היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי אתמול שוחחתי עם אחותי, כאמור היא גרה בקנדה ותבקר גם בארה"ב אני רוצה שתקנה לי שם עגלה לצורך כך אני צריכה לעשות עכשיו בדיקה של איזה עגלות מתאימות כדי שהיא תוכל לבדוק גם בקנדה וגם בארה"ב את המחירים
יש המלצות לעגלה קלה, איכותית וחשוב גם שתהיה קומפקטית כי הרכב שלנו קטן
אני מניחה שיהיו שם מוצרים אחרים שהם גם זולים יותר היא אמרה לי שיש שם הלבשה יפה מאוד לתינוקות וגם מותגים בגרושים של 3-5$ אמרתי לה שתביא כל מה שהיא יכולה להביא חחחחחחח
14 תגובות
עמוד 1
אני אהבתי את של בבה קונפורט דגם 2010 יש לה את כל מה שציינת
העגלה כוללת:אמבטיה, טיולון, סלקל שאפשר להרכיב של העגלה ותיק. בנוסף היא גם מאוד קומפקטית. שוקלת 6.5 קילו, מתקפלת במהירות, לא מסורבלת.
גם אחי שולח לי בגדים מההמים והוא אומר שזה גרושיייםםם..... דברים של פולו וכאלה ב 5 דולר.... אחחחח... איזה שונה מהארץ...
לגבי עגלה... זה ממש קשה לייעץ כי יש הרבה שאלות לשאול בית קומות? מעלית? גודל אוטו? הרבה טיולים בחול או רק עירוני? סל גדול/קטן? משקל? קיפול ? סלקל שמתחבר לאוטו ולעגלה? ........
וואוווווי מכלוש סיבכת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
לגבי עגלה אני מציעה שתיכנסי לאתרים בארץ של נניח בייבי לאב, תינוקות זה אנחנו, מוצצים, שילב ועוד ותראי איזו עגלה את אוהבת ואותה תחפשי באתרים בחו"ל. מה שא מוצאת תלכי אחר כך לחנות עצמה ותבדקי פיזית אם מתאים לך.
אני מניחה שלא כל מה שיש לנו כאן יש גם שם
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
ואוו- גם אני רוצה בגדים כלכך זוליםםםםםם בעניין העגלה- אחותך לא תיסע למרחקים ארוכים בשביל עגלה. אני מציעה שתבדוק אתרים של חנויות לעגלות שקרובות לביתה, אחרת כל עניין המשלוחים יעלה יקר מידי וכבר לא ישתלם. אני גם מציעה שתתאפקו עוד קצת זמן, כי כל הזמן הדגמים מתחדשים ומשתדרגים. קנייה טובה!
למה היא צריכה לנסוע למרחקים ?!!! עגלות נמכרות שם בכל פינה וגם בארה"ב מספיק שהיא מגיעה למרכז קניות אחד יש שם כל מה שאת רוצה ! זה לא שהמוצר נמכר במקומות מיוחדים ! אצלהם עגלות זה משהו שנמכר בטויס פור אס, בוול מרט שקיימות בכל פינה כמעט!
להתאפק זה טוב אבל אני צריכה לדעת פחות או יותר מה אני רוצה כדי להתגבש ולהגיד לה לפחות את הקרטריונים החשובים
לבדוק בשביל לגבש דיעהוהחלטה לגבי העגלה הנכספת זה כדאי. ואם אין בעיה שם של ייחודיות בעגלות זה מעולה. מה שנותר עכשיו זה לחכות לזמן המתאים- ושוב קנייה טובה!
היי הלן אני גרה בארה"ב,ואני קניתי את-icandy cherry,קלהההההה נוחה ניכנסת לכול מקום תעשי חיפוש גוגל אליה והיא באה ב 5 לצבעים,(כחול,סגול,שחור ,אדום,חוםאופרייט) לי היא עלתה 400$ ממש יצבה,עם תגובות מעולותתתתתתת בהצלחה
וואי שמש תודה על ההמלצה אני אבדוק
כנסי ל BABYGIZMO.COM יש שם השוואות בין העגלות הקיימות בארה"ב.
[
תודה מקסימות על כל העזרה אני מעריכה אותה מאוד
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
הי אני יבאתי בוגבו קרמליון והיא מהממת תבדקי גם את הביבי גוגר {אבל היא רק עם 3 גלגלים} המחירים שם ממש חצי מהארץ