צריכה ורוצה לפרוק ...הסיפור שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואוו שנים..
    קצת קשה לי לחשוף את עצמי ..במיוחד פה בפורום ...אבל אני חושבת ומאמינה שייצא מזהטוב ....

ההריון היה קשה..."יש כאלה שישאלו מי זאת?? היא הייתה בהריון בכלל"
    (אם מזכירים אז..שירן מקסימה .תודה שספגת את החפירות והדמעות ההתבכיינות האין סופית שלי ..את הכאב והשטויות שלי ... לא היה קל איתי אני בטוחה אבל היית ועודך עדיין חברה מדהימה ובן אדם נדיר בנשמה ..למרות ההבדלים בנינו מצאתי בך כתף תומכת מבינה ואוהבת תודה רבה צדיקה)

-הקאות כרוניות שמצריכות נוזלים כל שבוע אחכ סכרת מוקדמת (בהריון הראשון גם היה)
    אז גילו לי ריבוי מי שפיר מה שמעיד לפי הרפואה על בעיה בעובר
    ביקשו שאעשה דיקור מי שפיר...החלטתי להמשיך עם ההריון עם הרבה תפילות לקב"ה ואמונה שבע"ה הכול יהי בסדר..
    בשבוע 29 החלו צירים מוקדמים... היו כלי כאבי גב שתור כדי בדיקה במיון נשים מריצים אותי למיון יולדת מחשש שאלד לפני הזמן ..רופאים לחץ בכי צעקות המון כדורים וכו
    אחרי אשפוז שוחררתי הביתה לשמירה ונטילת כדורים כדי להחזיק את ההריון כמה שיותר חשש ללידה מוקדמת ..פג .. ועם סכרת הריון יש יותר סכנות וכו.
    אני בבית עם הבן שלי בן השנתיים + לבד..בעל בעבודה וצירים ..

ב"ה הגעתי לשבוע 39 וכולי תפילה ללדת טבעי ...אחרי קיסרי ..(התחילה לידה טבעית פתיחה 10..נתקע בתעלה...וואקום כשל וניתוח חירום..) אז פה הייתי חדורת אמונה ומוטיבציה שאני הולכת ללדת טבעי ..הרבה תפילות ..מקווה..הפרשת חלה. וכו..והנה היום המיוחל הגיע.. ערב שבת..לפני 3 שבועות .
    הפקק יצא... ירידת מים ..צירים סדירים ..והגיע כל 5 דק..מגיעים לביח (לא רוצה לנקוב בשמו ) ואני יודעת שבע"ה אוטוטו זה קורה..
    אך...זה מתפוצץ בפרצוף...שיש חשש לקרע בצלקת של הניתוח הראשון ..רופא בודק אותי ואומר שאין מצב שאני מצליחה ללדת טבעי ..יש לי אגן צר ..בבדיקה עצמה אני ממש מרגישה את האגן ואת ההתנגשות של היד בבדיקה בעצם..
    אחרי בכי וצרחות של חוסר אמונה שזה קורה לי שוב..מריצים אותי לחדר ניתוח
    אני מבקשת הרדמה מלאה...הרופאים מסרבים ואני מתעקשת שאני לא יכולה נפשית להיות ערה במצב כזה... אחרי מלחמה הם מרדימים אותי ..

אני מתעוררת לאט לאט ץץהכול מטושטש ומצליחה להוציא מהפה בקול חלש את הרופא שנמצא בחדר "מה עם התינוקת שלי".. ואז בעלי נכנס אליי לחדר ואומר לי שיש ל נו תינוקת יפייפיה בריאה ושלמה...ב"ה..
    הרופא מסביר לנו שהניתוח היה קשה ארוך והסתבך... היו דימומים רבים וקרעים ברחם..הרבה איבוד דם ותפרים .. הייתי מחוברת למנות דם לילה שלם עם כאבי תופת..
    אני אומרת עם כל הקושי תודה רבה לקב"ה שנתן לי ילדה בריאה ושלמה
    (את הכוח להילחם על הרדמה מלאה...אחרת הייתי יוצאת פסיכית מהידיעה שמשהו מתפקשש בעודי בהכרה)

לראות את הדבר המושלם הזה נתן ונותן לי כוחות ..היא יצאה לבנבנה.שלגיה קטנה שלי..
    (אני שחומה ובעלי אשכנזי..אורי יצא מוקה)
    אין ספק שיש לי בשביל מה להודות ולחיות... לא אגיד שהיה קל נפשית
    אני עדיין לפעמיים שואלת למה זה היה צרייך לקרות ככה ו.."למה למה למה"
    אבל אני צריכה להודות לקב"ה שאנחנו בריאים ושלמים ..לא מובן מאליו ..
    ולהמשיך הלאה עם בעלי אורי והנסיכה הקטנה שלנו הילה ...

אז..אני מהתמודדות הקשה של ההריון הלידה והשיקום רק יכולה להגיד שיצאתי חזקה עם אמונה והודיה לקב"ה ששמר על חיי ועל חיי משפחתי ..
    הרבה תפילות ואמונה ..ואני כותבת את זה עם דמעות וכאב חד על עניין הקרעים ברחם והניתוח שהסתבך ככה ושיקום ארוך וקשה מאווודדדד

לא הכול טוב אבל הכול לטובה ..
    תודה לאנשים מקסימים ונדירים שהתפללו ..
    חיזקו חיבקו עזרו תמכו אהבו הקשיבו ושוב חיבקו..
21 תגובות
עמוד 1
  • וואו!
    אבל הכי חשוב שאת והנסיכה בריאות.
    מזל טוב מותר ואני מקווה שמעכשיו הכל ילך רק איך שאת רוצה.
    המון נחת ובריאות!

• וואו איזה סיפור. העיקר שהכל מאחורייך ושתיכן בריאות ושלמות.
    המון מזל טוב.
    תגדלו אותם בנחת
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• [/center]
    ]
  • ואוו- נראה שעברו עלייך חודשי היריון לא קלים ואחריהם גם לידה שלא ממש חלמת עליה- אבל העיקר שבסופו של התהליך את עם ילדה בריאה ועם אח מקסים לנסיכה הנולדת והללו ימלאו את חייך בהמון חוויות טובות והכול יתגמד מול הקושי שעברת כדי להביא הביתה את האוצרות שלך. מאחלת לך המון נחת מהילדים!!!

• כן הופתעתי לגלות שהיית בהריון בכלל
    אבל מסיבות כאלה ואחרות הקשר ביננו הופסק
    בכל אופן שמחתי לשמוע שילדת - מאוד שמחתי אפילו
    כואב לי לשמוע את כל מה שנאלצת לעבור בדרך לאושר
    אבל כמו שאמרתי בסופו של דבר הכי חשוב שכולכם בריאים ושלמים - משפחה גדולה ומושלמת

מאחלת לכם את כל הטוב עלי אדמות, האושר, הבריאות, השלווה והנחת

• מזל טוב

• וואי איזה סיפורר העיקר שיצאתן בריאות ושלמות בהחלט נראה שהייתה לך השגחה עליונה....

המון מזל טוב ונחת מהילדים....כל הכבוד על החוזק שבך גם על ההתמודדות בהריון והלידה וגם על הדרך שאת רואה את הדברים

• [/url
  • יפתי

• זה אולי נשמ כמו קלישאה,אבל באמת באמת שתודה לאל שאתם אחרי וכלכם בסדר. כמו שאמרת, זה ממש לא מובן מאליו, מי שעברה וחוותה דברים קשים, יודעת שזה בדיוק כך ומה לעשות שלא כל דבר מתנהל על פי החישוב שלנו....אני עשיתי חישוב כמה פעמים שאכנס להריון בחודש X ואלד בחודש Y והכל יצא
  • וואו.
    רפואה שלמה.
    מזל טוב על השלגייה תגדלו אותה בנחת
    [

• המון מזל טוב אהובה שלי.
    תגדלי את שניהם בנחת.
    אני יושבת ובוכה!

איזה סיפור לידה כואבת......
    אני שולחת לך מיליוני חיבוקים זה לא פשוט עם שניים.

בשמת
  • הסיפור שלך ממש קשה - גרמת לי להזיל דמעות
    אני חייבת להגיד לך שאת גיבורה ושיש לך כוחות עצומים

• ואווווווווווווווו
    איזה סיפור מצמרר!
    ב"ה שאת אחרי עם תינוקת בריאה
    המון אושר ובריאות
    והילה שם מקסים
  • מזל טוב גדולל להולדת הנסיכה- הילה (שם מקסים!!)

עברת תקופה לא פשוטה כלל, מאחלת לך בריאות, שלווה והמון נחת!!

רועי ועידו יקרים שלנו ,
    אמא ואבא אוהבים אתכם מאוד !!
  • וואו מרגשששששששששששש
    ברוך ה' איזה ניסים היו לך

הכי חשוב שהילדה בריאה ושלמה
    ב"ה!!!

• היי בובה... בטח זוכרת... מפורם מנסים ופוריות...

מאמוש שלי אין ספק שקה מה שעברת ועדיין עוברת
    אבל אני בטוחה שזה מתגמד לי האוצרות שלך בבית...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה