בקופ"ח מאוחדת אין צורך בהפנייה לבדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל הבנות שלחוצות ומחכות להפנייה לבדיקת הריון מהרופא המטפל אז רק לידיעה שבקופ"ח מאוחדת (לא יודעת לגבי היתר) אין צורך בהפנייה מרופא אלא פשוט ניגשים למעבדה בשעות הבוקר בהתאם לשעות פעילות לקיחת דם ומבקשים לעשות בדיקת הריון ממלאים טופס וזהו.

ככה אני עשיתי את כל הבדיקות הריון שלי בלי לרוץ כל פעם לרופא ולחכות לתור.

בהצלחה ובשורות טובות
3 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה,

כל הכבוד על המידע... אז אני רק אעדכן שבכללית יש צורך בהפנייה, כרציתי לעשות בדיקת בטא והגעתי אל האחות, היא אמרה לי שאני חייבת קודם לפנות אל הרופאה... כל הכבוד למאוחדת בעניין הזה!
    יפעת.
  • טוב לדעת - אני במאוחדת ולא עידכנו אותי על זה - אחרי ההיריון הזה, כשיגיע היריון נוסף אקח את דברייך לתשומת ליבי.

• את מתכוונת לבדיקת בטא בלבד?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה