חמות..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך הייתן מגיבות אם החמות היתה קונה לכן לבן שהוא הנכד הראשון שלה בגד ורוד.
    והיא מתרצת את זה ב"זה מה שהיה במבצע"

ואם היא עושה את זה כבר 3 פעמים?
18 תגובות
עמוד 1
  • וואי שאלה קשה

• מותר להגיד את מה שעובר לי בראש?

מטומטמת

• השם ירחם צריך לשלוח אותה לאברבאנל

• זה רק ורוד או עם פרחים ומלמלות ולבבות?
  • יש בגדים לבניםבצבע ורוד.יש אמהות שזורמות עם זה.לבן שלי יש חולצה ורודה עם מכוניות כחולות.אבל אם זה ממש של בנות ואת לא מתחברת אז תתני למישהו לגבי חמותך -אם כבר הערת לה בעבר והיא ממשיכה אז היא כמו ששירן אמרה מטומטמת.תקבלי.תגידי תודה ושימי בצד.לשנות אנשים בגיל הזה אי אפשר.תקבלי את זה בחיוך כי בסופו של דבר זה הטימטום שהיא צריכה לחיות איתו!
    55555
  • הייתי מעירה לה, ומבקשת לקנות בגדים בצבעים אחרים. ואם היא ממשיכה לקנות - פשוט להשאיר בארון או להעביר הלאה, ואם היא תשאל להסביר לה שאת לא מלבישה את הילד שלך בורוד כי כך החלטת.
  • וואו כמה תגובות באיזו מהרות

אז לשאלתכן, זה ורוד ורוד של בנות. עוד טיפה וזו היתה שימלה....

זה אמנם אוברולים. אחד ורוד לגמרי עם סרטים קטנים בוורוד פוקסיה, אחד בשמנת עם פרחים ורודים וקטנים ואחד כאילו הדפיסו עליו תמונה של ורדים ובצוורון יש תחרה לבנה והוא בא עם סרט תואם לשיער....

אחרי הראשון אמרתי לה: "זה נראה לי קצת של בנות" והיא ענתה "אז מה הוא קטן ולא מבין"

והיא לא כזו מבוגרת, היא בת 50....

והיא רואה אותו הרבה וכל הזמן שואלת ואני מנסה לענות בנימוס ועדינות אבל זה באמת כבר עולה לי על העצבים!!
  • אז אומרים לה "תודה" ומכניסים לאחסון בארון... עד שזה יהיה קטן עליו

• מסכימה עם lialo.... פעם פעמיים מעירים. אם לא אז פשוט לא מלבישים או מעבירים.
    הכי נורא שיכול להיות זה להלביש כשהיא באה לבקר ואז להחליף...

• זווועהה
    אחותי הייתי רוצחת אותה נראה לי חחחחחחחח
    טמטום מוחלט....
    עלק מבצע
    איןןןןן חמה זה יצור מיוחד חחחחחחחחחחחחחחח

מי מסכימה איתי ????

• תקלקלי בכוונה את הבגד ותגידי לה שהלך בכביסה{למשל תכניסי על100 מעלותתשפכי אקונומיקה}וכו
  • תות בננה, הרסת אותי

• רק אני גסת רוח?

• פשוט לא להלביש ואם תשים לב אז להסביר שורוד לבנים- לא הולך
  • אולי קשה לה להשלים עם זה שזה נכד ולא נכדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • חמותי קנתה לילדים המון בגדים והיא קונה כמות מכל בגד שהיא מתלהבת ממנו כך שיהיה בכל הצבעים ואת כל מה שיה בחנות- לכן קרה לא פעם שנקנו בעבור הילדים בגדים שמתאימים למין השני. אני קיבלתי הכול בשמחה ואיחסנתי את הבגדים לילדים הבאים. והיו כמה בגדים שלא היה לי ממש אכפת להלביש לילדים, כי מדובר במשהו לבית ולא בגד מקושקש מידי.
    כל הכבוד לה שהיא קונה - יש כאלה שלא קונים בכלל. אם זה נורא מפריע לך תגידי לה שזה לבנות ושאת מעוניינת להחליף.בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה