סקר ביסים+נשיכות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סקר הזוי אמנם אבל אני חייבת לדעת מכן שלא השתגעתי!!
    בזמן האחרון אני תופסת את עצמי מלא פעמים מחזיקה את ליעד ומחבקת חזקקק .. נראה לי קצת יותר מדי חזק חחח
    ופתאום הוא עושה איזה משהו חמוד ובא לי לקרועעעעעעעעעעע לו ת'לחי באיזה ביס מרוב אהבה!!
    אז אני ממש מתאפקת אבל זה לא הולך לי אז בסוף אני מוצאת את עצמי נושכת לעצמי את היד כדי להוציא את השגעוןןןןןןןן הזה!!
    חחחחחחחחחח..
    שפוי או לא??
    היה לכן פעם חשק בלתי נשלט לתת לילד שלכם בייייס?

17 תגובות
עמוד 1
  • לי זה קורה תמיד..
    [/center]
    ]
  • מה את רצינית??

• את עוד מתאפקת????????????
  • איך אפשר שלא??????????? החדודים של נופרי מטריפים אותי! אם הייתי יכולה כל יום הייתי אוכלת איזו לחי וגם נותנת ביס בטוסיקון שלה!!! אני מטורפתתתתתתתתתת על הקטנטונה הזו! היצור היחידי בעולם שמסובב אותי על הזרת הפצפונית שלו!
  • בעלי עושה את זה ואני מתעצבנת עליו כל פעם....
  • בארור שרוציםםם..... יאאאוווו כל יום וכל רגע בא לי פשוט לטרוף אותה...
    אבל מתאפקת כי אני לא יודעת באיזו עוצמה לעשות כדי שלא יכאב לה. והדס ברוך ה' עדינולה.... אז אני פשוט נותנת לה נשיקה על הלחי ואומרת לה שאני אוהבת אותה..

אה מה שאני כן עושה מלא- זה לאכול לה את התנוך של האוזן חחחחחח

• רק שרווחה לא יראו את הסקר הזה!!!
    [

• אני חופשי נותנת ביסים...בטוסיק ברגל בלחי..לא חזק מידי אבל נותנתתתת....
    אי אפשר לעמוד בפני הפיתוי

• אאאררררגגגגגגגגגגגג די אי אפשר יותר!
    זה כזה דבר שמן קטן מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק גורילה קטנה וחמודה אוף!!
    עכשיו השכבתי אותו על הבטן וישבתי מולו ודיברנו לנו בכיף ופתאום הוא התחיל לצחוק..ואז אני התחלתי לצחוק..ועברנו למצב ששנינו מתגלגלים מצחוק אחד מדביק את השני.. אמאלה כמה אני אוהבת את הדבר הזה אהבה מפחייידהההה

• לרוב אני נושכת
  • מוכר - הטוסיק של הבן שלי ננשך כל ערב אחרי המקלחת

• חחחחחח מוכר מוכר..אין אהבה יותר חזקה מאהבה שלאמא אנחנו אוהבות כול חלק בגוף של הילדים שלנו ..אני גם לפעמים נותנת לה ביסים (לא חזקים) בלחיים בשוקיים או בתוסיק אחרי המקלחת אין אי אפשר לעמוד בפיתוי..
  • עם שמואל הרשתי לעצמי יותר בכל הקשור בביסים-כמובן ברמות עדינות שגורמות לו לחיוך ולא לכאב. עם גליה אני מפחדת יותר כי היא נורא רזה ועדינה. אמא שלי לא מתאפקת היא משתגעת עליהם ומנשקת כל כך חזק עד שהם כבר מתעצבנים.
    הילדים גם כאלה יפים ונבונים שאי אפשר לעמוד מלם ולא להתאהב בהם ולנשק אותם בלי סוף.

• ברצינות!?!?!?

אני מתה!!!!! לקרוע את אופק בביסים ונשיכות מרוב אהבה

• יוווווווו כפרה אני על השמנמן שלי מה שאני עושה לו מסכן

• חחחחח זה מזכיר לי שהיום מיש ו אשכרה עצר אותי ברחוב וביקש לכווצ'ץ' לנועם את החדודים. אמרתי לו שאפשר אבל בעדינות ובלב חשבתי לעצמי כי את הביסים והכיווצ'וצים האמיתיים אני משאירה לעצמי.

והאמת אני לא עוצרת את עצמי - לא סתם קם הביטוי רווחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה