מחפשת מקום מומלץ לרכישת קניה ראשונית לתינוקת :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי , אני מחפשת חנות מומלצת לרכישת כל המוצרים לתינוקת שבדרך, חדר תינוקות וכל הקניה הראשונית , יש לי בעיה אני נמשכת תמיד ליפה שגם יקר , אני מחפשת חדר תינוקות יפה מודרני בלי להשתגע במחיר(עד 3000 בערך למיטה ושידה) אם מישהי קנתה לאחרונה ויכולה להמליץ אני אשמח לנסוע לחנות לראות...אני גרה במרכז

לילך...
8 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי ברב-קט אין לי מושג איפה יש במרכז אבל באילת עלה לי כל החדר עגלה אמבטיה בגדים רשוניים בקבוקים קרמים וכל מיני דברים להתחלה ב4000 והחדר מהממם

• היתי ממליצה לך להכנס למוצצים

• מוצצים- בראשון לציון- רחוב: לישנסקי 18
    בייבי לאב-ראשון לציון-רחוב לישנסקי 17
    ויש גם את תנוקות זה אנחנו.

במוצצים- קנינו את חבילת לידה אבל בלי עגלה כי שם היא עלתה 3,600
    ובבייבי לאב קנינו את העגלה שעלתה 2500

• בכל מקום יש כמעט את אותם הדברים רק המחירים שונים.

אני קניתי את העגלה והמוצרים הראשונים בבייבי קלאב בפתח תקווה.

• לדעתי מוצצים בין החנויות היקרות יותר, כדאי לקנות שם רק מציאות. בבייבי לאב צפוף ויש קומה נוספת ללא גישה לעגלות. את רוב הציוד קיבלתי מהמשפחה- אבל בכל הקשור למחירים הוגנים יחסית במקומות בהם ביקרתי- הייתי ממליצה על דר' בייבי.
    קנייה טובה!

• ביי לילך,
    מבחינת ביגוד ראשוני,חיתולים, שמיכות וכו'... אני יכולה לעזור לך, יש לי חנות לבגדי ילדים בחולון בדרגת סנטר בקריית בן גוריון.
    מבחינת ציוד מיטה,עגלה וכו' תבדקי בכמה מקומות מב ניראה לך , מה המחירים ותמיד אפשר ללכת ליצרן ולקנות בזול יותר.
    בהצלחה :-)

• חנות פרטית שיש בה הכל הכי בזול, שירות לא מהעולם הזה!!!!

דיגדוגים - רחוב תל חי בכפר סבא. ליד תחנה מרכזית.

קנינו שם הכל ועד היום ממשיכה לקנות הכל שם חוץ מבגדים.

• אני היתי ממליצה לך לעשות סקר שוק, כי גם בשילב אפשר למצוא עסקאות טובות.
    אני גרה בצפון ומאד יכולה להמליץ על החנות בירכא (היא ענקית ויש בה הכל מהכל במחירים טובים).
    כשילדתי היתי סטודנטית והצלחתי לקבל את רוב הדברים בירושה, מחברים ומשפחה (מיטה, סל קל, עגלה, ביגוד ראשון).את ההשלמה (שכלה בין השאר שידה, אמבטיה, שמפואים וכדומה) עשיתי במוצצים בחיפה (המחיר יצא יצא זהה לירכא) את העגלה החדשה קנינו כשהילד היה בן 8 חודשים ואז כבר השקעתי בעגלה מעולה אבל מאד יקרה.
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה