גן חדש לדורצ'וק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול סבטוש הגננת מהמשפחתון שאלה אותי מה קורה בשנה הבאה - אם ממשיכים..
    אמרתי לה שאני שוקלת לעבור לגן שדובר רק עברית

20 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי שיהיה בהצלחה :)

דווקא אני הייתי שמחה שאריאלי תהיה בגן שמדברים בו גם ברוסית (כי הרוסית היחידה שהיא שומעת זה כשהיא אצל אימא שלי בבית והייתי רוצה שהיא תדע את השפה, לי זה נורא מועיל בחיים) חחח אבל זה כי יש לנו שורשים רוסיים...
  • איזה יופי, אם את שלמה עם ההחלטה זה כל מה שחשוב! גם אני שוקלת להעביר את נופר בשנה הבאה לגן אחר, גם אם הוא יהיה רחוק יותר, כי בשלב זה באמת חשוב לי יותר הנושא של תכנים ולימוד וכבר פחות סתם בייביסיטר...

בהצלחה לדורצ'וק, אין לי ספק בכלל שהוא יהיה הכוכב גם בגן החדש!

• מזל טוב על ההחלטה!

• נשמע נחמד גן דו בר רוסית - השאלה היא אם בגיל שנה ושבעה חודשים זה לא מאוחר מידי- ככה הוא יחזק אצלי את השפה שהחלה להישכח בשל חוסר שימוש בה. חשוב לי גם שלא יאכילו בגן שאליו אשלח את הילדים אוכל טרף..

• את צודקת במאה אחוז...
    טוב שהלכת לבדוק את הגן....
    והכי חשוב שאת שלמה עם ההחלטה.....
    בהצלחה לדור....

• איזה יופי! עשית טוב. שיהיה בהצלחה לדורצ'וק.

• אני חושבת שאת צודקת.
  • תודה בנות, על החיזוקים והמילים החמות

• זה בהחלט גיל לגן
    שיהיה בהצלחה לחתיכונצ'יק
  • שיהיה המון בהצלחה!!
    ואני דוקא בניגוד לדעתך חושבת שגם ילד בן 4 צריך לחבק. ובדיוק דיברתי על זה עם הגננת של הבן שלי שיחבקו אותו יותר...
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • "שחר המלך" -גם בגן שיש בו תכנים טובים ישנם חיבוקים... כי כמו שאמרת זה חשוב בכל קבוצות הגיל.

• תתפלאי לשמוע................... הגן של הגדול שלי מצטיין בתכנים לפי דעתי אבל בחום ואהבה לא מי יודע מה....
    תחשבי שאת מטפלת עכשיו סתם נניח באחיינים שלך אחד בן 5 ואחד בן שנה וחצי - מי יקבל יותר תשומת לב? ברור שהקטן יותר... אז גם כשאת גננת לגדולים זה קורה בצורה טבעית. את פחות קוצ'י מוצ'י שזה בסדר אבל חשוב להזכיר להם גם לחבק... הערתי פעם אחת לגננת ודוקא אני חושבת שהיא משתדלת יותר. היא גם אמרה לי פעם אני יותר מידי דדקטית ולפעמים זה בורח לי קצת...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני בטוחה,שבתחושות-האישיות שלך בחרת בגן בעל אוירה-נעימה,חמימה,מחבקת,מאתגרת ומעשירה בחוויות

• "שחר המלך" -
    בררררור שזה חשוב! חשוב ביותר!
    הגננת הזאת - פשוט התאהבתי בה - השקפתי על ה"מפגש" למשך כמה זמן, והיא אמרה לי בזמן המפגש שהיא כבר תתפנה אליי. כשהיא באה אליי היא הציגה את עצמה. אני, באופן ספונטני, פשוט חיבקתי אותה (

• איזה כיף

• איזה כיף.
    דורצ'וק תתחדש על הגן.

[

• החלטה נכונה לדעתי

• איזה יופי!!!
    כל הכבוד על ההחלטה
    גם לי יש לבטים....

• שיהיה המון בהצלחה!!

ואת צודקת תכנים זה מאוד חשוב, זה מאתגר ומעניין את הילד יחד עם זאת גם חום אהבה ליטופים וחיבוקים זה חשוב, אפילו חשוב מאוד!!

אם מצאת גן עם שניהם-
  • אין לי ספק שהקליק שעשה לך הגן כלל בתוכו גם את זה. רק רציתי להסב את תשומת הלב שבכל גיל הדבר הראשון החשוב הוא חום ואהבה לילד כי משם נולד הכל - גם התוכן...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה