חינוך להיגיינה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות-שאלה!!
    היום אנחנו גרים ביחידה אצל ההורים של בעלי(סיטו בפני עצמו)
    אבל השאלה היא :הם תמיד אוכלים לו מהאוכל שותים לו מהכוס נותנים ביסים מהארטיק ...מה שזה לא יהיה
    זה מוציא אותי מדעתי
    אני ניגעלת ברמות שלא ניתן לתאר ולא יודעת איך להסביר להם
    אני חוזרת באוזן של הילד שלא ייתן לזרים חוץ מאמא נשיקות בפה וכו...
    אבל ביסים מהאוכל הוא נותן ובכיף..
    יש עצות??
15 תגובות
עמוד 1
  • חחח נראה כאילו אני רשמתי את ההודעה הזאת ממש בעוד שנה מהיום

• אם אני רואה שנגיד לקחו לה ביס מהארטיק אין מצב שזה חוזר אליה..
    ואני גם לא נותנת צאנס שזה יקרה אם אני רואה מישהו מתקרב לארטיק אני אומרת עזבו אותה היא נהנית ככה..
    חוץ מזה אף אחד לא נוגע לה באוכל או משהו אני משתדלת תמיד שהיא תשב ביני לבין בעלי ככה אני קרובה אליה ואין סיכוי שזה יקרה..
    [/center]
    ]
  • תחליפי את ההורים של בעלך לזוג פולנים.

חוץ מזה אין לי ממש מה להגיד, גם לי יש בעיה להגיד לפעמים משהו בצורה אסרטיבית
    לסבתות...
  • סליחה אבל אני לא מסכימה איתכן
  • בקשר להגייינה מסכימה איתך ליהי, אבל אני חושבת שיותר מציק לה העיניין ש"זרים" עושים את זה. זה מגעיל אותה. פחות עיניין ההגיינה. היא פשוט כבר פה באה עם תרוץ שהיא אמרה להם.
  • גם אני מסכימה איתך ובגלל זה אני בחיים בחיים בחיים לא מנשקת את ליעד בפה

• אוי לא. סיוט.. אני שונאת את זה...
    אני לעולם לא נשקתי אותה בפה אבל בעליייי חופשי חופשי ואננ מעירה לו על כך מלאאאאאא... אבל הוא בשלו....
    זה עוד סבבה.. יום אחד ידידה שלו ג'וחה אחת באה לבקר והיא דפקה לה נשיקה בפה בקושי הספקתי להגיבבבבבבב כלכך כעסתיייייי

• מסכימה עם הבנות. חינוך להגיינה בא מהבית.
    אני לא מנשקת אותם אף פעם בפה, לא נראה לי לעניין, גם לא טועמת מהכפית שלהם.
    ולדעתי את יכולה להעיר למי שכן עושה את זה, אין בזה שום דבר רע.

• גם אני מנשקת באת הילדים בפה וזה נורא מעצבן את בעלי. הילדים גם אוכלים לפעמים מאותה כפית. מואל כל הזמן מחליף עם גליה מוצצים ולא משנה כמה ביקשתיממנו שלא יעשה את זה. הם לפעמים דורשים לאכול מה שהאחר אוכל אז אני מאכילה גם את המבקש. אם זה היה מישהו זר הייתי מעירה מיד ולא מרשה לזה לקרות.

• אני באופן אישי לא רואה בזה משהו כזה חמור

• אני יכולה להבין אותך מאוד,להמון אנשים יש הרפס בשפתיים שהם אפילו לא מודעים או מודעים ומתעלמים.בעלי שהיה תינוק ככה נידבק!!!! שמישהו מהמשפחה נישק אותו בפה ומאז כול חילופי עונות זה מגיע הוא ממש מסתגר, ומתבייש..וחרד מיזה.
    זה מספיק סיבה מצדיקה.

• ממש ממש לא רואה את זה כזה חמור כמוכן אני בכל הזדמנות מצרפתת את יהונתן בפה

• היתה תקופה שהדבקתי את בעלי בחידק בגרון. הוא כל הזמן היה חולה ולא הבנו למה עד שהרופאת משפחה עשתה לכולנו משטחי גרון והתברר שאני זו שמדביקה אבל לא הרגשתי שום דבר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני ממש מבינה אותך שאת נגעלת מזה...

אני לא מסכימה לאף אחד לנשק את אופקי שלי בפה חוץ מבעלי...

• מיכל רצחת אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה