בין צניעות לצביעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דווקא הדעה שלה כזו מתונה ורגועה, ושפויה..!
    אין לי בכלל דעה רצינית ומגובשת בעניין (חוץ מזה שמה שמגיע לתקשורת נגוע ולא אמיתי..) ולא ניסיתי להלהיט או להקפיץ פיוזים..

עצוב שאי אפשר להתנתק רגע מדעות ולקרוא משהו שאולי "הצד השני" כתב אבל נכון ונוגע.
    זה שהיא חרדית זה לא אומר שהדעה שלה חייבת להיות כ"כ מרתיחה!!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    [
8 תגובות
עמוד 1
  • עמיתי - את באמת רוצה לפתוח על זה דיון?
    תחשבי טוב... הסיכוי שה ייגמר יפה שואף לאפס.
  • גם אני חשבתי על זה בזמן שקראתי את הכתבה, עוד הפעם דיון בנושא דת שייגמר בשפיכת דמים וירטואלית
  • עמיתי - את יודעת? לכל מטבע ותקשורת יש שני צדדים.
    למשל - האוטובוס באשדוד היה אוטובוס רגיל, לא "מהדרין" גם התקשורת שלכם לא תמיד אומרת את האמת כל האמת ורק את האמת.
    ובכלל ההתנגדות היא שלוקחים את חופש הבחירה ממי שזה בכלל לא קשור אליה.
  • התקשורת שלכם?? אין לי תקשורת.. לא רואה חדשות ולא קונה עיתונים..
    רק יודעת שכל דבר שמגיע לשם, צריך להוריד ממנו חצי..
    חוויתי את זה על בשרי!
    במיוחד כשמדובר במתנחלים וחרדים..

קראת בכלל את מה שהיה כתוב פה? או שראית- סיון רהב מאיר והחלטת שזה הולך להיות מעצבן..
    כי בעצם מה שהיה כתוב פה זה בדיוק מה שאת כותבת-
    "צעקות "שיקסע" על אישה שרצתה לעלות לאוטובוס אינן צניעות, אלא סוג של אלימות, וטוב שטניה רוזנבליט חידדה את הנהלים הנהוגים בקווי המהדרין על פי פסיקת בג"צ , שקבע כי אפשר לנסוע כך בהסכמה ולא בכפייה. עסקני צניעות לא יכולים לקבוע נהלים למדינה שלמה, אלא לעצמם בלבד. "
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    [
  • עמית
    אני מבינה ששמת כאן כתבה או קישור לכתבה?
    אפשר לקבל את זה? אם לא כאן אז בפייסבוק?

• לדעתי אישית זאת שוב תהיה פגיע בכל הצצדים . הרי הנחנו אנשים בוגרים שכל אחת ואחת תבחר את דרכה . בפורום הזה עדיף להשאיר את דת ופוליטיקה מחוץ לדיון . זה נושא רחוק מלהיות שחור ולבן (מבחינת הדעות ) אין כאן בפורום משהי נייטרלית ואבייקטיבית וזה מובן לכן אם אפשר למנוע ריב אז עדיף למנוע אותו .
    לגבי התקשורת - לא משנה איזה צד היא מייצגת אבל צריך לזכור שזה מקצוע השני הכי עתיק אחרי ה..................זנות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • דווקא דעה שלה באמת היתה מתונה ואין לי שום בעיה עם מה שהיא כתבה.
    הבעיה מבחינתי אחרת וכאן אני לא אתחיל לפרט.
    פשוט כבר ראינו שברגע שמתחיל דיון על דתיים וחילוניים זה מתחיל לגלוש לפסים מאוד לא נעימים.
    בגלל זה חשבתי שאולי עדיף לשים את הדיון הזה בצד
  • עמית - את באמת ככה מכירה אותי????
    אני מתה על סיון רהב מאיר!!!
    היא אחת העיתונאיות המדהימות שיש!
    לי קפצו לעין דווקא דברים אחרים, אולי כי קראתי מהר, אולי כי הם באמת שם.
    אבל באמת, בואי ננסה לא לריב על הדברים האלה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה