אל תמי ברנר היקרה,שלחתי לך מייל,אך ארשום גם פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד
    שלום לך,נעים מאוד ,אחות יקרה,
    אני רוצה לומר לך שאכן לא פשוט להיות אמא,אך מי כמוני יודעת כמה לא פשוט להיות אישה שמחכה להיות אמא,3 שנים לקח לי להרות להיות אמא,ובזכות הבנות התאומות שלי זכיתי להתחזק באמונה בשם,לא חיצנית אומנם,,זה תהליך,אך בע"ה.רוצה לנסות לעזור לך יקרתי,אני עברתי לא מעט,עד שהגעתי להבנת החיים הלא קלים,בזכות האמונה שלי בשם הבנתי שהדרך הטובה היא הדרך הזו,ואין קשר לדת,או לשטיפות מוח,מה שהציבור מסביר על עולם האמונה,
    אני רק רוצה לתת לך עצה :
    תקני את הספר גן החינוך של הרוש,ואין אותו בחניות ,כי זה ספר מאוד קדוש וחשוב,הוא יעשה לך ניפלאות ,לא תאמיני כמה פתרון אפשר למצוא בספרון הזה,
    תביני הילד שלנו הוא בעל יצרים,אינו עושה בכוונה,ושם מווסבר ,אם ניתן לו רבע שעה ,חצי שעה נטו רק בשיבלו אהבה חום,חיבוק,לשחק כדור,נ****,לו נטו,לא באייפון תוך כדי ,או טלפון שיחות ,או כדרך אגב נטו עבורו,זה ממלא אותו,ונונתן לו הרגשה שהוא אהוב,,
    את יודעת :היתי בשיעור שמבחינתי פעם בשבוע זה דימיון מודרך ולא שטיפות מוח כפי שכולם אומרים,,לצערי,היתי פעם ככה חושבת,עד שהבנתי שהעולם הזה עוטף מחבק אותנו במיוחד הנשים.
    ושם בהרצאה הרבנית ,נותת כלים לחבק את הילד מבחינת הרגש,ונתנתה דוגמא על ילד או ילדה ,כבת 8שפנתה אליה ,ואמרה כי רוצה להתאבד,,,הרבנית שאלה מדוע,?"את קטנה "הרי הכל לפנייך,אמרה:יש לי הכל אייפון מחשב,ואפילו הורים שאוהבים,אך אמא שלי בעת ריב"נתנה לי סטירה"ואמרה לי שהיא מצטערת שבכלל הביאה אותי לעולם"ותביני צדיקה:ילד זוכר הכל הכל,אני למשך עד היום זוכרת ויכוח בין אמא לאבא שלי,שחרוט לי בלב,ויכוח כמו בכל בית,אך לקחתי קשה ,שאמא אמרה"אני אקפוץ מהחלון,נימאס לי"היום הם חיים טוב,אך הויכוח שעבר להם מזמן מהזכרון ניחרט לי,אני מציעה לך באמת באמת ,מכל הלב להתקדם מבחינה הזו,של לפחות לבוא לשמוע מה האנשים החכמים אומרים נותנים כלים,כי הכל מהשם,גם ילידנובאו לנו כדי שנדע להתמודד,והנה אולי מהשם זכיתי להכיר אותך,ולכוון אותך,אצרף לך קישור של הרצאת ,שלפחות אם קשה יהיה לך ללכת,אולי להתחבר ולהבין,
    אני בטוחה שאת אמא מדהימה,הכל זה רגעים לא קלים,אך מיהו החזק ?"זה שכובש את ייצרו,נסי בבקשה את מה שאני מציה,,אם תירצי שלחי מייל,אשמח לדבר איתך בטלפון\ואני לא ניראת דתייה כלל,מכנסים,הכל מניסיון החיים,והצדיקים ששם מלמדים על חינוך זוגיות ועוד
    חינוך עם חיוך--מדהים לראותכמה אושר ניתן להכניס לחיינו הכל ,,

http://www.youtube.com/watch?v=mlZUjeMEQXo

http://www.youtube.com/watch?v=it4kVL5DluY
    לכל המעוניין..
2 תגובות
עמוד 1
  • http://www.arachim.org/Events.asp
    למי שמעונינת,עליכם לרשום בחיפש את העיר מגורים ויופי גם הנושא שמדבר אליכם,,
    בהצלחה

• אמנם אני לא תמי, אבל איזו חמודה את!
    כל הכבוד!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה