שושההההההה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה מאמי??
    אם אני לא טועה את צריכה לעשות בדיקת דם ממש ממש בימים הקרובים לא?!
    שיהיה המוןןןןןן בהצלחה!!!!!
    מחזיקות לך מיליוני
19 תגובות
עמוד 1
  • בבנות מקסימות

כן היום בבוקר עשיתי בדיקת דם וכמובן שעדיין אין תשובות..
    אני אשתף אתכן בתחושה הלא טובה שלי שהתחילה אתמול. אין לי שום סימני היריון!
    אני יודעת שזה אינדיבידואלי, יחד עם זאת אין לי שליטה על זה שהמצב מביא אותי לחששות שהתשובה תהיה שוב בטא<5

בוא נאמר שבמידה ולא אני אהיה בשוקקקקקקקקקקקקק

תתכוננו לתמיכה!
  • תוציאי מיד את המחשבות השליליות מהראש ברור?!?!??!
  • חחח נטלי מתה עליך!!!
  • אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, איזה לחץ.
  • יואו איזה לחץ.... בטח בעוד שעה כבר יהיו תשובות...
    אמאאאא איזה מתח, כאילו אני מצפה לתשובות...

ממי שיהיה המון בהצלחה... מחזיקה לך מיליון אצבעות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • חמודה זה הדדי!!!!
  • חבריקה יקרה ,
    שום מחשבות שליליות ,היום השמחה כפולה ומכופלת ,ככה סיכמנו ,לא???

יאללה תרשמי כבר שהבטא מדהימה !!!!!!!
  • בננות לצערי שוב שלילי.
    אין לי הרבה מה לאמר חוץ מזה שלא הייתי מופתעת כפי ששמתן לב.
    הייתה לי שיחה עם המנהל שלי לפני התוצאות ובסופה הבנתי שאני לא הולכת לקבל את מה שאני צריכה, בלי קשר לתנאים גם רע לי בעבודה, אבל נוח. מאוד קיוויתי שאוכל לראות חופשת לידה באופק וזה עוד יותר ייאש אותי.

איזה חופשה יכלה להיות לנו אם זה היה חיובי
  • חבריקה שלי קבלי ממני עוטף , יש לי דמעות בעיניים, אני מרגישה מאוכזבת וכועסת , אני יודעת שאני אמורה לחזק ולעודד אותך ,וכך אעשה ...

בובית , תקשיבי ,הרי כלל הזמן אנחנו אומרות שכל מה שקורה הוא לטובה , אז ננסה גם הפעם לראות כך את הדברים , נכון שהחופש שלכם היה פשוט יכול להיות מדהים ,אבל מה לעשות שיש תוכניות אחרות ממה שאנחנו רוצות , אז תסעו לחופשה הזו ,ותנוחי ,תהני כמו שאת רשמת לי זה זמן לנקות את הראש והגוף ותחזרי עם מצברים מוטענים ,

חבריקה שלי ,יש לך מוקפאים, הטיפול הבא יהיה קל יותר והגוף יהיה פחות בטראומה והוא יקבל את העוברים באהבה ובטבעיות ,וכך יהיה !!!!

עוד דבר חיובי , טיפול הבא נעבור יחד

מקווה שהצלחתי קצת לעודד אותך ... ( רשמתי לך גם מייל)

• קראתי....

שולחת לך אין ספור חיבוקים ונשיקות

מחזיקה לך המון אצבעות לטיפול הבא (מוקפאים, נכון?! )

• איך אין כאן פרצוף בוכה זה מה שאני מרגישה עכשיו איזה קשה זה אוף כל כך אוף,זה נורא לא הוגן. תחזיקי מעמד. רכבת הרים רגשית ממש.

• " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • בננות מדהימות שלי המון תודה על התמיכה! זה ממש לא מובן מאליו.
    אני באמת בסדר.. חייבת לאמר שלצערי ככל שאת שומעת/רואה יותר שלילי את מקבלת את זה פחות קשה וזמן האבל מתקצר. בקושי היו דמעות..
    העברתי את שארית היום עם חברות והן לא יודעות כך שלא חפרנו בנושא.
    אחרי האכזבה הייתי אחוזת טירוף במה הלאה כי מחרתיים נוסעים וחייבת טיפול וחייבת תרופות מחר! לא מוכנה לפספס חודש. בקיצור מחר העוזרת של הפרופסור תכין לי הכל.
    שי המון הצלחה בהחזרה מחר!!! תעדכני.
    אשמח לשמוע מה הטיפול שניתן לך במוקפאים וכמה זמן עד ההחזרה?
    הבנתי שאקבל פרובינה?? ואנדרומטין..

בנות רק דבר אחד לשפוך.. או יותר נכון עוד דבר. העוברים שלי היו אופטימלים אז מה שהכי מתסכל זה למה לעזעזל זה לא עבד? מה עוד יכול להיות?
  • שושה יקירה, רק עכשיו ראיתי את הבשורות...
    ממש התבאסתי וקיוויתי לתשובה קצת שונה....
    מקווה שתצליחי לשמור על האופטימיות ולאגור כוחות מחודשים להחזרה!!!
    פעם שניה ומנצחת!!!
    קבלי ממני חיבוק ענק
  • שושה מיצטערת שאני רק עכשיו מגיבההה!
    רק עכשיו הגעתי לבית!!!!!!
    אויייייייי אני כל כך הצטערתי לשמוע קיוותי כל כך שתקבלי בשורה טובה!!!
    אין מה לעשות לא תמיד זה נתפס גם שהאיכות טובה! כמו למשל חברה שלי שהאיכות של הביציות היתה מעולה וזה לא נתפס!!!
    אני בטוחה שאת בקרוב תהי בהריון! חיב סבלנות בטיפולים! זה יאוש ואכזבות אבל בסוף נקבל את המתנה שלנו זה מה שבטוח!
    שולחת לך מלא חיבוקיםםםםםםם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה