נטלי - המון תודה על הוספת סרגל היריון!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את פשוט נפלאה- תודה!

8 תגובות
עמוד 1
  • אין על נטשה

• תתחדשי. דרך אגב, אנחנו מכירות...

• מכירות??
    אשמח לדעת עוד פרטים עלייך!

• אפילו מכירות טוב מאד...
    מאמי, שרונה חברה של אחותך המהממת (אשמח אם לא תתני פה פרטים אישיים).

• שרונושששששששששששש
    מה שלומך?????
    יפה שזיהית אותי עם שם המשפחה "החדש". לא הייתי כבר חודשים בחדרה, כי אמא שלי באה קבוע פעם בשבועיים בסופי שבוע ובמקרים דחופים גם כל סוף שבוע- אני חייבת את עזרתה.
    איך שמחתי לשמוע שילדת!!!
    למי הנסיכה דומה?
    דוד, הבן הקטן של אילנה כבר בן שנה בדיוק קנית לו ציציות וכיפות ליום ההולדת וזה כל כך הולם אותו- הדוס הקטן.
    חן הבן של מירי התחתן בספטמבר.
    ....וכמו שבטח ראית מהסרגלים יש לי שני ילדים ואני מחכה לבן בראשון למאי- אקרא לו בשם שנלקח מהאותיות של השם של אבא שלי- לא אוכל לקרוא לו בשם המקורי זה "כבד" מידי לימנו. אני רוצה גם שליאור יהיה הסנדק- אין יותר צדיק ממנו שראוי לשבת על כסא הסנדק! אאחל לך שבקרוב גם את ובעלך תביאו בן זכר לברית- אמן ואמן.
    בקיצור- אני שמחה שזיהית אותי. אתקשר לאילנה במהלך היום ואספר לה שנפגשנו וירטואלית.
    את יודעת כמה אני אוהבת אותך וכך גם המשפחה! נשיקות ליפייפיה שלך!!!!

• מדהימה אחת!
    אני די מעודכנת מאחותך (חוץ מההריון שלך אבל על זה התעדכנתי פה). אני מאד שמחה בשבילך. אחותך מאוהבת בילדודס שלך. לדעתי, שילי דומה לשנינו יחד.
    מקווה שייצא לנו להתראות מתי שהוא...נשיקות לנסיך והנסיכה.
    אוהבת

• אני אנסה לשכנע את בעלי להכניס תמונות למחשב ואולי גם לשם המשתמש שלי - כשיקרה הנס אשמח להחליף תמונות ולראות גם את הגברת הקטנה שלך. הילדים שלי הם הכפילים של בעלי ויש לו גנים טובים, כך שהם יצאו מדהימים. אני בטוחה שגם שילי מהממת- כמו השם המהמם שבחרתם בעבורה!
    אני מקווה שאת בפורום בעקבות היריון ואם עדיין לא- אז שיגיע במהרה.
    בינתיים המון חיבוקים לנסיכה!!!!

• האמת שאני בפורום עוד מתחילת ההריון של שילי (פשוט ידעתי שכשתהיה לי בת ככה היא תקרא...).
    אשמח בענין התמונות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה