+- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה לעונות. כנראה לא הייתי מובנת. שאלתי שאלה פשוטה ונהיה סיפור.

7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת להגיד לך איך נראה ילד ששוקל 7.9...
    אתם נמצאים במעקב מקצועי, אתם עושים את הנכון ביותר עבורה, אני לא חושבת שאת התשובות את יכולה לקבל כאן. את כן יכולה לקבל כאן כל מיני דעות שהן ממש לא רלוונטיות לבתך, דעות שיכולות לערער לך את הבטחון האם את עושה את הדבר הנכון...
    ממליצה לך בחום להמשיך עם מה שאתם עושים עבורה, לשאול את השאלות את האחות/רופא/דיאטנית, את אלה שבאמת מכירים את המקרה הספציפי שלה.
  • אני לגמרי מסכימה עם לינבר
  • בהצלחה
  • לדעתי לא כזה נמוך - אבל מה אני מבינה...
    יונתן שקל 9.5 קילו בגיל שנה (אבל הוא בן) והיה באחוזון 25.
    איתמר בגיל שנה שקל גם 9.5 קילו (עכשיו שאני חושבת על זה זה מוזר - אולי יונתן שקל 9, בכל מקרה אני אוודא בבית)

אם יש בעיה בגובה אולי זה עניין של שינה (אם יש הפסקות נשימה חס וחלילה בלילה לדוגמא זה עלול לפגוע בשינה ולכן גם בצמיחה)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אדר שקלה 9 קילו לפני חודש. עכשיו היא בת 10 חודשים,
    היא רזה יחסית...

[

[
    [
  • הבת שלי באותו גיל כמעט ושוקלת 7.600
    אחרי מחלה אני בטוחה שהיא שוקלת פחות
    היא באחוזון 3
    גם אותנו שלחו למרפאת אכילה ולא הלכתי איתה לשם
    מה עושים שם בכלל?? לא נראה לי יתן משהו.........
  • שקד היתה בדיוק ככה!!!
    האחות בטיפת חלב אמרה שיש אחוזון מיוחד שכתוב עליו שקד, אין הגדרה לאחוזון שלה, שקלה בגיל שנה 7.5 קילו.

לא נתתי לה את כל הדברים לניפוח, כל עוד הילדה היתה חיננית ופעילה, אין סיבה לניפוח מלאכותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה