-
-
אני עברתי משהו דומה עד הבן שלי.
הוא היה בורח מהמיטה שלו אלינו. עשה מזה משחק עד למצב בו לא היה נרדם בכלל במיטה שלו רק איתנו.
כשהיתי כבר בחודש השמיני, תפסתי את עצמי ופשוט היתי מחזירה אותו למיטה, לפני שהוא נרדם! זה לקח כמה שעות טובות במשך 4 ימים אבל הוא למד שצריך להירדם במיטה שלו.
עכשיו (אחרי 10 חודשים) אני מרשה לו מדי פעם להתפנק ולבוא אלינו למיטה, אבל הוא יודע טוב מאד שזה משהו לפינוק פעם ב... ולא קבוע. אחרי הכל גם אנחנו צריכים את החיבוקון הקטן והמדהים הזה.
[
-
שירן ,בדיוק חשבתי על זה איך אף פעם את לא מגיבה לי על דברים שאני רושמת.... ופתאום הגבת
[/url
-
חחחחחחחח מצחיקה
-
שירן חחחחח
אכן נזפתי בה... היא כל כך פוחדת להיות כמו שהיו אליה עד שזה עולה לה בהרבה דברים...
גם לי נועה עשתה סרטים
וגם לי כואב לשמוע אותה בוכה (אודליה יודעת כמה אני רגישה כשזה מגיע לגורים שלי)
אבל לא הייתי מוכנה לסבל הזה...
היא בכתה לילה שניים שלוש ואחכ הבינה שזה לא עובדת עלינו והתחילה לישון כמו בנאדם
אפילו היום אחרי המקלחת היא רצה לבחור סיפור ולשבת על המיטה
אודליה מאמי את פשוט חייבת להיות חזקה
אמרתי לך שאם בעלך לא יכול שילך לישון אצל ההורים שלו יומיים
שיבוא עוד אחד זה יהיה לך פשוט סיוט אם תמשיכי ככה...
תביני לא משנה מה את זה לא ההורים שלך
ולירז יודעת את זה!!!!
את מנסה לחסוך ממנה נזק אחד... רק שבסוף לא תעשי אחר...
חולה עליך רגישה שלי!!!!
-
אחונת
-
-
ניקול תודה!!
[/url
-
תכנסי מחר ותעדכני איך הלך.
תהיי חזקה!
-
אני הייתי ילדה כזאת שבאמצע הלילה תמיד הגיעה לאמא .. ומה שאמא שלי עשתה כדי להצליח לישון פשוט שמה מיטה שלי לייד מיטה שלהם (של ההורים ברור) וכל לילה לפני שנרדמנו אמא שלי החזיקה את ידי תוך כדי שבעצמה היא שוכבת במיטה גם וככה נרדמתי וזה מה שהביא שקט .. אני פחדתי מחושך (גם עם יש אור קטן) ...
אז אולי זה יעזור לך .. מקווה מאוד ! כמובן שלשים מיטה של בת זה חוסר פרטיות אבל זה אולי שלב לילות שקטים ..
-
מאמי את לגמרי לא אמא רעה כל אחד עושה טעויות את חשבת שאת עושה את הטוב ביותר ואכן כך!! לצערי אין לי עצות כי אין לי די ניסיון
מחבקת אותך ומקווה שהכל יסתדר במהרה
-
מצד אחד אני מבינה אותך כל כך ואת הצורך הזה לשנות הכל עכשיו לפני הלידה להכין את הילדה ואתכם פיזית ונפשית לשינוי
ומצד שני בתור אחת שעמדה באותו מקום כמוך אני לא פעלתי ולא עשיתי כלום ופשוט יום אחד זה השתנה. זה כאילו לילה אחד מישהו בא והחליף לי ילדה
ברגע נהייתה בוגרת בכמה שנים טובות
להמליץ לך לא לעשות כלום אני לא אמליץ אבל יכולה לתת דוגמא שלפעמים זה יכול לעבוד
ובינתיים קבלי טריליוני חיבוקים
-
סיונוש תודה!!
[/url